Generalforsamling i Chr. Havns Beboerhus
Onsdag d. 9. april kl. 20.00 (resten af huset holder lukket fra kl. 20)

Vær med til at påvirke husets udvikling, ved at dukke op til beboerhusets årlige generalforsamling. Husk, at huset er drevet af en forening, og ikke af kommunen eller andre. Bak op om huset og vær med til, at præge det sammen med de øvrige aktive medlemmer og personalet. Det koster 150 kr. (75 kr. for pensionister, studerende og børn) årligt at være medlem.

Dagsorden:
1. Valg af dirigent
2. Valg af 2 referanter
3. Valg af 2 stemmetællere
4. Bestyrelsens beretning
5. Forelæggelse af revideret foreningsregnskab
6. Valg af formand
7. Behandling af indkomne forslag
8. Valg af 4 bestyrelsesmedlemmer
9. Valg af 2 brugerrepræsentanter
10.Valg af 2 revisorer
11.Uddeling af Christianshavnerprisen
12.Evt
.plakat

For andet år i træk inviterer Alex Fersbye og Svend-Erik Engh publikum i Christianshavns Beboerhus til fortællefestival i beboerhusets dejlige sal.

Vi disker op til fest med nogle af de bedste historiefortællere fra Danmark, Sverige og England.

Festen starter fredag eftermiddag kl. 15.30 og slutter lørdag kl. 23.00

Beboerhusets vil i de to dage, festivalen varer, være fyldt med festklædte historiefortællere og ligeså festklædt publikum. At være festklædt vil i denne forbindelse sige, at fortællerne har smurt mundlæderet og at publikum har iklædt deres bedste lytteører. Så vil fortællefesten sprudle.

Læs mere om de enkelte fortællere HER

Program HER

Køb billetter HER

Festivalen får fornemt besøg i år. Jan Blake, som er en prisbelønnet engelsk storyteller, der har opnået anerkendelse som en af Europas bedste kvindelige storytellere, kommer til Christianshavn.

Ud over Jan Blake byder fredagen på et sandt overflødighedshorn af fortællere fra hele Danmark. Annemarie Krarup, Maariane Josefsen, Chanet Deleuran, Marianne Christensen, Aske Ebbesen, Nan Krintel, Jens Peter Madsen, Per Hammerich, Malene Rose, Hanne Hvass og Jan Hansen er den imponerende række af danske fortællere, du finder på plakaten fredag aften.

Lørdag byder på en broget skare af fortællere, bl.a. Carsten Islington, gammel fortælleræv fra Langeland, men lur mig om der ikke kommer en storbyhistorie. Anders Shagemba, som er en lokal dansk/afrikansk fortæller med en tromme som en central del af hans optræden, Lisbeth Lund, som er en af Nordkystfortællerne og derfor med garanti for den gode underholdende historie, Birgitta Hult fra Sverige.

 

 

 

DRONNINGENSGADE 34
1420 KØBENHAVN K

MAIL@BEBOERHUS.DK

TLF: 32 57 88 18

ÅBNINGSTIDER:
MAN-ONS: 13-23
TORS-LØR: 13-24
SØNDAG: LUKKET