Filmklub I beboerhuset!!!

 

Vi har fået en filmklub i huset, hvor der hver onsdag kl. 19.00 bliver vist film.

Det er gratis at deltage, og for at få info om filmen, der vises, skal du være medlem at filmklubbens facebook side.

Tilmeld dig her

Lørdag 28.4 kl. 21 50 kr entré

Jazz

Tre protagonister mødes i en blanding af 'freejazz, electronics and pixilated expression'. De tre udfører en fri og kraftfuld diskussion omkring vores eksistens og robotagtige opførsel.

Musikken er komponeret af Benjamin Ømann.

Line up:
Mads Egetoft: Tenor Sax
Mads Nørgård: Guitar and electronics
Benjamin Ømann: Drums and electronics.

Onsdag 2/5 kl. 20 entré 70 kr

MELDGAARD / BOSS / OLESEN

En konkave af radierende rør - En kollektiv komposition for ukonventionelle pibeorgler.

En kollektiv komposition, der udforsker orglernes mere alternative lydsider. I den kollektive komposition indgår bl.a. et MIDI-styret pibeorgel, en præpareret salmecykel samt et kisteorgel.


Anders Lauge Meldgaard er en af de mest succesfulde kunstnere på den eksperimentrende scene i Danmark, fordi, han altid formår at skabe musikalske helheder og kommunikere noget meningsfuldt igennem sine sære og usædvanlige musikalske universer.

Sandra Boss er en eksperimenterende lydkunstner fra København. I hendes værker formår hun, at skabe helt nye musikalske oplevelser og landskaber ved at kombinere elementer fra både elektronisk og klassisk musik sammen med lydkunsten, hvor lydkilderne kan stamme vidt forskellige steder fra - lige fra kirkeorglet til en høretest-maskine. www.sandraboss.dk

Jonas Olesen, alias ir, skaber soundscapes, lydcollager og klangmontager med computer og synthesizere. Han får computeren til at lyde som en hakkende og spruttende gammel maskine, men formår netop ud af dette porøse univers at skabe et charmerende og nytænkende udtryk. Han dekonstruerer sit materiale ved at klippe det op og loope det i tilfældige tempi.

JOHANNES LUND / CHRISTIAN RØNN

Fælles tidskrummende luftmolekylemassage i lige og buede rør - for orgel og saxofon.

Johannes Lund, saxofonist, er en rutineret musiker og har indgået i et utal af konstellationer på den danske scene for eksperimenterende musik.

Christian Rønn, organist, er en særdeles aktiv komponist, performer og producer, som primært arbejder med elektronisk musik / free improv / filmmusik og eksperimenterende musik.

 

Læs mere her:
https://www.facebook.com/events/137949226920164/

 

Fredag d. 4 maj kl. 21:00 entré

Fistfull of Dollars spiller igen op til westernparty. Efter et halvt års tørke i Little Village er Fistful of Dollars tilbage i vores allesammens yndlings western klub.

Nogen tror at countrymusik kun er for bonderøve til traktortræk eller truckere med mave og hjemve, men Fistful of Dollars siger: ‘Nej, country er for alle der kan lide musik med stemning, følelse og go’ gammeldags gang i den!’

 

Fredag 11.5 kl. 20 60 kr entré

Impro koncert

TOKE ODIN
Toke Odin er lyddesigner, korleder, arrangør af festivalen Orø-døgnene og komponist. Senest har han lavet soundtracket til den anmelderroste danske spillefilm Vinterbrødre. Toke Odin komponerer ofte for slagtøj, stemmer og tangentinstrumenter og aftenens koncert vil være med herrekor og slagtøj.

Se mere her:

Toke Odin

AYA
AYA er en ny konstellation af videokunstneren Kristin Wichstrøm og de to komponistbrødre Asger Kudahl, William Kudahl, som alle tre samarbejder i et scenekunstnerisk samspil mellem lyd og lys. Asger Kudahl står bl.a. bag udgivelser med projektet Kraus (Infinite Waves) samt en række albums med hans bror på pladeselskabet Resonans, som de driver i fællesskab. William Kudahl er medarrangør på arrangementerne Lydhør På en Søndag.

Lyd og lys: https://vimeo.com/207190995

TOBIAS SEJERSDAHL
Tobias Sejersdahl er en komponist fra Aarhus, som for tiden studerer på DIEM ved det Jyske Musikkonservatorium. I november 2017 udgav pladeselskabet Resonans hans debutalbum Melile, som består af klarinet og modular synthesizer.

Lyd: https://resonansrecordings.bandcamp.com/album/melile

 

 

 

Lørdag 12 maj kl 20:00 Entre

Årets forårskoncert. Overskuddet går til øvelokalet i Beboerhuset.

Bekkurs Bench spiller melodisk, hjemmegjort, progressiv musik med inspiration fra tressernes
eksperimenterende psykedeliske rockscene. Bandet er samlet af erfarne musikere fra legendariske bands som Bifrost, Gnags og Alrune Rod.

Torben Andersen (keys. vocal ). Ole Poulsen (guitars), Mads Hiromasa ( bas) og Mogens Fischer
( trommer ).

Selv om Dire Straits ophørte i 1995, lever musikken videre i bedste stil. Coverbandet Dire Straits Project leverer sin egen fortolkning med lange guitar soloer og flotte introer. Så hvis du savner Dire Straits sprøde guitarlyd, har du nu chancen for guitar på højeste plan.

Dire Straits Project har over de sidste fire år dykket ned i den britiske hit-gruppes sangkatalog for at finde det bedste af det bedste. Du kan forvente alt fra de tidlige store hits som “Sultans Of Swing”, ”Once Upon A Time In The West”, til nogle af det nyere materiale som Brothers In Arms og Money For Nothing.

 

Fredag 29/6 kl. 19.30 Entré 90 kr.

Finn Irs

Køb Billet Her

Siden udgivelsen af sin EP "Usvigeligt Lykkelig – med Dylan og dig" i oktober sidste år har Finn Irs i flere omgange været blandt de mest spillede på DR’s P5. Med sange som ’Tabte Horisonter’, ’Som Den du Er’ og ’Afdansningsbal’ har han markeret sig som et nyt og spændende navn på den danske musikscene.

Nu har Finn pakket en kuffert med sine allerbedste sange til en lille forårstur, som vil bringe ham rundt omkring på de danske spillesteder. Finn er en klassisk singer-songwriter, med ærmet fuld af charmerende historier om kærligheden og livet, garneret med iørefaldende omkvæd. Stilistisk smager det måske lidt af Krebs, Afzelius og Dylan, men er først fremmest Finn Irs. Kendt territorium, men helt ny musik.

Der er ingen kaniner i den hat, som er blevet Finns varemærke i tiden efter X Factor. Mange husker stadig, hvordan Finn og Rie indtog sendefladen på DR, som tiltrængte repræsentanter for de voksne seere, og hvordan duoen helt uden hokus pokus satte musikken i centrum og fortolkede klassikere som Low og Neil Young.

Men nu handler det kun om Finns egne ligefremme, fængende og fine sange. Der er ro på bagsmækken og tid til refleksion. Finn har noget på hjerte. Han har nogle historier i bagagen, som handler om det liv, vi alle sammen lever på godt og ondt.

Præcis det, kan du opleve på første parket, når Finn lægger vejen forbi Christianshavns Beboerhus frerdag den 29. Juni. Musikken leveres med stort musikalsk overskud af Finns skønne hold af spitzenklasse-musikere. Vi ses!

Lyt her: YouTube

Se mere: Finnirs.dk

 

Nikolaj & Piloterne

Onsdag 28.11 kl. 20.30

Akustisk

 

 

 

 

ÅBNINGSTIDER:
MAN-ONS: 13-23
TORS-LØR: 13-24
SØNDAG: LUKKET

TLF: 32 57 88 18

TELEFONTIDER
:
13.30-18.00
19.30-21.00