Gamle Events

I år skal vi fejre påsken i Bebo. Det gør vi ved at puste og male æg med jer og hele jeres familie i gården. Vi tænder et lille bål og stiller æg, pensler og maling til rådighed.

Du kan også købe kage, kaffe og varm kakao.
Vi glæder os til at se jer.

Kl. 15.00 – 18.00

BAD TEACHERS er Claude, Ning & Stardust.
De var lærere på skolen.
Dannede skolens lærerband.
Tiden gik.
Musikken tog over.
De ville ud af skolen.
Spille deres egen musik for folket.
Nu er de klar!

BAD TEACHERS er melodisk, alternativ rock.
Forførende sange og spilleglæde er drivkraften.

Kl. 20.30 i caféen

Gratis Entré

Kære dejlige mennesker.
D. 13 april udgiver jeg én EP. Den hedder Farvel. Jeg holder release på det legendariske Christianshavns Beboerhus. Bob Dylan varmer lokalet op med Blood On the Tracks fra kl. 20 og (spøgelset) Kim Larsen drikker øl i baren.
Der vil blive længtes mod alt det der var, sommeren og den første kærlighed. Jeg spiller mine sange og nogle andres sange, og har desuden inviteret et par andre musikere på scenen. Så kridt danseskoene og kom ud! – Jon Aslak

Fistful of Dollars sparker foråret ud i alle verdenshjørner med Wild Wild Easter Party. Krofatter kommer klædt ud som påskehare og sælger moonshine med ægge-smag 😀 Kl. 21.00

Der indkaldes til ordinær Generalforsamling i Christianshavns Beboerhusforening Tid: Onsdag den 10. april 2019 kl. 20:00 Sted: Caféen.

Dagsorden:

 1. Valg af dirigent
 2. Valg af 2 referenter
 3. Valg af 2 stemmetællere
 4. Bestyrelsens beretning
 5. Forelæggelse af revideret:
  1. Foreningsregnskab
  2. Husets regnskab
 6. Behandling af indkomne forslag
 7. Valg af 4 bestyrelsesmedlemmer
 8. Valg af 2 suppleanter
 9. Valg af 2 brugerrepræsentanter til ansættelsesudvalg
 10. Valg af 2 revisorer
 11. Uddeling af Christianshavnerprisen
 12. Eventuelt
Tidligere medarbejder ved Kofoeds Skole fortæller om livet dengang Kofoeds Skole lå på Christianshavn i det nuværende Beboerhus. Har du selv oplevelser fra dengang  er du meget velkommen til at bidrage denne aften. Se det endelige program på www.chrarkiv.dk. Kl. 19.00 i Biffen Arrangeret af Christianshavns Lokalhistoriske Forening  i samarbejde med Christianshavns Beboerhus .

Det bliver dobbelt op på god musik når de 2 københavnske bands Hagenville og Dire Straits Project slår pjalterne sammen lørdag d. 6 april i Christianshavns Beboerhus.
Du får 2 koncerter for én pris – whats not to like!

Hagenville
Den halvakustiske rock n roots kvintet Hagenville kan betegnes som et fristed mellem København og Nashville hvor kærligheden til musik, venskab og nærvær er ved lov! Med stor passion for de amerikanske musiktraditioner, blander Hagenville sine originale sange med deres nordiske blod og toner.
Hagenville’s karakteristiske sound er et low-fi blend af rockriffs, dusty slideguitar og akustisk guitar, med en solid rytmisk bund af kontrabas og trommer/percussion.
Det er både finfølte sange med catchy hooklines, bluesy ballader og goodtime western rock ’n’ roll om livets mange facetter, der gør sig til kende i Hagenville’s sangunivers. Med smittende energi spiller Hagenville sig udover secenekanten og ind i publikums musikalske hjerte!

Lineup: Thomas Mørch / lead vokal – J. J. Kelkka / lead guitar, & kor – Søren Poulsen / akustisk guitar & kor – Theis Lyngsie / Bas & Kor – Søren Michael /Trommer & perc.

Dire Straits Project
Selv om Dire Straits ophørte i 1995 lever musikken videre i bedste stil. Coverbandet Dire Straits Project leverer sin egen fortolkning med lange guitar soloer og flotte introer. Så hvis du savner Dire Straits sprøde guitarlyd, har du chancen for guitar på højeste plan.
De fire musikere i Dire Straits Project der i løbet af de sidste fire år har dykket ned i den britiske hit-gruppes sangkatalog for at finde det bedste af det bedste. Nu er de kommet op til overfladen med deres egne fortolkninger.
Publikum kan forvente svingende versioner af blandt andet “Sultans Of Swing”, ”Once Upon A Time In The West”, og rigtig mange andre af Dire Straits tidlige kæmpehits, og lidt af nyere dato bl.a. Brothers In Arms og Money For Nothing. Vi har til dato ca. 50 koncerter på CV’et som spænder lige fra intimt arrangement i Nyhavn til stor koncert i Operaen på Christiania, Classic Rock Festival, Krudttønden, Islands Brygges 110 års fødselsdag og Christianshavns Nytårskur 2019.
Dire Straits var en britisk rockgruppe der eksisterede i årene 1977-1995. Gruppen blev dannet af Mark Knopfler (guitar og sang) John Illsley (bas) David Knopfler (rytme-guitar) og Pick Withers (trommer) Selv om de var i en tidsalder, hvor punkrock var på sit højeste, spillede de Country-inspireret rock`n`roll. Dire Straits blev meget populære og succesrige. Selv om de var totalt modsatte af hvad der populært på det tidspunkt

Det blir dobbelt op på goodtimes i Beboerhuset!

Entré: 70 kr. Billetter købes i døren – kom i god tid!

Nikolaj Paakjær udgiver d. 5. april sit debutalbum “Sidste telefon før havet” på vinyl og digitalt på pladeselskabet Aftenrutine. Det fejres med udgivelsesfest i Beboerhuset, hvor Nikolaj Paakjær både vil optræde solo og med band. Derudover vil der blive vist en kort dokumentarfilm, der cirkulerer om Nikolajs sangskrivning.

På aftenen vil det være muligt at erhverve sig albummet på LP til en fordelagtig pris.

Arrangementet er gratis.

Succesen forsætter – i rækken af de selvarrangerede koncerter som Nulle & VerdensOrkestret afholder i Christianshavns Beboerhus, er det i april måned, lykkes at få PETER LARSEN som Guest Star!!
Peter Larsen er fra Næstved, men det lykkedes ham at komme væk, før han endte som noget assistentielt bag skranken i den lokale bank. I stedet har han siden dagene i Solvognen spillet landet tyndt med shows, teater og morskab for masserne samt morskab til lukkede arrangementer for lukkede døre, hvis det er det, man er til. Peter Larsen taler lige ud af posen, både for sjov og for alvor. Husker I fx »Mens vi venter på retfærdigheden« om Tamil-sagen?
Her er muligheden for at opleve Hr. Larsen med
Nulle & Verdensorkestret og hvad der af følger!
Entré Kr. 100,- kun kontant eller mobile pay i døren. Ingen reservation, først til mølle…

Lørdag 30.Marts kl. 20.00 Entré 60 kr.

Mellow Road

Niels Laurs Pedersen og Janus Mortensen er de to musikere bag Mellow Road. Gennem flere års kreativt samarbejde og lang række koncerter har de udviklet en levende og autentisk lyd, der er præget af en bemærkelsesværdig musikalsk klarhed.

Deres første album – EP’en ”Lost and Found” – blev udgivet i april 2018, med seks numre optaget i Best Kept Secret Studio, København, og mixet og mastereret i Air Studios, London.

EP’en er den første udgivelse, men bliver bestemt ikke den sidste….

Som publikum til en koncert med Mellow Road kan du glæde dig til en unik oplevelse hvor fængende melodier, en stærk vokal og drømmende guitarer skaber en unik nordisk americana-noir sound.

Musikken åbner op og giver stof til eftertanke, og koncerterne er præget af en legende tilgang til musikken, med masser af plads til improvisation og historier om venskab og kærlighed – på godt og ondt. Mellow Road giver af selv, og giver plads til hinanden og publikum. Hver koncert bliver på den måde en ny livsbekræftende oplevelse som opstår i et samspil mellem sangene, bandet, publikum og rummet.

Lyt Her

STRY

STRY spiller musik i den upolerede form, hvor træet kan høres i instrumenterne, hvor musikerne kan mærkes på scenen og hvor historierne kan opleves som abstrakte og rørende. Pop hvor intet er givet, sange der tit stritter og hvor både lykke og ulykke kigger uforløst frem. Musikken og teksterne prøver at droppe forestillingen om det perfekte og polerede liv. Istedet hyldes forskellene, fejlene og dermed det unikke og charmerende ved os alle.

 På begge de to foregående album, Make No Sound og Ordinary Freak udtrykker musik, tekst, lyd og cover på en gang det nuttede og farlige, det stilrene og det rå. Begge album er udgivet i Schweiz og Danmark hhv. i 2009 og 2012 og blev fulgt af turneer i begge lande. I 2019 udgives tredje album, det første i navnet STRY.

Se Mere Her

Lad lyset leve – tripleudgivelse 2019

Med denne kvartet blændes der op for groovy
vellyd, sounden er akustisk og ensemblet emmer af
musikalsk overskud når der bydes på smægtende
og fyrig instrumentalmusik og nærværende, stærke
sange.
Nordiske klange, etno og folk med en snert af funk
og jazz, leveret med et glimt i øjet.
Anne Eltard Kvartet, er musik til et publikum, der tør
give sig tid til at lytte på en tekst, musik til et
publikum, der tør vove sig ud på dansegulvet.
Hvad enten det er nye eller gamle sange, er det den
evigt aktuelle samfundsrevsende stil, serveret med
et glimt i øjet.

Anne Eltard – violin og sang
Peter Klitgård – Guitarer
Anders Pedersen – Cajón og percussion
Nicolai Land – Kontrabas og ukulelebas

kl.19.00 release
kl.20.00 koncert med Anne Eltard Kvartet

P.s. Der vil blive foretaget videooptagelse under eventet

Knægti, Miloswag og Yung Vilhelm fyrer op for et show, og tager vennerne: Halfi, Olli, Thaiboyyy og TAISTY med.

KNÆGTI
Artisten Knægti er en dansk trap-musiker som har beskæftiget sig med genren i ca. et år.
Hans sange udtrykker følelser, store som små, og omhandler alt fra kærlighed til en euforiserende rus og nattelivet.
Selvom følelserne er i fokus er der i hans sætninger ikke sparet på rimene, ordspillende og humoren.
Det er svært ikke, at blive revet med af musikkens energiske stemning, der med hårdt rammende beats, flows og rim forfører og bringer dig ind i Knægti’s univers.

MILOSWAG
Han er en artist fra København, som laver melodisk rap og sang over trap beats. Han har lavet musik i 4 år. men har det sidste 1,5 år skrevet sange sammen med gutterne fra 3Ice og FrieSedler. Han laver for det meste sange om kærligheds dilemmaer, men undgår stadig de alt for sukkersøde klichéer.

FrieSedler er et musikalsk kollektiv bestående af Olli, Knægti, miloswag, Halfi, TAISTY, Thaiboyyy og Yung Vilhelm der krydser forskellige genrer og stilarter for at lave deres helt eget udtryk. Med inspiration fra alt fra trap til moderne pop, med et tekstunivers der både kan være sjovt, og en energisk lyd, er medlemmerne af FrieSedler Ikke bange for at berøre mere seriøse emner.

I Wien og Rom er fascister i regering. I Berlin er de en mægtige faktor i Bundestagen. I nogle tilfælde har de i kontrol over sikkerhedsstyrkerne eller de har organiserede grupper på gaden, der truer og terroriserer mindretal og almindelige borgere, der forsvarer menneskerettigheder. I Spanien, Ungarn, Frankrig, Storbritannien, Danmark og Sverige vokser tilslutningen til det yderste højre, som i mange tilfælde har organiserede fascister blandt sig.

De politiske partier, og desværre heriblandt mange socialdemokratiske partier, herunder også det danske socialdemokrati, har gjort indvandrere og flygtninge til syndebukke for økonomiske kriser og derved skabt et miljø, hvor fascismens styrker kan gro.

Kl. 19.15 i Store Bjørn

En aften i garagerockens tegn!

The Preachers
The Preachers er en garagerock duo bestående af en mur af guitar og hæsblæsende trommer. Med et tekstunivers udsprunget af ungdommelig druk, rusmidler og depression, og en vokal svøbt i masser af delay, dyrker The Preachers den ligefremme og impulsive attitude som garagerocken er opstået af. Stærkt inspireret af bands som Ty Segall, Bass Drum Of Death og Thee Oh Sees, er der lagt op til en intens aften i garagerockens tegn, med numre som ’Bone Telephone’ og ’My Father Was A Policeman’.

BEACH ENVY
BEACH ENVY er et all-female garage rockband med base i København. Lyden er inspireret af slut 80’ernes amerikanske college-radio rock. Lyrikken kredser om hverdagen fra et kvindeligt perspektiv tilsat en no-bullshit-attitude. Kvartetten har deres debutkoncert denne aften!

Tidligere tiders raceteorier er forlængst forkastet af af moderne DNA teknologi. Det har ikke fået racismen til at forsvinde, tværimod spiller racismen en vigtig rolle i højrefløjens og fascismens forsøg på at vinde fodfæste igen, ligesom den også har vundet indpas i mainstream magtpartierne. Så hvor kommer racisme fra? Hvad er dennes historiske rødder? Og hvilken rolle spille den i dag? Vi ser primært racismen som et produkt af kapitalismens behov for at splitte arbejderklasse og lede opmærksomheden væk arbejderklassens fælles interesser og istedet betragte forskellighed i nationalitet, religion og tradition som uoverkommelige modsætninger. Lars Henrik Carlskov fra Internationale Socialister i Århus lægger op til debat. Kl. 19.15 i Store Bjørn

I Beboerhuset har vi fokus på grønne og bæredygtige fællesskaber, og vi har derfor inviteret Lars Rasmussen, som er formand for Selma af 1914.

Selma af 1914 er et skib og en forening, der arbejder for et bedre miljø ved bl.a. at sejle rundt i verden og tage vandprøver til test. Også forurening og klimaforandringer er på dagsordenen ligesom der vil blive fortalt om fællesskabet og det sociale engagement omkring arbejdet med og på skibet og mødet med de lokale mennesker, hvor skibet kommer rundt.

Kl. 19.30 i caféen

Gratis Entré

Traditionen tro holder vi en hyggelig og festlig fastelavnsfest i Beboerhuset.
Vores tønder skal have slag med en dertil egnet kølle, og som enhver fastelavnsconnaisseur ved, gøres det bedst med varm kakao og en lækker fastelavnsbolle i maven.

Vi har tønder til både de små og de større børn, og præmier til både kattekonger, dronninger og bedste udklædning.

Rulleskøjteprinssesen Tanja Zabell er konferencier og spreder god stemning, mens Dj Walker spiller op til dans og vi får besøg af den unge tryllekunstner Aske.

Vi starter kl. 13. på torvet ved Brugsen, hvor man kan klappe en hest og synge fastelavnssange.
Kl. 14 fortsætter vi i Beboerhuset, hvor fastelavnsfesten går i gang med tøndeslagning, underholdning og kåringer.

Billetter koster kun 30 kr. (forsalg i Beboerhusets café). Billetten inkluderer varm kakao, fastelavnsbolle og en slikpose

Kære venner.
Vi (Horse Orchestra) spiller koncert 1. marts, og I skal med!

Sidste år indspillede vi en koncert, og tre numre derfra blev udgivet som video i december. Nu indspiller vi en ny koncert så vi har materiale nok til et helt album. Vi har brug for jer til at lytte, klappe, råbe og juble, for det virker så patetisk når vi gør det selv.

Det er eneste mulighed for at høre Horse Orchestra inden sommer! Så vi ses!

Per O Dactyl, trompet
Ingimar Andersen, saxofon
Petter Severin Hängsel trombone
Kristian Tangvik tuba
Jeppe Zeeberg, klaver
Nicolai Kaas Claesson, bas
Rune “Chopstick” Lohse, trommer

Entré: 50,-


Django Reinhardt Jam er klar med den næste gode jam. Alle er velkomne både som publikum og på scenen, så medbring dit instrument og jam med.
Entré: 50 kr.

Backing band er:
Michael Dahl: Lead guitar
Jesper Riis: Kontra Bas
Thomas Lund: Rytmeguitar/vokal

Denne jam er tilegnet musikken fra Django Reinhardt. Han var belgisk fødte sigøjner, der i sin levetid kom til at betyde mere for den moderne jazzguitar end nogen anden fra hans tidsalder. Djangos lyd var unik, og inspirerede mange guitarister fra hele verden både i 1940erne og frem til nutiden. Der vil være fast jam den sidste tirsdag i hver måned fra kl. 20:00-23:00. Som det har været for vane i den gamle jam, vil der også være inviteret gæstesolister fra Tyskland, Holland og Frankrig.mm Der vil blive afholdt workshops i forbindelse med efterspørgsel. I den forbindelse vil der blive arbejde på at få sammensat nogle opstarts Gypsy jazz sessions, med materiale, noder mm, og en-til-en læring, både mht. rytme, lead og bas. Vive Django.

Comments are closed.