Gamle Events

We will be celebrating A. Fabrin’s debut album Before Return with tea from the mountains of mols and live sets from A. Fabrin and Emil Duvier. A. Fabrin will perform minimal, folky interpretations of sadcore material from the album with the kind assistance of friends. Emil Duvier will be playing a deconstructed solo-set carried out on piano, vocal & modular synthesis.
 
Sep. 23.
Door: 20.00
“Skrrt, Skrrt” er et nyt ensembleværk af Marcela Lucatelli, hvor minuntiøse nydelser møder en monumental elegi af kropslige og instrumentale off-beat attitude og kantede lyd. Fra støj til trap, klynken, fragmentariske ordbidder og obskur musik nyfortolket vil Lucatelli benytte sig af musikalske processer styret af kriterier for kommunikabilitet – fra en virkelighed til en anden. Sammen med K!ART vil de skabe en fælles grund mellem historisk undertrykte kulturer og stigmatiseringen af kropslige soniske udtryk. Ligesom den lyd, der frembringes, når man kører i en bil, og er ved at dreje hårdt.

Marcela Lucatelli er en unik skikkelse på den danske musikscene, der frit bevæger sig i spændingsfeltet mellem koncert, teater og performance. Komponisten er kendt for sine ”partiturer for grænserne for kroppe og stemme” (The Wire). Hendes værker genopfinder musik som koncept for at sætte vores tid i perspektiv og opstår i tætte relationer med de ensembler og musikere hun samarbejder med. Dette er også tilfældet for “Skrrt, Skrrt”, hvor Lucatelli medvirker ligeledes selv som performer med sin umenneskelige menneskelige vokal.

Siden dets første koncert i 2019 har ensemble K!ART [klart] arbejdet med eksperimenterende samtidsmusik. Ensemblets udsædvanlig instrumentation, der også rummer muligheden for elektriske instrumenter ikke umildbart associeret med kammermusiktraditionen, har krævet et nyt og helt specielt repertoire. Et målrettet samarbejde med unge, upcoming komponister er kernen af vores drivkraft, som har særligt kunstnerisk fokus på digitale medier, informationsteknologi, performancekunst og tværfaglighed.

Marcela Lucatelli, komponist og vokal

Ensemble K!ART:
Iiris Tötterström, cello
Hsiao-Tung Yuan, slagtøj
Rob Durnin, keyboard
Mikkel Schou, el-guitar
 

Entré 50 kr

Koncerten er realiseret med produktionsstøtte fra Dansk Komponistforening/KODA. Værket er realiseret med støtte fra Slots og Kulturstyrelsens “Pulje til kunstnerisk sommeraktiviteter i Danmark”. En særlig tak til Christianshavns Beboerhus og Bruno Modesto Leal.

 

The launch of a new Passive / Aggressive publication centred around the theme of RHYTHM.

With live performances, DJ’s and talks. Details to be announced soon!

doors: 20:00
entry: 60 DKK

Venner, bekendte og flexwerker-typer!

Vi har noget at fejre, og derfor vil vi gerne se dig til reception og torsdagsbar.

Flexwerker har igennem det sidste halve år gennemgået en større, halvvild transformation. Vi er gået fra at være et aktivistisk foretagende til OGSÅ at være et værdidrevet kooperativ. Vi er med andre ord blevet til en medarbejderejet virksomhed – en slags hybrid mellem et klassisk konsulentbureau og et humanistisk, eksperimenterende foretagende.

Flexwerker er et kooperativ, fordi vi manglede et alternativ til løse ansættelser, gratis arbejde og usikkerheden ved at være soloselvstændig. Det alternativ prøver vi nu selv at være.

Vi arbejder stadig med emner som prekarisering, præstationskultur, kollektive løsninger, bæredygtige arbejdsliv og demokratisering af arbejdet både igennem forskellige samarbejder, men nu også gennem konsulentydelser, som man kan hyre os til.

Tag ikke fejl, det har været en snørklet vej at finde frem til, hvad Flexwerkers fremtid og forretningsidé er, og hvilken juridisk konstruktion vi skulle have. Vi har fået hjælp af jurister, forretningsudviklere og venner og bekendte. De endelige beslutninger og løsninger kan du læse på vores nye hjemmeside www.flexwerker.dk og i forkortelsen a.m.b.a, som kort og godt betyder andelsselskab med begrænset ansvar.

Vi vil gerne fejre, at vi er nået et lille stykke ad den vej, der hedder egen virksomhed. Derfor håber vi, at I vil komme til Vermouth, pindemadder og håndsprit på vores kontor på Christianshavn torsdag d. 17. september fra kl. 15 og høre mere om, hvad vi laver, hvad vi drømmer om, hvilke dilemmaer vi står i, som nyt kooperativ.

I kan også komme kl. 17, hvor vi rykker ned i Christianshavns Beboerhus’ cafe. Hvis vejret er til det, holder vi gadebar med DJ og øl.

Vi glæder os meget til at se jer.
Meld gerne om du kommer på Facebook eventet.

▴ ▴ ▴ Program ▴ ▴ ▴
Kl. 15: Åbent kontor og pindemadder
Kl. 16: Kollektiv velkomsttale
Kl. 17: DJ og øl i caféen i Christianshavn Beboerhus
Kl. 22: Farvel og tak

▴ ▴ ▴ HVOR ▴ ▴ ▴
Kl. 15-17: Kontorfællesskabet Underskoven. 2. sal i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 Kbh K. Indgang gennem baggården. Du skal nok finde vej, for vi sætter skilte op.
Kl. 17-22: Caféen i Christianshavns Beboerhus, Dronningensgade 34, 1420 Kbh K.

▴ ▴ ▴ OM FLEXWERKER ▴ ▴ ▴
Flexwerker er et kooperativt bureau, der arbejder inddragende og eksplorativt for at fremme engagement og kollektive løsninger i arbejdslivet – og livet i det hele taget.
Vi eksperimenterer med workshopformater og arrangementer, hvor omdrejningspunktet er arbejdsliv og alternative organiseringsformer, og vi har bl.a. dokumenteret vores kollektive erkendelser i et trykt magasin. Læs mere på flexwerker.dk.

 

Der indkaldes til ordinær Generalforsamling i

Christianshavns Beboerhusforening

Tid: Onsdag den 16. september 2020 kl. 20:00

Sted: Salen

Dagsorden:

 1. Valg af dirigent
 2. Valg af 2 referenter
 3. Valg af 2 stemmetællere
 4. Bestyrelsens beretning
 5. Forelæggelse af revideret:
  1. foreningsregnskab
  2. husets regnskab
 6. Behandling af indkomne forslag
  1. Forslag om vedtægtsændringer
 7. Valg af formand
 8. Valg af 4 bestyrelsesmedlemmer
 9. Valg af 2 suppleanter
 10. Valg af 2 brugerrepræsentanter til ansættelsesudvalg
 11. Valg af 2 revisorer
 12. Uddeling af Christianshavnerprisen
 13. Eventuelt

 

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være bestyrelsen i hænde 14 dage før generalforsamlingen, altså onsdag den

 1. september 2020.

 

Forslag kan sendes som brev til:

Bestyrelsen

Christianshavns Beboerhus

Dronningensgade 34

1420 København K.

Eller som e-mail til: bestyrelsen@beboerhus.dk

 

Med venlig hilsner fra bestyrelsen

The Betty Quartet spiller instrumental musik komponeret af Betty Magnussen.

Musikken er til tider intim, malerisk og lyrisk – andre gange udadvendt, inciterende og iblandt insisterende – men altid båret af et personligt, musikalsk og melodisk udtryk.
The Betty Quartet maler billeder af musikalske landskaber – med Betty Magnussens smukke og dynamiske sopransaxspil i front som den fortællende og fortolkende stemme.
Musikken favner med sin helt særlige melodiske nordiske tone både glæden og melankolien og rummer elementer fra blandt andet jazz, latin, filmmusik og fusion.
Men….. The Betty Quartet lyder som…The Betty Quartet.
Hver koncert er en enestående og intim oplevelse, båret af The Betty Quartets stærke sammenspil og energi – samt deres evne til at skabe nærvær igennem en direkte kontakt med publikummet.

The Betty Quartet er:
• Betty Magnussen: Sopransaxofon
• Rikke Schelde: Piano
• Henrik Bjørn Rasmussen: Bas
• Ethan Weisgard: Trommer

Vi starter kl. 16.00.
Og det koster 50 kr. at deltage.

UUMPHFF & SHOCK PRESENTS

CHIEF. the politically incorrect politician.

UDARA. Ribka & Meta.

SIMIN STINE RAMEZANALI & XENIA XAMANEK LOPEZ (XEXSI). joining forces and merging beats in a reggaeton & west asian percussion soup.

MALIKA MAHMOUD. DJ of the night.

UUMPHFF is a newly formed platform gathering musicians & music lovers, to share resources, exchange knowledge and build community across genres and borders.
founded 2020 by Simin & Xenia.
This is UUMPHFF’s first event.

Door: 19.30
Entrance fee: 60 kr,

Please remember to buy a presale ticket – we have a reduced amount of tickets available for this concert, due to Covid-19 restrictions. Billet Link

Dansk psych rock band med ny plade på vej her i efteråret.
Pladen hedder “Den sidste vilde” og bliver udgivet af svenske Kommun2.

Polyfeen blev oprindeligt dannet i 1970 og nåede i 1970’erne at optræde sammen med både Alrune Rod, Gasolin’, Rainbow Band og Hurdy Gurdy, ligesom de også stod på scenen under Roskilde Festivalen i 72. På mystisk vis lykkedes det i 2005 Opheus Records at finde og udgive en optagelse af en Polyfeen koncert fra Nysted Ungdomsskole d. 18/2, 1972. Pladen fik titlen ’’Langt ude i Skoven’’ og er i dag for længst udsolgt.
I 2015 blev bandet gendannet, og de udsendte deres første rigtige studieplade ”Silhouetter” i 2017 .

Entré 80 kr
Begrænset antal pladser – så book en plads her (betaling i døren):
Link til reservation

BEBOMusic & MOD STRØMMEN presents

· MEN & HEALTH
· ARON
· OSKAR KRUSELL
· DJ MOD STRØMMEN

Christianshavns Beboerhus
Dør kl. 20:00
Entré 60 kr

BEBOMusic presents the
GENÅBNINGS-FESTIVAL !

With concerts from:

· YING-HSUEH CHEN
· LAUST MOLTESEN
· ANDERS HJERNØ
· MARC KELLAWAY

Christianshavns Beboerhus
28/08/2020
doors: 19:00

Kom og jam med husbandet og andre dygtige musikere, eller kom blot og lyt til de swingende Gypsy jazz Swing Manouche toner.

Det er altid sidste tirsdag i måneden, så sæt kryds i kalenderen og find guitaren, klarinetten, harmonikaen, violinen, bassen eller saxofonen eller sangstemmen frem til en god aften.

Entré 50 kr

Anna Scharling (DK)
Hvis sang er følelsernes sprog er Anna Scharling dets hjemland. Med et sjældent vokalt overskud og interesse for at forstå det moderne menneske synger Scharling sig hele vejen ind under den pæne overflade, og skiftevis kradser og aer dit hjerte. Der er noget på spil og med en tiltrængt ærlighed serverer hun sine sange om hverdagens absurditeter og sjælens længsler med stor poesi.

Scharling har tidligere optrådt i solo- og duokonstellationer i et engelsksproget univers, og som noget helt nyt er teksterne nu vendt hjem til det danske og bandet udvidet med Mads Kinnerup (synth), Brian Massaka (bas) og Laurits Hyllested (trommer).

Thea Wang (N)
Thea wang er det minnet du har. Om lange sommerkvelder og engelske tekster om liv og kjærlighet «Sunlit eyes and lemonjuice». Da hun spilte to av sine låter under et arrangement hvor filmregissør Erik Poppe skulle samtale, uttalte han fra scenen (etter opptredenen) «Jeg kommer alltid til å huske at det var her jeg hørte Thea for første gang. Vi to driver begge med historiefortelling, som rører andre». Hun har også blitt trukket fram i podcasten til Tusvik og Tønne som en man bør følge med på i årene som kommer.

Med klar stemme og sterk integritet skriver hun om de små eller store historiene i folks liv. Etter et lenger opphold alene i New York og Italia ble låtene til etter inspirasjon fra alle mennesker hun møtte tilfeldig og kanskje aldri vil møte igjen. Folk hun gikk forbi på en bussholdeplass, eller som hjalp henne å bære posene fra butikken ned hele undergrunnen. Han mannen i lokalbutikken, eller hun som drev den vingården. Etter å ha spilt inn sitt debutalbum i Los Angeles i januar, blir dette hennes første konsert alene i Danmark, hvor hun spiller låter fra sitt kommende soloalbum nu i Soloformat for anledningen.

Entré 60 kr.
Dør kl. 20.00

Fistful of Dollars giver den gas i din yndlings honky tonk og får besøg af desperadoen fra Valby Town, Nikolaj Christensen.

Kl. 21.00

Entré 80 kr

Billet reservation

Beboerhuset er glade for at kunne præsentere Jer for denne måned kunstner med en udstilling i vores café. I den forbindelse holder vi fernisering torsdag d. 13.8. Kl. 17.00. Kom og hils på og se de smukke værker.

Om kunstneren:
Alex Schiele er en professionel glaskunstner der dedikerer hendes tid til at udforske og eksperimentere med glas som kunstnerisk medie. Hendes beundring af naturen, dets geometri og lys formår at påvirke alle hendes værker.

Denne udstilling hedder Patterns, Landscapes & Reflections.
Den samler tre forskellige kollektioner i én udstilling.
Patterns: Er en samling af originale tegninger på papir med overskriften: “Vibrant notes of the life time”.
Landscapes: Er en samling af abstrakte malerier malet på træ.
Den kaldes: “Travel with your mind into their nature”
Reflections: Er en samling af unikke kunstneriske værker på spejle, håndtegnet og ætset ind i glasset. Under titlen: Reality on other side of the mirror”.

Alle værkerne er til tilgængelige og til salg.

Dj Berrin Bas lægger endnu en gang vejen forbi gaden! Hun skaber en subtil festivitas, der overgår din vildeste fredagsslik. Denne gang ryster hun godteposen, og en syndflod af reggae og tyrkisk psych. rock, vil forkæle dine øregange.

De lystfulde speaks tændes Kl 17, alt imens der produceres Rosemary’s Babies bag baren. Kom munter!

Entré: 100kr
Begrænset antal billetter pga. corona restriktioner.
Det anbefales at reserve på forhånd, hvis man vil være sikker på at få adgang.
Mobile Pay: 91832106

We Go Where We Go brings together three Copenhagen based
musicians with Danish, Irish and American roots. Drawing
inspiration from West African artists Oumou Sangare and Ali Farka Touré, along with contemporary classical composers such as Steve Reich and György Ligeti, this trio strives to
make joyful, life-affirming music where communication between the musicians is always at the fore. Long repetitive sequences that evolve slowly and seamlessly bring the listener on an entrancing journey with unexpected twists and turns.

The band:
Carolyn Goodwin (IE) (clarinet, alto saxophone)
Spencer Gross (DK/US) (guitar)
Lars Emil Riis Madsen (DK) (keys)

Åbne Pladser er en kvartet: Sangeren Gustav Rey har dybe rødder i flamenco-musikken, men har også sunget i helt andre genrer, f.eks. rock, jazz og orientalsk musik. Trompetisten Ole Reimer spiller i Klezmofobia, er kapelmester i Cirkus Panik og spiller desuden i en række andre bands på den københavnske musikscene. Hans Find Møller på kontrabas har været fast musiker på Jytte Abildstrøm, Østre Gasværk og andre teatre, og er med i mange sammenhænge på den mere jazzede scene. Guitaristen Jacob Kolkur spiller alt lige fra rock til gypsyjazz, b.la. med Papa Kotji og bandet Nomader med Hjemve.

Kvartetten Åbne Pladser smelter de forskellige musikalske baggrunde sammen i en god blanding af varm spansk-sproget sang, gypsyjazz og anden god musik fra de varme lande.

Gratis Entré

Line-up:
Bartal Læarsson-bas
Mads Nørgaard-guitar
David Besiakov-trommer

THE NEST er en instrumental rock trio som udforsker det minimalistiske og ambiente univers. Musikken er både statisk og frit svævende, og melankolien i dur-akkorden viser sit ansigt.

kl. 20.00
Entré 50 kr

Onsdag d. 24. juni kl 16 jammer 60’er legenden Stig Møller Rock og haiku sammen med digteren Thorvald Berthelsen, der læser digte fra sin seneste digtsamling Huds Tektoniske plader i Cafeen i Christianshavns Beboerhus. Med årene sætter erfaringer og erindring ikke livet på plads ’men bryder det op i tektoniske plader/ der går i drift fyldt med genfunden afsked’. Jamsessionen gælder ikke alderdommens afklarede visdom’ men snarere hudens foldebjerge over permanente indre jordskælv, vulkanudbrud og sorte huller, ”der tænder vor endeløse huds/galaksegennemtrængende kvasarlys” og ændrer liv og fremtid.

Stig Møller kom med i Steppeulvene efter en tid som folkesanger. Ste ppeulvene udgav i deres korte levetid ét album Hip. Derefter spillede Stig Møller sammen med Christian Siewert og Flemming Quist Møller i grupperne Kajs Camping og Dødens Pølse, det blev en tid med bl.a. kusse undskyld samba 2 og bossa nova. Efter Thylejren kom Stig Møller med i Skousen & Ingemann og i Kim Larsens fritidsband Starfuckers. Senere igennem 1980´erne 90’erne og nullerne optrådte Stig Møller dels som en del af bandet Flinkeskolen, og dels som solist. Som sådan har han udgivet adskillige soloalbum bl.a. Sikke’n dejlig dag,

Thorvald Berthelsen fra Sakskøbing har udgivet faglitteratur og 6 digtsamlinger, illustreret med egne collager, senest digtsamlingen Huds tektoniske plader. Er også udkommet på svensk, engelsk, arabisk, kurdisk, bosnisk, serbisk, ungarsk og tysk. Arrangerede danske haikudigteres fælles oplæsning med tidligere EU præsident Hermann van Rompuy under EU topmødet i 2012 og redigerer præsentationen af dem på engelsk og dansk i Danish Haiku Today. Senest 2019 udgaven med 43 digtere. P.t. redigerer han også Det Poetiske Bureaus Forlags antologiserie Ny lyrik, hvis første bind Ny lyrik fra Bosnien-Hercegovina i 2029 fik prisen for bedste redaktion på Sarajevo bogmessen.

Støttet af Statens Kunstfond. Fri adgang.

Beboerhuset undersøger sammen med SHOCK baggrunden for Arbejdernes Internationale Kampdag (d. 1. maj) – og spørger ind til, hvorfor den fortsat er aktuel idag, her 130 år efter den første fejring af kampdagen i Danmark – og det er helt gratis at deltage.

”Vi har inviteret historiker René Karpantschof til at fortælle om dengang arbejdernes 1. Maj kom til Danmark i 1890. Frem til 1920 håbede kapitalister stadig at knuse fagbevægelsen helt, mens mange arbejdere omvendt ønskede socialismens fulde sejr. Karpantschof vil også fortælle, hvordan tidens hårde klassekamp affødte steder, organisationer og idéer, der stadig præger venstrefløjen i dag.”

Dernæst fortæller Strejkedrengene historier om faglige aktivister og synger arbejdersange vi alle må synge med på. De medbringer sanghæfter i tilfælde af, at man ikke kan teksten

DJ SPUTNIK spiller til sidst lækker musik, du kan danse til, hvis ikke dine fødder, ben og hofter er blevet slidt HELT ned på arbejdspladsen.

Det vil være muligt, at nyde lækre kolde cocktails og øl i baren.

Comments are closed.