Gamle Events

Finn Irs

kl. 19.30 Gratis Entré

Siden udgivelsen af sin EP “Usvigeligt Lykkelig – med Dylan og dig” i oktober sidste år har Finn Irs i flere omgange været blandt de mest spillede på DR’s P5. Med sange som ’Tabte Horisonter’, ’Som Den du Er’ og ’Afdansningsbal’ har han markeret sig som et nyt og spændende navn på den danske musikscene.

Nu har Finn pakket en kuffert med sine allerbedste sange til en lille forårstur, som vil bringe ham rundt omkring på de danske spillesteder. Finn er en klassisk singer-songwriter, med ærmet fuld af charmerende historier om kærligheden og livet, garneret med iørefaldende omkvæd. Stilistisk smager det måske lidt af Krebs, Afzelius og Dylan, men er først fremmest Finn Irs. Kendt territorium, men helt ny musik.

Der er ingen kaniner i den hat, som er blevet Finns varemærke i tiden efter X Factor. Mange husker stadig, hvordan Finn og Rie indtog sendefladen på DR, som tiltrængte repræsentanter for de voksne seere, og hvordan duoen helt uden hokus pokus satte musikken i centrum og fortolkede klassikere som Low og Neil Young.

Men nu handler det kun om Finns egne ligefremme, fængende og fine sange. Der er ro på bagsmækken og tid til refleksion. Finn har noget på hjerte. Han har nogle historier i bagagen, som handler om det liv, vi alle sammen lever på godt og ondt.

Præcis det, kan du opleve på første parket, når Finn lægger vejen forbi Christianshavns Beboerhus frerdag den 29. Juni. Musikken leveres med stort musikalsk overskud af Finns skønne hold af spitzenklasse-musikere. Vi ses!

Lyt her: YouTube

Se mere: Finnirs.dk

Dance, Music, Performance, DJíng

FIRST-FLUSH-PLAKAT

First Flush/ Collider

FIRST FLUSH (oplæsning og koncert)
Siden deres debut i 2011 har First Flush udforsket sammenspillets muligheder. Bandets sange er musikalske genresammenstød, hvor autotunede poetiske tekster på dansk møder akustiske instrumenter i utraditionelle sangstrukturer. Bandets udvikling har gennem 4 udgivelser ført dem fra forpustet postpunk og akustiske folkballader til tung trap, og i 2017 udgav de det anmelderroste album ”FUWA”, der bl.a. blev kaldt ”fortryllende grundvoldsrystende” (Dagbladet Information) med ”nogle afsindigt smukke og herligt fremmedartede »rock«-sange” (Berlingske). Albummet præsenterede dem som et risikovilligt moderne rockband med rødder i den skandinaviske visetradition og med avantgardistisk udlængsel. Kvartetten skriver stemningsmættede danske tekster, der stiller grundlæggende spørgsmål om, hvordan man kan formulere sin usikkerhed, sin angst, sine håb og brudte løfter på en måde, så det rækker, mens der samtidigt er tråde til både dansk midsommer-stemning og mystikere som Strindberg og Lagerlöf. I foråret 2018 er bandet klar med et nyt album, ”Spira”.

First Flush har for nyligt udgivet bogen Rosenkammer på forlaget ARENA. Bogen indeholder tekster fra bandets sange. På Beboerhuset vil First Flush både spille koncert og læse op af bogen. 

Lyt med her!

COLLIDER
Collider er et progressivt rockband som gør sig i drømmende guitarmusik med en aggressiv undertone.
Lydbilledet peger mod stjerneklar shoegaze og 90’er slackerrock med progressive skift og en vovet tilgang, som placerer bandet i deres egen fusionsgenre. Baseret på paranormale, astrale oplevelser og en kaotisk livsførelse er Collider’s univers på én gang ekspanderende og omsluttende. Sprælsk, støjet spillestil forenes med dreng/pige vokaler, der bevæger sig i forgrunden fra naiv twee til punk. De skaber collager af en ny, fragmenteret måde at tænke rockmusik på. 

Passive/aggressive‘ skrev om bandet: “Det er, som om Colliders musik konstant befinder sig lige dér, hvor euforien er ved at kamme over. Lige før den bliver vanvid. Sangene synes aldrig at peake, men er som en fantastisk energi, der aldrig manifesterer sig i struktur. Musikken vil fremad og opad, men kan ikke lette – en ungdommelig positivitet, der aldrig finder retning og derfor bliver til indestængt aggression. ” I forsommeren udkommer bandets første udgivelse.

Lyt med her!

Prisen gik i år til 'Posedamerne'

Posedamerne syr stofposer af genbrugsstof, og deres logo er ´Plastikfrit Christianshavn’. Poserne uddeles gratis, og målet er at skabe et bedre lokalmiljø. Alle kan være med! Læs mere på deres Facebookside.

Den officielle uddeling af prisen foregår i Beboerhusets Café fra 17.00-19.00

Break Dance Battle i BEBOERHUSET!!!

Gratis Entré

16 Break Dance Battlers og kun 1 vinder.

Live DJ & Bar

Dørene åbner kl. 19.00.

De indledende runder starter ca kl. 19.30.

 

Se mere på Facebook

Årets forårskoncert. Overskuddet går til øvelokalet i Beboerhuset.

Bekkurs Bench spiller melodisk, hjemmegjort, progressiv musik med inspiration fra tressernes
eksperimenterende psykedeliske rockscene. Bandet er samlet af erfarne musikere fra legendariske bands som Bifrost, Gnags og Alrune Rod.

Torben Andersen (keys. vocal ). Ole Poulsen (guitars), Mads Hiromasa ( bas) og Mogens Fischer
( trommer ).

Dire Straits Project – Aflyst!!! 

Selv om Dire Straits ophørte i 1995, lever musikken videre i bedste stil. Coverbandet Dire Straits Project leverer sin egen fortolkning med lange guitar soloer og flotte introer. Så hvis du savner Dire Straits sprøde guitarlyd, har du nu chancen for guitar på højeste plan.

Dire Straits Project har over de sidste fire år dykket ned i den britiske hit-gruppes sangkatalog for at finde det bedste af det bedste. Du kan forvente alt fra de tidlige store hits som “Sultans Of Swing”, ”Once Upon A Time In The West”, til nogle af det nyere materiale som Brothers In Arms og Money For Nothing.

The Dharma Bums definerer deres musik som twisted rock/ blues rock. Michael Nørholm (guitar), Thorstein (Orgel), Peter Bøgh (bas).

TOKE ODIN
Toke Odin er lyddesigner, korleder, arrangør af festivalen Orø-døgnene og komponist. Senest har han lavet soundtracket til den anmelderroste danske spillefilm Vinterbrødre. Toke Odin komponerer ofte for slagtøj, stemmer og tangentinstrumenter og aftenens koncert vil være med herrekor og slagtøj.

Se mere her:

Toke Odin

AYA
AYA er en ny konstellation af videokunstneren Kristin Wichstrøm og de to komponistbrødre Asger Kudahl, William Kudahl, som alle tre samarbejder i et scenekunstnerisk samspil mellem lyd og lys. Asger Kudahl står bl.a. bag udgivelser med projektet Kraus (Infinite Waves) samt en række albums med hans bror på pladeselskabet Resonans, som de driver i fællesskab. William Kudahl er medarrangør på arrangementerne Lydhør På en Søndag.

Lyd og lys: https://vimeo.com/207190995

TOBIAS SEJERSDAHL
Tobias Sejersdahl er en komponist fra Aarhus, som for tiden studerer på DIEM ved det Jyske Musikkonservatorium. I november 2017 udgav pladeselskabet Resonans hans debutalbum Melile, som består af klarinet og modular synthesizer.

Lyd: https://resonansrecordings.bandcamp.com/album/melile

 Kl. 21.00 Entré 80 kr

Fistful Of Dollars
spiller igen op til westernparty. Efter et 6 måneders stilhed i Little Village er Fistful of Dollars tilbage i vores allesammens yndlings western klub.

Nogen tror at countrymusik kun er for bonderøve til traktortræk eller truckere med mave og hjemve, men Fistful of Dollars siger: ‘Nej, country er for alle der kan lide musik med stemning, følelse og go’ gammeldags gang i den!’

 

MELDGAARD / BOSS / OLESEN

En konkave af radierende rør – En kollektiv komposition for ukonventionelle pibeorgler.

En kollektiv komposition, der udforsker orglernes mere alternative lydsider. I den kollektive komposition indgår bl.a. et MIDI-styret pibeorgel, en præpareret salmecykel samt et kisteorgel.

Anders Lauge Meldgaard er en af de mest succesfulde kunstnere på den eksperimentrende scene i Danmark, fordi, han altid formår at skabe musikalske helheder og kommunikere noget meningsfuldt igennem sine sære og usædvanlige musikalske universer.

Sandra Boss er en eksperimenterende lydkunstner fra København. I hendes værker formår hun, at skabe helt nye musikalske oplevelser og landskaber ved at kombinere elementer fra både elektronisk og klassisk musik sammen med lydkunsten, hvor lydkilderne kan stamme vidt forskellige steder fra – lige fra kirkeorglet til en høretest-maskine. Sandraboss.dk

Jonas Olesen, alias ir, skaber soundscapes, lydcollager og klangmontager med computer og synthesizere. Han får computeren til at lyde som en hakkende og spruttende gammel maskine, men formår netop ud af dette porøse univers at skabe et charmerende og nytænkende udtryk. Han dekonstruerer sit materiale ved at klippe det op og loope det i tilfældige tempi.

JOHANNES LUND / CHRISTIAN RØNN

Fælles tidskrummende luftmolekylemassage i lige og buede rør – for orgel og saxofon.

Johannes Lund, saxofonist, er en rutineret musiker og har indgået i et utal af konstellationer på den danske scene for eksperimenterende musik.

Christian Rønn, organist, er en særdeles aktiv komponist, performer og producer, som primært arbejder med elektronisk musik / free improv / filmmusik og eksperimenterende musik.

Læs mere her:
Facebook

Tre protagonister mødes i en blanding af ‘freejazz, electronics and pixilated expression’. De tre udfører en fri og kraftfuld diskussion omkring vores eksistens og robotagtige opførsel.

Musikken er komponeret af Benjamin Ømann.

Line up:
Mads Egetoft: Tenor Sax
Mads Nørgård: Guitar and electronics
Benjamin Ømann: Drums and electronics.

FOYA er en svensk/dansk septet, som spiller egne kompositioner. Bandets musik er udtryksfuld og fyldt med dynamiske variationer. Teksterne tager udgangspunkt i bandmedlemmernes egne livserfaringer, og understøttes af fængende melodier, og et samspil og arrangement der udforsker musikken følelsesmæssigt, og giver medlemmerne plads til at lege og improvisere. Gruppen henter sin inspiration fra både den traditionelle og den nye nordiske jazzscene og skaber musik, der udforsker “swinget”, og kombinerer det med en moderne, nordisk sound.

Sang – Jenniefer Carmdal (SE)
Alt sax – Amalie Dahl (DK)
Tenor sax – Marius Zeeberg (DK)
Guitar – Gustav Alte (SE)
Klaver – Jonathan Persson (SE)
Kontrabas – Aleksandar Ljubomirovic (SE)
Trommer – Johannes Bohn (DK)

Comments are closed.