Spisehuset

Menu Marts

Torsdag 2/3
Lukket feriedag

Tirsdag 7/3
Pasta al Ragu bianco
Kalvekød, svampe & grønt.
Frisk revet parmesan

Torsdag 9/3
Smørristet blomkål i karry m. æbler og kikærter.
Ris, chutney og koriander

Tirsdag 14/3
Ovnbagt Laksefilet m. porre og kapers.
Nye kartofler og dild

Torsdag 16/3
Lukket feriedag

Tirsdag 21/3
Coq au vin
Kylling i rødvin m. svampe, bacon og skalotteløg. Basmatiris

Torsdag 23/3
Økologisk rullesteg m. svesker
Knoldselleri, salvie og æbler.
Nye kartofler

Tirsdag 28/3
Dahl aloo
Indisk kartoffel og spinatcurry m. gule linser, friske tomater og koriander.
Raita og Basmatiris

Menu April

Tirsdag d. 11/4
Marrokansk kyllingetagine m. tomat, abrikos, mandler, kikærter og ras el hanout
Couscous

Torsdag d. 13/4
Mørksej m peberfrugt, spidskål i rød karry, kokosmælk og lime
Jasminris

Tirsdag d. 18/4
Tærte m cremet spinat, feta og pinjekerner

Torsdag d. 20/4
Lam i spinat m hvidløg, ingefær, karry og yoghurt
Chutney og ris

Tirsdag d. 25/4
Pasta m. østershatte, portobellosvampe, basilikum og soltørrede tomater
Frisk revet parmesan

Torsdag d. 27/4
Fiskefilet med sprød persille og parmesanpanade
Tatarsauce og nye kartofler

Beboerhuset har en lang tradition for fællesspisning, og vi lægger vægt på, at madkultur også handler om at spise sammen med andre.

Hvor det før var frivillige, der stod for madlavningen, er det i dag husets kok, Caroline, der laver maden, assisteret af frivillige.

Kærligheden til håndværket betyder, at alt laves fra bunden med gode råvarer, som sikrer en høj kvalitet i de færdige menuer. Inspiration til retterne hentes både fra det globale køkken og gamle danske klassikere. Ingredienserne består så vidt muligt af gode økologisk råvarer – omtrent 70% af ingredienserne er økologiske – og der lægges vægt på gode smagsoplevelser og fine æstetiske anretninger.

Spisetid: tirsdag og torsdag fra kl. 18.00-19.30.
Billetter skal afhentes senest 18.30.

Voksne: 95 kr. / børn (under 12 år): 45 kr.

Spisebilletter kan bestilles online, eller i caféen én uge frem. Der er rift om de 50 billetter, så sørg for at bestille i god tid! Billetter kan også bestilles telefonisk fra 13.30-18.00 og 19.30-21.00 på TLF: 32 57 88 18

Der kan max. bestilles 4 billetter pr. person

Aflysning senest dagen før – HUSK at du hæfter for reserverede billetter, som ikke er afbestilt i tide.9

Comments are closed.