Spisehuset

Spisehuset holder lukket i juli og første uge af august

Spisehusets Menu Juni

Tirsdag d. 1/6
Spansk mørbradgryde m. chorizo, grøn peber, tomat og fløde
Ovnkartofler m. hvidløg

Torsdag d. 3/6
Tærte med spinat, gedeost og karameliserede løg
Humus og oliven

Tirsdag d. 8/6
Kylling i vin, svampe, estragon og fløde
Basmatiris

Torsdag d. 10/6
Indisk lammegryde m. auberginer, abrikoser, sødekartofler og kokosmælk

Tirsdag d. 15/6
Laks gremulata m. Olivenolie og balsamicoglace, de puy linser m. Spinat

Torsdag d. 17/6
Iransk oksegryde m. bønner, forårsløg, persille og koriander
Basmatiris

Tirsdag d. 22/6
Lasagne m. Spinat, svampe, ricotta, krydret tomatsauce og mozzarella

Torsdag d. 24/6
Andebryst m. bagte rabarber og flødepeberrod
Nye kartofler

Tirsdag d. 29/6
Fiskefrikadeller og lun kartoffelsalat m. sauce tartare

Beboerhuset har en lang tradition for fællesspisning, og vi lægger vægt på at madkultur også handler om at spise sammen med andre.

Hvor det før var frivillige, der stod for madlavningen, er det i dag husets kok, Caroline, der laver maden, assisteret af frivillige.

Kærligheden til håndværket betyder, at alt laves fra bunden med gode råvarer, som sikrer en høj kvalitet i de færdige menuer. Inspiration til retterne hentes både fra det globale køkken og gamle danske klassikere. Ingredienserne består så vidt muligt af gode økologisk råvarer – omtrent 70% af ingredienserne er økologiske – og der lægges vægt på gode smagsoplevelser og fine æstetiske anretninger.

Spisetid: tirsdag og torsdag fra kl. 18.00-19.30.
Billetter skal afhentes senest 18.30.

Voksne: 75 kr.  Børn(under 12 år): 40 kr.

Spisebilletter kan bestilles online, eller i caféen én uge frem. Der er rift om de 50 billetter, så sørg for at bestille i god tid! Billetter kan også bestilles telefonisk fra 13.30-18.00 og 19.30-21.00 på TLF: 32 57 88 18

Der kan max. bestilles 4 billetter pr. person

Aflysning senest dagen før – HUSK at du hæfter for reserverede billetter, som ikke er afbestilt i tide.

Comments are closed.