Spisehuset

Menu November

Tirsdag 22/11
Ovnbagt sejfilet på kartoffelbund med løg og tomatragout

Torsdag 24/11
Vegetarisk paprikagryde med svampe, søde kartofler, rødløg og peberfrugt.
Kartoffelmos med urter

Tirsdag 29/11
Kylling på spansk med hvidløg, tomat, courgetter, kartofler og oliven

Menu December

Torsdag d. 1/12
Harira, Marokkansk kikærtegryde med tomater, peberfrugt, græskar, linser og varme krydderier
Urterørt friskost

Tirsdag d. 6/12
Lasagne med laks, spinat, mascarpone og hot tomatsauce

Torsdag d. 8/12

Braiseret økogris med øl, timian rødbeder, løg og kartofler

Tirsdag d. 13/12
And i rød karry m. Gulerødder, pak choy og sød basilikum

Torsdag d. 15/12

Caponata fra Sicilien
Aubergine, tomat, peber, pinjekerner, oliven og cannellini bønner

Tirsdag d. 17/12

Rogan Josh med lam, ingefær, chili og tomat
Raita og ris

Beboerhuset har en lang tradition for fællesspisning, og vi lægger vægt på at madkultur også handler om at spise sammen med andre.

Hvor det før var frivillige, der stod for madlavningen, er det i dag husets kok, Caroline, der laver maden, assisteret af frivillige.

Kærligheden til håndværket betyder, at alt laves fra bunden med gode råvarer, som sikrer en høj kvalitet i de færdige menuer. Inspiration til retterne hentes både fra det globale køkken og gamle danske klassikere. Ingredienserne består så vidt muligt af gode økologisk råvarer – omtrent 70% af ingredienserne er økologiske – og der lægges vægt på gode smagsoplevelser og fine æstetiske anretninger.

Spisetid: tirsdag og torsdag fra kl. 18.00-19.30.
Billetter skal afhentes senest 18.30.

Voksne: 95 kr. / børn (under 12 år): 45 kr.

Spisebilletter kan bestilles online, eller i caféen én uge frem. Der er rift om de 50 billetter, så sørg for at bestille i god tid! Billetter kan også bestilles telefonisk fra 13.30-18.00 og 19.30-21.00 på TLF: 32 57 88 18

Der kan max. bestilles 4 billetter pr. person

Aflysning senest dagen før – HUSK at du hæfter for reserverede billetter, som ikke er afbestilt i tide.9

Comments are closed.