
Menu Juni
Torsdag d. 2/6
Teriyakimarineret laks m. sesam,
dampede grøntsager & ris
Tirsdag d. 7/6
Sommerflæskesteg & lun kartoffelsalat m. Grønne bønner & tomater
Torsdag d. 9/6
And i rød karry m. gulerødder, kål & asparges, ris
Tirsdag d. 14/6
Vegetarisk Curry m. søde kartofler, tomater, peberfrugt, kål & kikærter
Chutney og raita
Torsdag d. 16/6
Fiskefrikadeller & nye kartofler med kryddersmør og grov remoulade
Tirsdag d. 21/6
Estragonkylling m. spidskål, bacon, kartofler & agurkesalat
Torsdag d. 23/6
Sankt Hans Aften
Beboerhuset har en lang tradition for fællesspisning, og vi lægger vægt på at madkultur også handler om at spise sammen med andre.
Hvor det før var frivillige, der stod for madlavningen, er det i dag husets kok, Caroline, der laver maden, assisteret af frivillige.
Kærligheden til håndværket betyder, at alt laves fra bunden med gode råvarer, som sikrer en høj kvalitet i de færdige menuer. Inspiration til retterne hentes både fra det globale køkken og gamle danske klassikere. Ingredienserne består så vidt muligt af gode økologisk råvarer – omtrent 70% af ingredienserne er økologiske – og der lægges vægt på gode smagsoplevelser og fine æstetiske anretninger.
Spisetid: tirsdag og torsdag fra kl. 18.00-19.30.
Billetter skal afhentes senest 18.30.
NB! Pga. stigende råvarerpriser har vi måtte førhøje billetprisen tilsvarende. Pr december 2021:
Voksne: 85 kr. børn (under 12 år): 45 kr.
Spisebilletter kan bestilles online, eller i caféen én uge frem. Der er rift om de 50 billetter, så sørg for at bestille i god tid! Billetter kan også bestilles telefonisk fra 13.30-18.00 og 19.30-21.00 på TLF: 32 57 88 18
Der kan max. bestilles 4 billetter pr. person
Aflysning senest dagen før – HUSK at du hæfter for reserverede billetter, som ikke er afbestilt i tide.