Spisehuset

Velkommen til Spisehuset
Her kan du se menuen, bestille billetter og få relevant info.
Vi har fællesspisning hver tirsdag og torsdag – alle er velkomne.

Udover Spisehuset har vi også varm mad i caféen fra kl. 13 – 21.30 (eller til der er udsolgt).
Gryderet til 75 kr
– Suppe til 55 kr
😋

Har du lyst til at være frivillig i køkkenet på tirsdage eller torsdage, så skriv en mail til thomas@beboerhus.dk eller kom og snak med os i baren.


Vi Glæder os til at se jer!

❤

SPISEHUSET (7)crop

Februar 2024

Torsdag 1/2

Boeuf Stroganoff med surt og mos.

Tirsdag 6/2

Biksemad med confiterede æggeblommer. Råsyltede rødbeder og peberrodscreme.

Torsdag 8/2

Lasagne Bolognese

Tirsdag 13/2

Indbagt hvid fisk med ricotta, spinat og salvie. Kartoffelpuré med Thybo-ost.

Torsdag 15/2

Kartoffeltortilla med manchego. Jordskokpuré. Langtidsbagt knoldselleri.

Tirsdag 20/2

Chicken Tikka Masala. Krydrede ris.

Torsdag 22/2

Ølbraisseret nakkefilet. Syltede bøgehatte. Små bagte kartofler.

Tirsdag 27/2

Pulled Beef. Mac’n’cheese. Coleslaw. Brioche.

Torsdag 29/2

Sfeeha med lam. Batata Harra.

Marts 2024

Tirsdag 05/03

Spicy Fiskekrebinetter. Crispy Rice.

Torsdag 07/03

Gammeldags glaceret hamburgerryg. Flødekartofler.

Tirsdag 12/03

Tarteletter. Høns i asparges.

Torsdag 14/03

Soupe à lóignon. Gruyère ostebrød.

Tirsdag 19/03

Chicken Gumbo.

Torsdag 21/03

Shakshuka

Tirsdag 26/03

Fiske-tomatlasagne. Gremolata.

Torsdag 28/03

LUKKET / Skærtorsdag

Beboerhuset har en lang tradition for fællesspisning, og vi lægger vægt på, at madkultur også handler om at spise sammen med andre. Derfor mødes vi i Spisehuset på første sal hver tirsdag og torsdag og spiser sammen ved bordene – her møder du måske din nabo eller et helt nyt bekendtskab.

Det er husets kok, der laver maden, assisteret af vores seje aktivister.

Kærligheden til håndværket betyder, at alt laves fra bunden med gode råvarer, som sikrer en høj kvalitet i de færdige menuer. Inspiration til retterne hentes både fra det globale køkken og gamle danske klassikere. Ingredienserne består så vidt muligt af gode økologisk råvarer – omtrent 70% af ingredienserne er økologiske – og der lægges vægt på gode smagsoplevelser og fine æstetiske anretninger.

For at sikre en hyggelig fællesspisning for alle er det vigtigt at være opmærksom på følgende tidspunkter:
Serveringen begynder i Spisehuset kl. 18.00
Hent dine billetter i Caféen senest kl. 18.30
Sidste servering kl. 19.00
Spisehuset lukker kl. 19.30

Voksne: 95 kr. / børn (under 12 år): 45 kr.

Spisebilletter kan bestilles online, eller i caféen én uge frem. Der er rift om de 50 billetter, så sørg for at bestille i god tid! Billetter kan også bestilles telefonisk fra 13.30-18.00 og 19.30-21.00 på TLF: 32 57 88 18

Der kan max. bestilles 4 billetter pr. person

Aflysning senest dagen før – HUSK at du hæfter for reserverede billetter, som ikke er afbestilt i tide.

Comments are closed.