Spisehuset

Menu Januar

Tirsdag d. 18.1

Kylling på spansk med chorizo,hvidløg, citron, kartofler og persille

Torsdag d. 20.1

Indisk spinat og svampecurry med ris og chutney

Tirsdag d. 25.1

Lasagne med laks, spinat og sauce morney

Torsdag d. 27.1

Mørbradgryde med perberfrugt, squash, gulerødder og champignon

 

Beboerhuset har en lang tradition for fællesspisning, og vi lægger vægt på at madkultur også handler om at spise sammen med andre.

Hvor det før var frivillige, der stod for madlavningen, er det i dag husets kok, Caroline, der laver maden, assisteret af frivillige.

Kærligheden til håndværket betyder, at alt laves fra bunden med gode råvarer, som sikrer en høj kvalitet i de færdige menuer. Inspiration til retterne hentes både fra det globale køkken og gamle danske klassikere. Ingredienserne består så vidt muligt af gode økologisk råvarer – omtrent 70% af ingredienserne er økologiske – og der lægges vægt på gode smagsoplevelser og fine æstetiske anretninger.

Spisetid: tirsdag og torsdag fra kl. 18.00-19.30.
Billetter skal afhentes senest 18.30.

NB! Pga. stigende råvarerpriser har vi måtte førhøje billetprisen tilsvarende. Pr december 2021:

Voksne: 85 kr. børn (under 12 år): 45 kr.

Spisebilletter kan bestilles online, eller i caféen én uge frem. Der er rift om de 50 billetter, så sørg for at bestille i god tid! Billetter kan også bestilles telefonisk fra 13.30-18.00 og 19.30-21.00 på TLF: 32 57 88 18

Der kan max. bestilles 4 billetter pr. person

Aflysning senest dagen før – HUSK at du hæfter for reserverede billetter, som ikke er afbestilt i tide.

Comments are closed.