Spisehuset

Velkommen til Spisehuset
Her kan du se menuen, bestille billetter og få relevant info.
Vi har fællesspisning hver tirsdag og torsdag – alle er velkomne.

Udover Spisehuset har vi også varm mad i caféen fra kl. 13 – 21.30 (eller til der er udsolgt).
Gryderet til 75 kr
– Suppe til 55 kr
😋

Har du lyst til at være frivillig i køkkenet på tirsdage eller torsdage, så skriv en mail til thomas@beboerhus.dk eller kom og snak med os i baren.


Vi Glæder os til at se jer!

❤

Langbordsmiddage i Spisehuset

Vi prøver noget lidt anderledes. I første omgang, i april, bliver to fællesspisninger afholdt som langbordsmiddage.

De første to langbordsmiddage bliver afholdt 4. april og 18. april.

Så kom og mød din nabo. Eller få en sludder med din frisør eller bankrådgiver. Måske møder du din næste bedste ven.

Vi spiser samtidig og sammen. Maden kommer ud på bordene i stedet for at man henter i køkkenet. Og så deles vi om maden ved bordene..

Du skal derfor være opmærksom på, at der de pågældende dage bliver serveret på én gang. Nemlig kl. 18:30.

Billetter købes som normalt. Man giver sin billet i døren til Spisehuset og finder sig en plads. Fra kl. 18 kan man komme ind – og maden serveres ca. kl. 18:30.

SPISEHUSET (7)crop

April 2024

Tirsdag 2/4

Dagens fisk, bagt med urterasp. Bagte jordskokker. Urtecreme.

Torsdag 4/4

Langbordsmiddag – VEGETAR
Bemærk! Servering 18:30

Lagtidsbagt rødbede. Gedefriskost, honning og valnødder.

Svampe a la creme. Pommes Anna.

Frisk salat med rabarber. Hjemmebagt brød og kærnemælkspisket smør.

Tirsdag 9/4

Lasagne med salsicca, spinat, ricotta, salvie og parmesan.

Torsdag 11/4

Langtidsbraisseret onglet. Små bagte kartofler. Årstidens urter.

Tirsdag 16/4

Sfeeha med lam. Batata Harra. Kold myntesauce.

Torsdag 18/4

Langbordsmiddag – VEGETAR
Bemærk! Servering 18:30

Grillede, citron-syltede gulerødder. Puré af bagte gulerødder med feta. Smørristet boghvede.

Ristet kejserhar. Urtemayo. Syltede rødløg.

Salat med ramsløgpesto. Hjemmebagt brød og olivenolie med hvidløg og merian.

Tirsdag 23/4

Kødboller af vildsvin og okse. Krydret tomatsauce. Bagt polenta.

Torsdag 25/4

Spareribs i spicy rub. Coleslaw. Syltede drueagurker.

Tirsdag 30/4

Dagens fisk. Romesco-sauce. Smørstegte kartofler med hvidløg og basilikum.

Maj 2024

Torsdag 2/5

Langbordsmiddag
Bemærk! Servering 18:30

Bladbede med rygeostcreme, peberrod, radisse og rugbrødscrumble.
Dagens fisk. Gnocchi. Ramsløg.
Mormosalat med urter.
Hjemmebagt brød og pisket smør.

Tirsdag 7/5

Langgtidsbraisseret, krydret okse. Hommus. Tomat og feta.

Torsdag 9/5
LUKKET – Kristi Himmelfart

Tirsdag 14/5

Langbordsmiddag – VEGETAR
Bemærk! Servering 18:30

Melenzane Alla Parmigiana.
Salat med grillet squash, hvidløg og oregano.
Hjemmebagt brød og pesto genovese.

Torsdag 16/5

Trofie (pastatype) med citron og parmesan. Dagens fisk. Rucola.

Tirsdag 21/5

Fiskefrikadeller med kartoler, urter og tatarsauce.

Torsdag 23/5

Langbordsmiddag
Bemærk! Servering 18:30

Braisseret, krydret lam.
Dukkah, chilisauce og myntesauce.
Tabbouleh. Hjemmebagtbrød og olivenolie.

Tirsdag 28/5

Butter Chicken. Krydrede ris. Kandiseret fennikelfrø.

Torsdag 30/5

Langbordsmiddag – VEGETAR
Bemærk! Servering 18:30

Asparges m. hollandaise, ristet boghvede og urter.
Grillet blomkål. Urtemayonnaise. Ærter.
Bitter salat med gedefriskost.

Beboerhuset har en lang tradition for fællesspisning, og vi lægger vægt på, at madkultur også handler om at spise sammen med andre. Derfor mødes vi i Spisehuset på første sal hver tirsdag og torsdag og spiser sammen ved bordene – her møder du måske din nabo eller et helt nyt bekendtskab.

Det er husets kok, der laver maden, assisteret af vores seje aktivister.

Kærligheden til håndværket betyder, at alt laves fra bunden med gode råvarer, som sikrer en høj kvalitet i de færdige menuer. Inspiration til retterne hentes både fra det globale køkken og gamle danske klassikere. Ingredienserne består så vidt muligt af gode økologisk råvarer – omtrent 70% af ingredienserne er økologiske – og der lægges vægt på gode smagsoplevelser og fine æstetiske anretninger.

For at sikre en hyggelig fællesspisning for alle er det vigtigt at være opmærksom på følgende tidspunkter:
Serveringen begynder i Spisehuset kl. 18.00
Hent dine billetter i Caféen senest kl. 18.30
Sidste servering kl. 19.00
Spisehuset lukker kl. 19.30

Voksne: 95 kr. / børn (under 12 år): 45 kr.

Spisebilletter kan bestilles online, eller i caféen én uge frem. Der er rift om de 50 billetter, så sørg for at bestille i god tid! Billetter kan også bestilles telefonisk fra 13.30-18.00 og 19.30-21.00 på TLF: 32 57 88 18

Der kan max. bestilles 4 billetter pr. person

Aflysning senest dagen før – HUSK at du hæfter for reserverede billetter, som ikke er afbestilt i tide.

Comments are closed.