Værksteder

Serigrafi

I Serigrafiværkstedet kan du trykke silketryk på papir eller stof. Eksempelvis kan du trykke grafik, plakater eller på T-shirts. Værkstedet kan mørklægges og råder bla over et bord til at belyse rammerne, mørkeskab, vask med højtryksspuler, sugebord til at trykke ved. I værkstedet kan du leje silketryksrammer og købe fotoemulsjon og transparenter. Afregning sker på dagen. Andre materialer må du selv medbringe.

Man arbejder i udgangspunktet alene i værkstedet, og værkstedet er 100 procent brugerstyret og uden lønnet personale. 

For at bruge værkstedet skal man have erfaring med silketryk på forhånd. Man skal desuden deltage i et introduktionskursus til værkstedet til 150,- og betale medlemskab af værkstedet. Medlemskab koster – 350,- for et år / 175,- for et halvt år.

Introkurset introducerer udelukkende til den praktiske brug af værkstedet. Ønsker man at opnå erfaring med silketryksprocessen er det muligt at finde kurser i teknikken mange andre steder og derefter rette henvendelse til Serigrafi for at få en introduktion til værkstedet.

Keramik

Keramikværkstedet er et kunstnerisk frirum for kreative sjæle. Der er ikke undervisning, så det er bedst, hvis du på forhånd har et godt kendskab til leret. Værkstedet er nyistandsat med godt lysindfald fra vinduerne.

Der er pt. ingen ledige pladser i keramikværksted. Ved opskrivning til venteliste skal man møde op personligt i keramikværkstedet mandag – tirsdag kl. 15-18

Keramikovnen bliver ikke betjent af brugerne, men af Henrik, der står for værkstedet. Han kan træffes mandag og tirsdag ml. 15-18. Hvis du har spørgsmål kan du skrive til keramik@beboerhus.dk


Musikrummet

Vi har et ca. 40 m2 stort, lydisoleret øvelokale med udstyr. Der er ialt 15 øvetider, og alle bands, der er tilknyttet, har en fast ugentlig øvetid mandag til fredag. Det aftales indbyrdes om brug af øvelokalet i weekenden.

Tiderne er delt således op:
Dagøver: 13:00-16:30
Tidlig aftenøver: 17:00-20:30
Sen aftenøver: 20:30-24:00

Priserne pr. band er:
Dagøver: 300kr. pr. måned.
Aftenøver: 600kr. pr. måned.

Aftenøverne får udleveret nøgle og har deres eget skab, hvor de kan opbevare deres udstyr.

Er du interesseret i en dagøver, så henvend dig i caféen, eller send en mail til: soren@beboerhus.dk

Er du interesseret i en aftenøver skal du møde op på musikrumsmødet, som afholdes her i huset den første mandag i hver måned kl. 20:00. Her kan du blive skrevet op, indtil der bliver en tid ledig.

Comments are closed.