Værksteder

Serigrafi

I Serigrafiværkstedet kan du trykke silketryk på papir eller stof. Eksempelvis kan du trykke grafik, plakater eller på T-shirts. Værkstedet kan mørklægges og råder bla over et bord til at belyse rammerne, mørkeskab, vask med højtryksspuler, sugebord til at trykke ved. I værkstedet kan du leje silketryksrammer og købe fotoemulsjon og transparenter. Afregning sker på dagen. Andre materialer må du selv medbringe.

Man arbejder i udgangspunktet alene i værkstedet, og værkstedet er 100 procent brugerstyret og uden lønnet personale. 

For at bruge værkstedet skal man have erfaring med silketryk på forhånd. Man skal desuden deltage i et introduktionskursus til værkstedet til 150,- og betale medlemskab af værkstedet. Medlemskab koster – 350,- for et år / 175,- for et halvt år.

Introkurset introducerer udelukkende til den praktiske brug af værkstedet. Ønsker man at opnå erfaring med silketryksprocessen er det muligt at finde kurser i teknikken mange andre steder og derefter rette henvendelse til Serigrafi for at få en introduktion til værkstedet.

Keramik

Keramikværkstedet er et velfungerende, fuldt udstyret kunstnerisk frirum for kreative sjæle. Her arbejdes i stentøj, og værkstedet har plads til 40 brugere. Der er ikke undervisning, så det er vigtigt, at du på forhånd har et godt kendskab til leret.

Der er pt. ingen ledige pladser i keramikværksted, men du kan blive skrevet op på en venteliste. Hvis du er interesseret, skal du møde op personligt i keramikværkstedet mandag – tirsdag kl. 15-18. NB: Der er ikke mulighed for produktion til kommercielt salg i keramikværkstedet.

Keramikkens brugere kan benytte værkstedet alle dage mellem kl. 10 og 22.30. Prisen er 700 kr. pr. år /560 kr. for studerende og pensionister. Ler skal købes i værkstedet.

Keramikovnen bliver ikke betjent af brugerne, men af Henrik, der står for værkstedet. Han kan træffes mandag og tirsdag ml. 15-18. Hvis du har spørgsmål kan du skrive til keramik@beboerhus.dk.

NB: Vi kan desværre ikke tilbyde brænding af keramik, der er fremstillet andre steder end i  værkstedet.

Musikrummet

Vi har et ca. 40 m2 stort, lydisoleret øvelokale med udstyr. Der er ialt 15 øvetider, og alle bands, der er tilknyttet, har en fast ugentlig øvetid mandag til fredag. Det aftales indbyrdes om brug af øvelokalet i weekenden.

Tiderne er delt således op:
Tidlig aftenøver: 17:00-20:30
Sen aftenøver: 20:30-24:00

Priserne pr. band er:
800kr. pr. måned.

Bandsne får udleveret nøgle og har deres eget skab, hvor de kan opbevare deres udstyr.

Er du interesseret i en øver skal du møde op på musikrumsmødet, som afholdes her i huset den første mandag i hver måned kl. 20:00. Her kan du blive skrevet op, indtil der bliver en tid ledig.

Har du spørgsmål, så send en mail til: soren@beboerhus.dk

Comments are closed.