Mitochondria – reunion – 40+ års jubilæums koncert

Christianshavns Beboerhus legendariske husorkester genopstår i anledening af deres 40+ års jubilæum – sæt kryds i kalenderen 💖🎶🤟🏽

For lidt mere end fyrre år siden var der nogle unge mænd, der startede med at øve sig sammen i Christianshavns Beboerhus´ kælder. De koncertdebuterede som Mitochondria ved Københavns første karneval, der blandt flere steder blev afholdt i den store sal i Beboeren.

Bandets medlemmer havde mødt hinanden i det der i firserne hed græsrodsbevægelser og i socialistpartier som Rock mod Racisme, Danmarks Kommunistiske Parti og dets ungdomsafdeling.
Det var her hjertet sad og det var også ofte her bandet spillede sine koncerter.

Bandet kaldte sig for gøglere, fordi de blandede forskellige kunstarter. De havde klassiske gøglere med på scenen, der jonglerede og spyede ild, skuespillere, digte, lysbilleder af malerier og tegninger, tegnefilm og meget mere, samtidig med der var dans og fest.

Mitochondria vil efter bedste evne prøve at gengive noget af al den hurlumhej i et plus fyrre show den 16. marts i Christianshavns Beboerhus fra kl. 20. – 24.

Her vil Jens Aare, Kim Jezus, Las Thomsen og René Sandberg spille nogle af de tidlige firsernumre fra Mitochondria, krydret med nogle af de numre Jezus, Las og René lavede sammen efter Mitochondrias opløsning i foretagender som ”Biblioteket for Registrerede Forandringer” og Mysterier. Desuden vil René præsentere nogle af de digte, han har skrevet siden.

Kom og vær med, hvad enten du vil lytte, danse eller være med i en festlig komsammen

Kl. 20
Fri entré – donationer modtages

Facebook: https://www.facebook.com/events/397835399594497/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.