Gamle Events

Welcome to a sweaty night to heat up your autumn presenting central and south american sounds among other notes. 4 iconic artists with their unique and hot styles – Xenia Xamanek (live) – DJ Tjiquita – Suzie The Cockroach (DJ) – Malika Mahmoud (DJ)

Kl. 21.00
60 kr: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/rhj4rwwka3

Happy Buddha Comedy Club dørene op for endnu en open-mic stand-up aften i beboerhusets café.

Der vil være en række kendte og mindre kendte komikere som prøver nyt materiale af til deres kommende shows og turneer.

Vi starter showet kl 20:00 og billetprisen vil være en flad 50’er i døren.

megaXpres præsenterer:::Birds and Robotics

Denne aften fejrer vi udgivelsen af Birds and Robotics’ album Luftpost som udkommer på megaXpres fredag den 17/09-21. Bag Birds and Robotics står Michael Schiøler Tingsgård, som spiller et live-set midt på aftenen.
Om albummet skriver han: “Jeg laver musik i mine forældres kælder en stor del af min tid. Jeg kan godt lide at lave sange om fugle, minder og kærlighed og min oldemor og at alting ændrer sig igen og igen.”

“Albummet Luftpost er lavet over en længere periode hvor jeg blandt andet havde købt en trommemaskine af en ven fra nettet og så havde jeg lavet nogle sange, blandt andet om døde rapstjerner, fugle, min oldemors flugt over Øresund og sådan nogle ting, også en del om kærlighed og at kigge mod solen men ikke helt op i den for det kan man ikke så godt for sine øjne.”ARIK

Arik er aliaset for rapperen Armin Karami som er Kurdisk flygtning fra Iran og har boet på de danske Asylcentre i 6 år. Nu har han endelig fået ophold med sin familie. Arik har en lang række singler bag sig og er nu i gang med at indspille tracks til et album.

Hør og se nummeret LEILA:
https://www.youtube.com/watch?v=mNN9LXClahE
Følg ham på instagram her:
https://www.instagram.com/arik_karami_official/

Aftenens 3. og sidste act bliver udført af Julian, som vil performe en dans for os – en dans som kombinerer lindyhop, kontact impro, tango and yoga bevægelser.

Kl. 19.30
50 kr. Købe billetter her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/2s1iczicti

Bisse indbyder publikum til sin Klaverkoncert nr. 2 “Ved Dæmonernes Port” tre aftener i streg på Christianshavns Beboerhus fra torsdag d. 7. okt. til og med lørdag 9. oktober 2021. Hver aften kl. 20.30.

Forsalg udelukkende i Beboerhusets café. Billetpris: 100 kroner. Evt. overskydende billetter vil blive solgt i døren fra kl. 20.

Om koncerten udtaler Bisse: “Jeg glæder mig til at fortælle historier og synge mine sange, som en anden barpianist, på Beboerhuset. Jeg har længe savnet de lidt mere uhøjtidelige koncerter. Aftener hvor man kan komme gående ind fra gaden og høre noget ukendt musik. Aftener hvor der er plads til improvisation og fri leg – og hvor baren måske endda er åben under koncerten! Christianshavns Beboerhus er sådan et sted. Og så er det et legendarisk sted i dansk rockmusik – Gasolin’s gamle hjemmebane. Det er også her at Dæmonernes Port står – den samme port, som Kim Larsen sang om i “Langebro”. Jeg er spændt på mit møde med denne port ind til underverdenen og fortiden, og ikke mindst er jeg spændt på mødet med min indre barpianist.”

▬▬▬▬ Breakdance i Beboerhuset 2021 ▬▬▬▬

Gratis indgang – Free entrance – Entrada libre – Entrée gratuite

➖KORT OM EVENTET ➖

Vi (BREAK FORWARD) inviterer til Breakdance i Beboerhuset!
En GRATIS breakdance dag med to arrangementer, på samme dag under samme tag.
Først på dagen inviterer vi hele familien til en børne breakdance battle. Børn i alderen 0-17 år kæmper om at blive vinderen af 2 mod 2 Breakdance i Beboerhuset Kids.
Om aftenen kan man opleve en breakdance battle med nogle af verdens bedste breakere, som er klar på at tænde op under Beboerhuset og gøre det til en ægte 2 mod 2 undergrundsbattle.
Det vil blive en passioneret og energisk aften.
Alle kan stille op til kvalifikationen som sker uden publikum kl 18:00-18:50!
Everyone can participate in the qualification starts at 18:00 without audience!

➖BAR➖

Der vil være mulighed for at købe forfriskninger i form af Øl, Sodavand og et lille udvalg af drinks. Altid til gode priser!

CA$H/MOBILEPAY/

➖SCHEDULE/TIDSPLAN➖

14:00 – DOORS OPEN – KIDS BATTLE
14:30 – PRELIM KIDS BATTLE
15:00 – FIRST ROUND KIDS BATTLE
16:30 – KIDS BATTLE END

PAUSE/BREAK – CYPHERS

19:00 – DOORS OPEN
19:30 – 20:30 – FIRST ROUND
20:45 – 22:30 – QUARTERS – SEMIS – FINALS
22:30 – 00:30 – BACKYARD JUICE AFTERHYGGE

➖INFORMATION➖

✖️DATO/DATE – LØRDAG/SATURDAY 2. OKTOBER 2021

✖️STED/PLACE – CHRISTIANSHAVNS BEBOERHUS (COPENHAGEN) -DRONNINGSGADE 34, 1420 KØBENHAVN

✖️TID/TIME

14:00 – 16:30 KIDS BATTLE
19:00 – 22.30 MAIN EVENT
22:30 – 00:30 BACKYARD JUICE

✖️INDGANG/ENTRANCE – GRATIS – FREE!!!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

➖BATTLE INFORMATION ➖

✖️ DJ

➖ EGIL

✖️ DOMMERE/JUDGES

➖ JOAKIM (DENMARK)
➖ JEFF X (DENMARK)
➖ JENS (DENMARK)

✖️ PRÆMIE/PRIZE

➖ALT GODT FRA POSEN / EVERYTHING GOOD FROM THE BAG

✖️MAIN EVENT – SIGNED UP/INVITED DANCERS

✖️GREAT 8

1) DOGBITE x EXAGGERATE (LACK OF CROWNS) (SWE/NOR)
2) KG x JULIAN (BIG D ENERGY) (NOR/DEN)
3) DO x JSTICKZ (FLOOR GANGZ) (DENMARK)
4) KRESO x FIRIN (ISTRA TI MATERINA) (CROATIA)
5) ZOOPREME x BOGUS (LACK OF CROWNS/RUGGEDS) (DENMARK/SWEDEN)
6) KIEN x PELE (SPECIFIC KIDZ) (DENMARK)
7) ARCTURUS x MONONOKE (VENEZUELA/SWEDEN)
8 ) MATITA x ŠTEPIS (CHILE/CZECH REPUBLIC)

✖️QUALIFICATION LIST (STARTS 18:00-
18:50 NO AUDIENCE)

1) CASTRO x DOC (DERDY DAUWGZ) (DENMARK)
2) YUKI x JAMES (FAR EAST DESTRUCTION) (DENMARK/JAPAN)
3) TINESS x MELINDA (CZECH REPUBLIC)
4) CARLOS x AFUALE (UNDERDOGS)(SPAIN/DENMARK)
5) ADAMANT x TAYFUN (THE VILLAINS) (GERMANY)
6) MARCO x TALAL (THE VILLAINS) (GERMANY)
7) ENSAR (GHOST DOGZ) (GERMANY)
8 ) SEM DELIVERY x FINN (BELGIUM/HOLLAND)
9) BLANKA x LAFILOVE (FLGZ,MZK/THE TRIBE) (BRAZIL/GERMANY)
10) YANSKI x PAZAN (RASKILLZ) (GERMANY)
11) VIC x JANGO PND JACKSON (JACKSONS) (GERMANY)
12) MAKU GOLD x PAULA (GERMANY)
13)
14)
15)
16)
17)

BROUGHT TO YOU BY BREAK FORWARD AND BACKYARD BOOGIE

VI SER FREM TIL AT SE JER / WE LOOK FORWARD TO SEEING YOU!
ET KÆMPE TAK TIL/ A HUGE THANKS TO
BEBOERHUSET CHRISTIANSHAVN, DGI/DIF GENSTARTS PULJEN OG/AND CHRISTIANSHAVNS LOKALUDVALG!.

Breakforward

Den danske duo Laser Nun inviterer til to dages residency på Christianshavns Beboerhus hvor de optræder med Laura Toxværd og Anders Lauge Meldgaard

Laura Toxværd har igennem en menneskealder spillet med alt og alle på den danske musikscene og modtaget flere priser for hendes grænseoverskridende værker. Hendes karakteristiske indlevende saxofonspil kan høres på en lang række plader, foruden Toxværds egne udgivelser. 

Anders Lauge Meldgaard må siges at være en af de mest alsidige musikere og komponister  på scenen i dag. Han arbejder indenfor et bredt felt af musikalske udtryksformer og er bl.a. kendt for sit nu opløste superband Frisk Frugt. Meldgaard mestrer flere instrumenter herunder saxofon, guitar og tangentinstrumenter i vid udstrækning. 

Laser Nun består af Anders Vestergaard og Lars Bech Pilgaard, der både sammen og i talrige andre sammenhænge, har gjort sig bemærket på den internationale scene for improviseret musik. De udgav i 2016 deres selvbetitlede debut på kassettebånd på det legendariske label Insulamusic og modtog rosende ord fra toneangivende medier som The Wire og Cassettegods.  I 2017 udkom opfølgeren Brother på vinyl og artwork af Miki Skak, ligeledes på Insula Music. I 2018 skrev og opførte duoen koncertinstallationen Trancendens i Eliaskirken på indre vesterbro. Her opfyldtes kirkerummet af rumlige kaskader af vildt resonerende feedback, dybe basdroner, tordentrommer og flæsende guitar. 

Foruden selv at optræde med to koncerter på Beboerhuset kuraterer bandet også andre acts henholdsvis Pauline Hogstrand og Mads Egetoft der begge spiller solokoncerter. 

29/9: Laser nun feat Laura Toxværd + Pauline Hogstrand solo

30/9: Laser nun feat Anders Lauge Meldgaard + Mads Egetoft solo

Pauline Hogstrand (SE)

Pauline Hogstrand (Damkapellet, Crush String Collective), der stammer fra Piteå i det nordøstlige Sverige, er en frisindet bratschist og komponist med base i København, siden 2009. Hogstrand optræder som kunstner i forskellige konstellationer; fra barokensembler og moderne konstellationer, til fri improvisation og komponering af nye lydunivers. Hendes soloværker implementerer komponerede strukturer i cykliske og udvidede former til forskellige instrumenter lige fra strygere, blokfløjte, slagtøjsinstrumenter og syntese, i elektroakustiske og akustiske formater. Hogstrands musik er rig inden for brugen af harmonisk og rytmisk tekstur i suggestive dynamiske bevægelser. Hendes kompositioner undersøger lydens iboende spektrale egenskaber og deres evne til at transcendere tid og rum, krop og enhed. I 2020 udgav Pauline Hogstrand sit debutalbum ‘The Enterer’ som soloartist i samarbejde med de københavnske pladeselskaber No Technique og Forlaget Kornmod.

Mads Egetoft solo
Jeg har haft tre mundstykker i mit liv. Det første fik jeg af min far, et sjældent håndlavet ”NPC” fra USA. Det andet fra min anden lærer, Finn Lynge: et Lawton 6 star b. Også et ganske sjældent mundstykke. Nu har jeg på mystisk vis modtaget en saxkasse hvori lå et Berg Larsen ebonit mundstykke. Planeterne har placeret sig ekliptisk gunstigt og strålingen fra månen føles yderst befordrende. Ebonit udskifter metal. På et øjeblik er 15 års arbejde fuldført.

Kl. 20.00

60 kr. Billetter her: https://billetto.dk/e/laser-nun-residency-billetter-568665

Denne workshop er en introduktion til linoleumstryk, der er en alsidig og nem trykteknik der kan bruges til et væld af forskellige ting, som f.eks. plakater, albumcovers eller zines.

På denne workshop vil du få undervisning i hele linoleumssnit forløbet fra den første skitse til det færdige tryk — kun ved hjælp af nogle få simple værktøjer og teknikker. Det kræver ingen tidligere erfaring med linoleumstryk, og man behøver ikke at kunne tegne for at lave spændende tryk, alle kan deltage. Om du vil lave abstrakte former, blomster, portrætter, landskaber eller selv hvis du ikke aner hvad du vil lave så kan du få hjælp og inspiration til dit eget linoleumstryk.

Når workshoppen er ovre vil du have kendskab til alle de basale skridt der indgår i et linoleumstryk, og du vil derfor kunne lave dem derhjemme, uden dyre maskiner eller andet avanceret udstyr.

Din underviser, Emil Underbjerg, er selvlært kunstner, grafiker, håndværker og musiker. Han laver linoleumstryk, malerier, tegninger og digitale værker, hvori han undersøger et væld af motiver, alt sammen i hans karakteristiske kontrastfulde stil. Alt fra blomster til black metal, ornamenterede gravstene, landskaber, figurer og abstrakte elementer, sættes sammen til samlede kompositioner.

### dagens forløb:

– Introduktion og gennemgang af dagens program, eksempler på forskellige motiver/udtryk

– Skitsering, overførsel og rentegning af motiv på linoleumspladen

– Skæreteknik/sikkerhed

– Trykketeknik og tryk

– Rengøring af ruller og værktøj

– Afslutning

kl. 18:30 – 21:30

Køb billet her: https://billetto.dk/e/linocut-workshop-billetter-567836

Den danske duo Laser Nun inviterer til to dages residency på Christianshavns Beboerhus hvor de optræder med Laura Toxværd og Anders Lauge Meldgaard

Laura Toxværd har igennem en menneskealder spillet med alt og alle på den danske musikscene og modtaget flere priser for hendes grænseoverskridende værker. Hendes karakteristiske indlevende saxofonspil kan høres på en lang række plader, foruden Toxværds egne udgivelser. 

Anders Lauge Meldgaard må siges at være en af de mest alsidige musikere og komponister  på scenen i dag. Han arbejder indenfor et bredt felt af musikalske udtryksformer og er bl.a. kendt for sit nu opløste superband Frisk Frugt. Meldgaard mestrer flere instrumenter herunder saxofon, guitar og tangentinstrumenter i vid udstrækning. 

Laser Nun består af Anders Vestergaard og Lars Bech Pilgaard, der både sammen og i talrige andre sammenhænge, har gjort sig bemærket på den internationale scene for improviseret musik. De udgav i 2016 deres selvbetitlede debut på kassettebånd på det legendariske label Insulamusic og modtog rosende ord fra toneangivende medier som The Wire og Cassettegods.  I 2017 udkom opfølgeren Brother på vinyl og artwork af Miki Skak, ligeledes på Insula Music. I 2018 skrev og opførte duoen koncertinstallationen Trancendens i Eliaskirken på indre vesterbro. Her opfyldtes kirkerummet af rumlige kaskader af vildt resonerende feedback, dybe basdroner, tordentrommer og flæsende guitar. 

Foruden selv at optræde med to koncerter på Beboerhuset kuraterer bandet også andre acts henholdsvis Pauline Hogstrand og Mads Egetoft der begge spiller solokoncerter. 

29/9: Laser nun feat Laura Toxværd + Pauline Hogstrand solo

30/9: Laser nun feat Anders Lauge Meldgaard + Mads Egetoft solo

Pauline Hogstrand (SE)

Pauline Hogstrand (Damkapellet, Crush String Collective), der stammer fra Piteå i det nordøstlige Sverige, er en frisindet bratschist og komponist med base i København, siden 2009. Hogstrand optræder som kunstner i forskellige konstellationer; fra barokensembler og moderne konstellationer, til fri improvisation og komponering af nye lydunivers. Hendes soloværker implementerer komponerede strukturer i cykliske og udvidede former til forskellige instrumenter lige fra strygere, blokfløjte, slagtøjsinstrumenter og syntese, i elektroakustiske og akustiske formater. Hogstrands musik er rig inden for brugen af harmonisk og rytmisk tekstur i suggestive dynamiske bevægelser. Hendes kompositioner undersøger lydens iboende spektrale egenskaber og deres evne til at transcendere tid og rum, krop og enhed. I 2020 udgav Pauline Hogstrand sit debutalbum ‘The Enterer’ som soloartist i samarbejde med de københavnske pladeselskaber No Technique og Forlaget Kornmod.

Mads Egetoft solo
Jeg har haft tre mundstykker i mit liv. Det første fik jeg af min far, et sjældent håndlavet ”NPC” fra USA. Det andet fra min anden lærer, Finn Lynge: et Lawton 6 star b. Også et ganske sjældent mundstykke. Nu har jeg på mystisk vis modtaget en saxkasse hvori lå et Berg Larsen ebonit mundstykke. Planeterne har placeret sig ekliptisk gunstigt og strålingen fra månen føles yderst befordrende. Ebonit udskifter metal. På et øjeblik er 15 års arbejde fuldført.

Kl. 20.00

60 kr. Billetter her: https://billetto.dk/e/laser-nun-residency-billetter-568665

Ferien er ved at være slut, og så er det frem med guitarer o.a. til den (næsten) månedlige Gypsyjam i chr.havns beboerhus, som er københavns Manouche-hot spot

Kl. 19.30
Entré 50

Fistful of Dollars er tilbage på Beboerhuset med hede Honky Tonk rytmer – helt uden restriktioner. Skotte & Stampe er support og Krofatter har brygget moonshine

Aar & Dag and BEBOMusic presents an evening with music for a large ensemble, intense solo drumming and a performance for a sound sculpture. DJ Brevet will tie the evening together. Entrance: 60 kr.
Door: 19.00
Music: 20.00 ………..

AAR & DAG
Aar & Dag is a collective of four Danish composers: Andreas Pallisgaard, Mads Forsby, Anders Lauge Meldgaard and Michael Mørkholt. Each of the four members has an independent practice as a musician/composer, working with instrument-building, computer programming, live improvisation, and notated composition. In bringing the four members together, Aar & Dag’s intention is to create an open field for the examination and exploration into new methods, instruments, and systems for composing and performing music as a collaborative entity.

Aar & Dag will perform music from the LP Tifold af Fri Form og Fælles Motiv released earlier this summer, a product of several years of development, live performance, and studio recording, documenting Aar & Dag’s work with a large ensemble of 10 musicians that includes self-built synthesizer and electronic instruments, reeds and brass, and percussion.
https://aarogdag.net/

ANDERS VESTERGAARD
Drummer and composer Anders Vestergaard (Yes Deer, Girls in Airports, Baujillaud, Laser Nun) is a distinctive musician in the Danish underground music scene. He is active in a number of different acts from the explosive free jazz variant of Yes Deer to the more dynamic and melodic music of Girls in Airports. As a solo artist AV has released two albums; the latest “Prime Float // Unitary Perfect” was released on Anyines in 2018 and features to long stretches of ceremonial and physical drumming. His live performances are characterized by an intense physical presence and a movement towards the transcendence of body and space.
https://passiveaggressive.dk/anders-vestergaard-et…/

BARBARA AMALIE SKOVMAND THOMSEN
Visual artist Barbara Amalie Skovmand Thomsen plays her new sound sculpture, where sound is produced by rubbing glass rods and sheet metal is reinforcing the sound in complex ways. The sound sculpture is built in collaboration with Rafael Cañete Fernández’ expertise and advice of Martí Ruiz i Carulla.
#après-Baschet

DJ BREVET
In the weekly music call-in show “DJ Brevet’s program” Thursdays 19-21 on P6 (DR) the winds of coincidence blow strong. Often the destination becomes the sweet sound of island music, the listener’s demands or buying time with confusing oddities. Everything after 1980 is considered new music.

Supported by Københavns Kommune and Danish Arts Foundation

Christianshavnerprisen overrækkes ved
en reception i Beboerhusets café torsdag
den 16. september 2021 kl. 17, hvor alle er
velkomne.

Christianshavnerprisen 2020, som uddeles af
Christianshavns Beboerhusforening, gik i 2020
til restaurant Rabes Have samt til Kirsten V.
Andersen.

Prisen uddeles for en aktivitet som dels gavner
christianshavnerne dels for at have udvist mod,
civil ulydighed eller almindelig sprælskhed.

Kom og mød prismodtagerne den 16. september i
Beboerhusets café til prisoverrækkelsen.
Kl. 17-19

Tirsdag den 14/9 slår Happy Buddha Comedy Club dørene op for den første open-mic stand-up aften i beboerhusets café.

Der vil være en række kendte og mindre kendte komikere som prøver nyt materiale af til deres kommende shows og turneer.

Showet begynder kl 20:00 og billetprisen er på en flad 50’er i døren.

Ørum

Dansk Pop
Se mere her:

YouTube, FacebookInstagram

 

The Unbroken Circle Game

Folk Duo
“Folk and country music written as never before. From somewhere between nowhere and good-bye.” 
Køb billet HER

Den spanske flamencosanger Rafael Molina behersker alle flamencoens rodfæstede udtryk og stilarter, som han fremfører med stor autenticitet. Herhjemme blev han kendt gennem sit samarbejde med guitaristen Christian Sievert, og siden da har han medvirket i en lang række sammenhænge.

Ved aftenens koncert kan man se frem til at høre hans dybfølte versioner af oprindelige flamencoformer som Taranta, Malagueña og Seguiriya.
Han akkompagneres af guitaristen Jens Viggo Fjord.

NB.
Billetter sælges i døren!

Kl. 20
Entré 100 kr

Guitar & Friends
Spansk Guitar i den perfekte symbiose med opera, musical, danske viser og latinamerikanske ballader.Intim koncert med stjerne solister, som giver den gas med verdens Golden Hits .O Sole Mio, Mio Babbino Caro, Recuerdos de la Alhambra, Historia De Un Amor, Belle fra Klokkerne fra Notre Dame, Habanera fra Carmen, Dance Me af Leonard

Intim koncert med stjerne solister, som  giver den gas med verdens Golden Hits .

O Sole Mio, Mio Babbino Caro, Recuerdos de la Alhambra, Historia De Un Amor, Belle fra Klokkerne fra Notre Dame, Habanera fra Carmen, Dance Me af Leonard Cohen, Besame Mucho og meget mere.

Bozena Wetchacz – guitar
Catlen Gjøl – Sopran
Eliel Lazo – Percussion

Klassisk Heute om Bozena Wetchacz`s solo albums : “ Krystalklar, dyb empatisk og lyrisk er hendes spil….imponerende virtuose potentiale i Recuerdos de la Alhambra “

Jyllandsposten om Catlen Gjøl : “ Catlen Gjøls sopran er karakterfuld, fast og fyldig med en glansfuld pondus “

Jazzjournal om Eliel Lazo’s album : “ Bringer original cubansk musik  til scener i hele København “


Kl. 20.00

Billetter kan købes her : https://billetto.dk/e/guitar-friends-billetter-552807
eller ved at skrive til kontakt@bozenawetchacz.com

UUMPHFF is an independent music platform, label and community radio based in Copenhagen, Denmark. Founded in 2020.
UUMPHFF is dedicated to fostering, releasing and connecting musicians, music lovers and cultural workers across aesthetics, scenes and backgrounds.
UUMPHFF is dedicated to embrace and uplift ambigous, chaotic, responsible and non-conforming organising and creation.
UUMPHFF is a fresh wave splashing onto decaying european castles.
Taking space creating space.
UUMPHFF is 100% committed to support and participate in the ongoing work to decolonize the danish music industry. We salute you.

UUMPHFF is hosting the 5th night of concerts in Christianshavns Beboerhus. We are proud to present this powerful trio of musical performances. Let’s share another beatiful night.

❤UUMPHFF byder velkommen til den 5. aften med koncerter i Christianshavns Beboerhus. Vi er stolte af at kunne præsentere den her solide trio af koncerter. Lad os dele endnu smuk aften. ❤

ALVARADO
Alvarado, som er født i El Salvador, men vokset op i Bay area området, er en hip hop elsker i sin rendyrket forstand. Basket og Rap cyphers er i DNAen, man kan hører det i beatsne som er en stor tidslomme af alle hip hops glory moments, fra boom baps til 808s. Alvarado er en af de mest alsidig rappere på engelsk i Danmark, i 2010 joinede hun Drum N Bass collective CART, de var kendte for at holde bass fester rundt omkring i København, det var her hun fik sin moment til at være en rigtig MC, og lære om at leve op til forventninger af en performer. Det blev i 2016 hun udgav hendes første EP projekt ‘Venusian’ som skulle være en break up to make up moment med hip hop. Siden EP’en har Alvarado været mest aktiv på live scenen eller på Soundcloud, hvor hun har udgivet en kvinde anthem “Mami”, den frække “Waterfalls” og “Pineapple Juice” freestyle over Baby Keems “Orange Juice” instrumental. Live er Alvarado kendt for at eje scenen med hendes charme, og unikke flows. Der er storytelling, der er leg, og lidt at svede for.

NOT Mendoza
“NOT Mendoza” is a special performance by the artist formerly known as Mendoza. The concert is a unique peek into the process of Mendoza’s transition from past into future and will feature Maji Claire. They are both known to deliver soul-raising performances that awaken your inner demons. At the same time, they are sincere creatures fighting for gender equality, where all identities are more than welcome, in all shapes and looks. They strive for a diverse party when they take-on the stage. Skinless honesty is a guarantee that is expressed in the music, back-upped by uplifting and atmospheric soundscapes. These gal’s can start a party and maintain an incomparable vulnerability.

ROJHAT (dj)
Rojhat is a multi disciplinary artist. They’ve worked with radio for two years and djing professionally for one year. They love playing electronic, trap and any energetic music that can really get the energy in the room intense and high!

Arrangementet støttes af Tuborgfondet og skabes i samspil mellem UUMPHFF, SHOCK og Christianshavns Beboerhus.

Kl. 19.30
Entré 60 kr

Trioen spiller hyper detaljeret abstrakt musik, improviseret frit fra leveren. De tre musikanter er alle yderst aktive på den internationale jazzscene og behandler deres instrumenter med en blanding af ejendommelig virtuositet og raffineret åbenhed.

Kresten Osgood har spillet med gud og hver mand og er med god sandsynlighed den travleste musiker Danmark har at byde på. Henrik Pultz Melbye er nok mest kendt fra bandet Svin, men er også aktiv i en lang række andre projekter. Asger Thomsen står bl.a. bag tre eksperimentelle solo kontrabas udgivelser og projekter som The Moms og Autolysis.

Henrik Pultz Melbye: saxofoner / Asger Thomsen: kontrabas / Kresten Osgood: trommer

Kl. 20
60 kr: https://billetto.dk/e/thomsen-melbye-osgood-i-beboerhuset-billetter-558014

Kom til reception til Shazia Khan smukke portrætter fra kvindekrisecentret Dastak i Pakistan. Læs kvindernes profetiske drømme, der ændrede deres skæbne.

Vi byder på et glas vin og en snack fra kl. 17.00. Kl. 19.00 spiller bandet Åbne Pladser gratis koncert.

Comments are closed.