Gamle Events

ilinx består af tre danske komponister og sangere med base i København og Bruxelles. Efter at have studeret elektronisk musikproduktion og -komposition i flere år, blev gruppen født ud af et ønske om at udforske den menneskelige stemmes potentiale, til at skabe og nære menneskelige forbindelser.

De tre sangeres baggrund spænder fra klassisk musik til folk og r&b. Siden deres debutudgivelse Memory i 2020 er gruppen blevet en vigtig del af den danske eksperimentelle scene. De har spillet koncerter i Europa, med en spændvidde der strækker sig fra avantgarde festivaler og vokale ritualer, til opvarmning for populære popnavne – Bijloke, CHART ART fair, UNM, Alter festival, og som support til hiphop-duoen FRAADS i Vega.

På scenen skaber ilinx et intimt rum med en nærmest spirituel kvalitet. Deres koncerter er en udforskning af stemmen som historiefortæller såvel som primært kropsligt materiale. ilinx fletter det traditionelle koncertformat sammen med fællessang og performance. Ved at kombinere middelalderlig kormusik, dristige improvisationer og dekonstrueret R&B, med inspirationer fra nutidig komposition og eksperimentel elektronik, skaber ilinx musik, der er lige så futuristisk som den er traditionel.

ilinx udgav d.12 maj 2022 en dobbelt-single indspillet live i Marmorkirken af lydkunstner Jacob Kirkegaard, og påbegynder i efteråret 2023 projekter med saxofon trioen Coriolis (Maria Dybbroe, Carolyn Goodwin, Nanna Pi) og komponist S Gerup.

Kl. 20
70 kr

https://www.facebook.com/events/489212786701781/

Mathias Lyø og Mads Michelsen slår pjalterne sammen i en lydligt omsluttende live-performance.

Mathias er guitarist i bandet Fugleflugten og debuterede i 2021 som solo-artist under aliaset LYOE. Singlerne Citrus og Relations blev begge samlet op af P6 beat. Mads arbejder som lyddesigner og komponist i filmbranchen og har senest leveret musikken til TV-serien Bad Bitch. Han er herudover trommeslager, blandt andet som del af Bandina ié.

Til koncerten vil LYOE/MICHELSEN ur-opføre hinandens numre samt ny-komponeret fælles musik som er skrevet specifikt til begivenheden. Inspirationerne tæller navne som Ultraista, The Knife, Venetian Snares, Boards of Canada og Weval. Musikken er instrumental, legesyg, energisk og håndspillet og koncerten vil blive afviklet i et lydligt omsluttende, kvadrofonisk setup.

Kl. 20
Forsalg 60 kr: https://billetto.dk/e/lyoe-michelsen-billetter-796441

Facebook: https://www.facebook.com/events/1203883586934086/

I anledning af Poesiens dag og Henrik Nordbrandts fødselsdag d. 21 marts slår vi to fluer med ét smæk i Christianshavns Beboerhus.

Vi laver blackout poetry af Nordbrandts tekster, laver oplæsning og drikker en kold øl! Konceptet blackout poetry er amerikansk, men har rødder i surrealismens cut up-poetry. Vi understreger ord som tilsammen danner en lyrisk kæde. Bagefter farvelægger vi papiret eller visualiserer digtet, så poesien træder frem.

For dem der har lyst, vil der være en åben scene, hvor man kan dele sin nyskrevne blackout poetry i fællesskab med andre.

Efter workshoppen vil der være oplæsning i husets café, af Nordbrandts kendte værker og ikke mindst en masse god stemning!

Vi glæder os til at se jer til en skøn aften i poesiens navn!

Arrangementet er gratis.

Kl. 19.30

https://www.facebook.com/events/733155418445470

Kasper Lang Eriksen er en ambitiøs el-bassist og komponist med base i København. Kasper er i dag et af de førende jazz talenter på elbassen i Danmark og komponerer moderne jazz med sin originale melodiske tilgang og lyd. Kasper Lang Eriksen kvartetten spiller musik skrevet og arrangeret af Kasper. Musikken er original og velarrangeret, og den er kendetegnet ved sofistikerede harmonier og stærke sangbare melodier.

Kasper Lang Eriksen: Bas
Frederik Emil Bülow: Trommer
Frederick Menzies: Tenorsax
William Larsson: Keys

Kl. 20
Entré 75 kr /studerende 50 kr

Lust For Youth
One of the finest acts updating synth pop for the 21st century, Lust for Youth began as the raw, icy D.I.Y. project of Swedish electronic musician Hannes Norrvide (2009) before adding Malthe Fischer (2013) and refining their music.

Angel Wei
Angel is a composer, producer and songwriter. After almost a decade of writing and producing as one half of Copenhagen act First Hate, Angel marked his debut as a solo artist in 2021 releasing his EP ‘A Year of Mourning’ on Yegorka. With his developed sense for blending catchy melodies and obscure samples, Angel tells stories of loss and emotional withdrawal in as his songs move from quiet electronic compositions to beat driven songs

Kl. 20
Forsalg 100 kr: https://billetto.dk/e/lust-for-youth-angel-wei-billetter-795757

Facebook: https://www.facebook.com/events/3276895759228138/

Tomás Gubbins (CL) will play solo this evening, using electric guitar, pedals and objects. Okuda/Berre/Turcerová/Thomsen (JP/NO/SK/DK)
Get ready for an explosive meeting of Japanese pianist Rieko Okuda with Copenhagen-based improvisers. Together, these four musicians will improvise a dynamic and open-ended piece that transcends traditional musical boundaries and defies logic. An invitation for curious listeners

Line up:
Rieko Okuda – piano
Håkon Berre – drums & objects
Michaela Turcerová – saxophones
Asger Thomsen – double bass & objects

Kl. 20
Entré 50 kr

Facebook: https://www.facebook.com/events/605366540942044/

You are cordially invited to One Take Records
· S P R I N G D A N C E ·
at Christianshavns Beboerhus
Why wait to dance?One Take Records invites you to for an early evening soiree of delicious dance music from local and international artists

Line-up:
· AEVA (Live set – breakbeat / techno)
From Bristol to Beboerhus (via Berlin) Don’t miss AEVA’s debut performance in DK!
https://youtu.be/jBjrKCmkwNw
https://open.spotify.com/artist/6Ic04Jazv1xommXoi9uCT7…

· Xenia Xanamek (DJ set – perreo & much more)
Local legend Xenia from UUMPHFF should need no introduction!
For their DJ-set expect perreo, reggaeton, cumbiation mixed with pop, club edits, emo rap, metalcore and more that will keep you dancing like flames in water clothes dripping sweat and ears wide open, one tear from the corner of your eye cry warm bleeding heart and a big fat smile :’)<3
https://soundcloud.com/…/zoom-zoom-zooom-latin-fresh-edit
https://xeniaxamanek.bandcamp.com/album/delirio-rea

· Akela (Live set – trip-hop / dark techno)
With his debut album ‘The Destruction of Mankind’ incoming… expect brooding vistas and hard-hitting basslines.
https://youtu.be/39AWdxC1alQ
Brought to you by One Take Records and Christianshavns Beboerhus.

Kl. 19
Entré 70 kr / Forsalg 50 kr: https://billetto.dk/e/spring-dance-aeva-xenia-xamanek-akela-billetter-796498

Dress code: SPRING DANCE (optional)

Facebook: https://www.facebook.com/events/926731274990357/

Feat. Fistful Of Dollars. Country music ‘n good times

Kl. 21
Entré 80 kr

Dahlia er et nyt sangskrivnings-projekt skabt af Josephine Kjærulf Sommer og Smilla Herold Ibsen i efteråret 2022. De to unge sangskrivere er gået sammen, for at løfte hinanden og skabe et samlet kunstnerisk udtryk. Med sig har de Robert Dueholm Stenbäck (guitar) og Victor Eduard Lill-Johansen (bas). Dahlia´s lyttere bliver ledt ind i et poetisk univers, hvor personlige fortællinger, bliver sammenflettet med musikalsk nysgerrighed. Musikken er påvirket af medlemmernes forskellige musikalske baggrunde indenfor jazz, folkemusik, og indie.

Evig My
Evig My er et upcoming band fra København der består af fire unge musikere. Musikken inviterer lytteren ind i forsanger og sangskriver, Vera My’s, intime tekstunivers. De hudløst ærlige fortællinger udfolder sig i et rum af drømmende blæserarrangementer, sjælesmørende klange og euforiske rytmer, der giver hjertet lyst til at danse.

Musikken henter inspiration fra pop, folk og jazz, og bruger det danske sprog til at udtrykke tanker fra et ungt livs hverdag.

Vera My // Vokal & guitar
Emilie Skovdal Kejser // Trombone, klaver og vokal
Asta Hegnet // Bas
Mikkel Wilstrup // Trommer

Kl. 20
Forsalg 50 kr: https://billetto.dk/e/evig-my-dahlia-billetter-790093

Facebook: https://www.facebook.com/events/582830366653167/

Med rødder i Tyrkiet, skaber Berrin Baş, som du måske kender fra Tuhaf, et lydtapet af hjemve. Glæd dig til alt fra tyrkisk traditionel folkemusik, et smut forbi en meyhane, et evighedstrip fra de psykedeliske 70’ere, bryllup og techno. Det er lækkert, det er brunt, det er dybt, og det er bizart. Yalla, vi ses i Beboerhuset!

Kl. 22
Fri entré

Facebook: https://www.facebook.com/events/1632715237200402/

Retro-rock med blåt skær

Sidste år i februar, da JJC&L gik på scenen i en propfuld beboerhuscafe, var det startskuddet til en forrygende retro-rockaften. Nu er christianshavnerbandet igen klar til at træde pedalerne i bund og bringe de fede bluesrock-tider i 60’erne og 70’erne tilbage!

Bandet består af fire medlemmer (Jensen, Jensen, Christensen og Larsen), som har den klare fordel, at de selv var til stede, dengang Hendrix, Zappa, Berry og de andre trykkede den af. Så det er en livslang kærlighed til og interesse for rock og blues, der er brændstoffet, når JJC&L går på scenen – traditionen tro i selskab med gæstemusikere.

Er du til bluesrock fra 60’erne og 70’erne a la Stones, Hendrix, Beatles, Dylan og Steppenwolf? Så læg vejen forbi Christianshavns Beboerhus lørdag den 25. februar og genbesøg de år, hvor hippierne trippede, ungdommen var i oprør og musikken var fedest!

Kl. 20
Fri entré

MR. JONES
Ancient empires once cast long shadows over a world that quaked beneath his feet. Taking glee in suffering and death, the sadistic Mr. Jones is always on the hunt for prey. His sweet song has lured countless adventurers to their deaths, drawing them in close for him to kill and then consume. Old as Legend.

REX KYED
Er et eksperimentelt, industrielt og elektronisk lydbillede og præsenterer denne aften overvejende nyt material, som er en del af det næste album. Sammen spillede Peter Kyed og Anders Rex hypnotisk krautrock i Svartbag , glam/punk/PP-music i The Bleeder Group og udgav i 2018 deres superroste dark-ambeint projekt REX KYED på Infinite Waves. Deres koncert med The Young Gods fik disse ord med på vejen i ”Undertoner”.
”De (REX KYED) stillede sig op med hver deres synthesizer, placeret næsten som to centre i et imaginært liggende otte-tal, symbolet på uendeligheden og fremmanede netop dén; uendeligheden. Manede den op af undergrunden i et støvet shamanistisk lydbillede, et rituelt renselsesbad af lyd, der gjorde rigtig godt…” (Jens Trapp, Undertoner.dk , 9. december 2019)
Link til album anmeldelse i Passiv/Aggresiv: https://passiveaggressive.dk/rex-kyed-transithallernes…/
REX KYED på facebook: https://www.facebook.com/REXKYED
REX KYED PÅ YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=6wiCbeE_S4Y

LEIZURE
“De unge københavnske post-punkere skriver sange, der slår pusten ud af dig, og deres kompromisløse æstetik eksploderer på en scene. Koket og dyrisk, ejer frontmand Sanderson salen – det ene øjeblik crooner han sig blidt ind i dit hjerte, og det næste flår han det ud af dit bryst og brøler mod himlen. I efteråret 2020 udkom debutalbummet ‘Primal Hymns’, som musikmagasinet GAFFA kaldte
årets bedste, danske post-punk udgivelse og gav fem flotte stjerner”. Senest har Leizure opvarmet for det australske band Crime and The City Solution på Posten og i Beta hvor musikmagasinet Concert Addicts skrev om dem: “Both nights were opened by Copenhagen-based no-wave band Leizure, who played a blistering set obviously influenced by bands like The Birthday Party, Sonic Youth, and Swans, with the interplay of singer Zakarias Sanderson and saxophonist Arshia Kadkhodaei as a highlight” Deres andet fuldlængde album er undervejs, og man kan allerede nu få en forsmag på pladen med singlen “Heaven and back again”.
Link til anmeldelse af primal hymns: https://gaffa.dk/…/2021/februar/album/postpunk-med-trut-i/ (dj)

Elias Rønnenfelt har gjort sig til et uundgåeligt navn på den danske musikscene gennem Iceage og Marching Church. Med afsæt i rock og punken, men også andre eksperimenterende felter, kan man forvente lidt af hvert til hans dj-set.

Artwork af:
Mathias Gørtz

Kl. 19
Forsalg 70 kr: https://billetto.dk/e/leizure-rex-kyed-mr-jones-dj-elias-ronnenfelt-billetter-779400

Facebook: https://www.facebook.com/events/535539318528528/

Axel Dörner er en fuldstændig original musiker og innovativ trompetist, som i snart 30 år har været en helt central aktør på den europæiske scene for improvisation og eksperimenterende musik. Han har medvirket på over 150 albums og spillet med definerende musikere som Alexander Von Schlippenbach, Sven-Åke Johansson, Poul Lovens og Otomo Yoshihide.

HErzliche Beegugn er et samarbejde mellem Axel Dörner og en række musikere fra den nye generation af improviserende musikere i København. Med stærke instrumentale færdigheder og originale afsæt i komposition og improvisation gør de sig bemærkede på tværs af projekter, og tæller blandt andet medlemmer fra de anmelderroste bands Alawari og Crush String Collective.

Til vinterjazz 2023 samles projektet for første gang og præsenterer koncerter i kvartet-, kvintet- og oktet konstellationer.

Line up:
Axel Dörner – trompet
Luka Zabric – alt saxofon
Michaela Turcerová – alt saxofon
Oda Dyrnes – cello
Mark Ibsgaard Gregersen – kontrabas

Kl. 16
Entré 70 kr

https://www.facebook.com/events/451355133820199/

Red Gazelle Trio er en blanding af melankolsk poesi & inciterende grooves. Musikken skifter fra ørehængende melodier med lyriske soloer til drømmende fælles improvisationer. I anledning af gruppens kommende album, hvor besætningen er udvidet med de prisvindende instrumentalister Ned Ferm (sax) og Jakob Sørensen (trompet), gæster Jakob Sørensen trioen i denne koncert, og giver for første gang en smagsprøve på lyden af det nye album. Trioen med guitar, bas og trommer tager publikum på en rejse gennem stemningsfuld nordisk jazz. De skaber vemodige lydlandskaber med psykedeliske pedaleffekter, hviskende bækner og en nænsomt rungende bas eller lyriske linjer under en cool tilbagelænet puls. Musikerne viser også et temperament med temaer der bobler af rå energi, kantede grooves og krasbørstige soloer. Fælles for alle numrene er, at de har klare ørehængende melodier, som musikken tager sit udspring fra. Kristoffer Vejslev beskriver processen således: “Vi starter ud med en melodisk ide, som vi bygger videre på i fællesskab. Hermed gennemstrømmer gruppens karakter alle numrene uanset hvem der kommer med udgangspunktet”. Red Gazelle Trio har eksisteret siden de tre musikere tog nogle af deres tidlige skridt i jazzens univers og det har medført et telepatisk sammenspil mellem dem. Gruppens to album Udkig og In The Midst Of It All er anmelderoste herhjemme og i udlandet og er kommet i rotation på P8 samt de udvalgte Spotify playlister Jazz X-press, Jazz Today og Destination: Jazz.

Musik:
Spotify: https://open.spotify.com/artist/12ByUe57p6VbjmeUn05Lpd

Kl. 20
Entré 100

Traditionen tro holder Christianshavns Beboerhus det sjoveste fastelavnsarrangement på hele Christianshavn den 18/2, for alle børn og voksne der vil være med!

Spis dig mæt i slik og fastelavnsboller, slå katten af tønden, vind årets udklædningskonkurrence, dans med rulleskøjteprinsessen Tanja og vind flotte præmier.
Der vil være kaffe og kage til de voksne og husets café vil være åben under arrangementet.

Kl. 12-14

Børn 40kr/Voksne 60kr – OBS: alle voksne skal have billet for at kunne deltage i arrangementet.
Billetter kan fås her: https://billetto.dk/e/fastelavn-i-beboerhuset-billetter-785247

Vi glæder os helt vildt til at se jer og jeres flotte udklædninger!

Igen i år, vil vi gerne sige en kæmpe tak til de lokale virksomheder, som har hjulpet os:
Lagkagehuset på Christianshavns Torv
SuperBrugsen på Christianshavns Torv

Matt Carroll aka SloGlo is a Chicago-bred drummer/producer based in Copenhagen, Denmark. His debut record Symbols And Mirrors presents a contrasting mosaic of groove oriented electroacoustic habitats that reflect the dynamic soundscapes of electronica and jazz. The album explores the threshold between the conscious and sub conscious mind while experiencing love, beauty, and grief.
Leading up to the pandemic Carroll lost his father to a brain disorder, moved to Denmark, and had a son. At this time he was also touring heavily playing drums in the band Finom (fka Ohmme).
While on tour, he began blending the colors and textures that would eventually yield the roots of Symbols And Mirrors. “There were air vents in certain bathrooms along our tour that gave off this kind of horror scream. It was engaging, hearing a shrill sound at a relatively low volume. It was as if I could get close to some of the traumatic moments from recent years without experiencing them full force.” Carroll recorded these sounds and incorporated them into his compositions alongside other field recordings, sampled vocals, drum machines, and synthesizers. When he arrived to Denmark in 2019 he also began improvising with velocity sensitive “Sunhouse” drum triggers, blending his intuitive acoustic drumming style with melodic/harmonic possibilities not found in a traditional drumkit.

The name SloGlo comes from the idea that the sun, which represents life and clarity, shines even when we can’t see it. Carroll had to embrace this reality when he moved to Denmark with its long winters and overcast skies. He says, “The light is eternal, it’s full of possibility and love, it’s patient. My dad is here in some form, living this life with me, guiding me. All of these changes have felt disorienting, so I’ve tried to stick to this SloGlo mantra. It helps to ground me so that I can open up to all of the potential for growth within the changes.” The urgency of “Found Form” recalls the vibrant, dystopian fusion of Nguyen Le and Mats/Morgan Band. “Awe,” short for “A World Elsewhere,” acts as a sort of pilgrimage to Brazil, seamlessly blending impressionistic lo-fi piano with baile funk. While most of the record was produced on the road and in Copenhagen, “My Love” features rising Chicago trumpet player and producer Will Miller (Whitney, Resavoir). The song is a reflection on the light within and the importance of nourishing self love. Miller’s euphoric trumpet transcends and unfolds patiently across lush melodic synth layers bringing the listener closer to the song’s central theme.

Opica
Likes to draw from homegrown music systems and abstract ideas and try to make them unfold without the disturbance of what he regards as the core in the particular piece. A core that somehow appears when you make room for it or look for it. Like observing the constantly changing center in a starling flock. When playing music he especially loves the area between the improvised and the composed, how other musicians interpret and unfold from a more or less defined center. He tries to remember that feeling when he is producing. For this concert he will play with musical ideas that currently is being worked on for his next album.

Kl. 20
Entré 70 kr

https://www.facebook.com/events/1177034813183789

Cinema Sessions is a series dedicated to bringing together improvising musicians and artists filling the space in Copenhagen of a public and open session that embraces the spirit of improvisation in all forms. It will be in Christianshavn Beboerhusets cinema room. There will be two sets from 20.00 and the session will start at 21.00. We will put together semi-random groups that will have a maximum of 10 minutes to play together. If you are participating in the session, the entrance is free.

Come one, come all with your instruments, tools, technology, bodies, and whatever else you can use to improvise together.

Set 1. Alba The Kid
Don’t know what she’s doing here. she’s actually just a kid. World premiering her self-hacked CD-players.

Set 2. Colocci/Goffault/Fossum
Grooving, electronic, fuckery

Kl. 20
Entré 50

Facebook: https://www.facebook.com/events/5813294052124615/

Den kreative duo Katrine Suwalski & Ayi Solomon har i årevis udforsket grænselandet mellem Jazzen og dens rødder i Vestafrikansk musik.
De har inviteret den fantastiske koraspilleren Lamine Cisshoko fra Senegal, der er bosiddende i Sverige, til Danmark for at spille med dem.
Gruppen spiller originale kompositioner, og kombinerer inspiration fra jazz og traditionel musik fra Vestafrika og Skandinavien.
Lamine Cisshoko fortæller: ”Jeg er inspireret af mandinka-melodierne arvet fra mine griot-forfædre. Jeg fletter jazzmelodier sammen med orientalske melodier, nordisk folkemusik og improvisationer. Min kora er en blød og mystisk følgesvend, min stemme for harmoni og respekt.”

Glæd jer til en koncert med levende musik fuld af skønhed, spiritualitet og pulserende rytmer. Trioen spiller koncerter for både voksne og børn.

Katrine Suwalski er en vidtfavnende musiker og komponist. Hun har skabt sin egen særlige fusion af jazz og vestafrikanske rytmer. Hun kendes som leder af afro-jazz gruppen Another World, co-leder af BonNoir Trio og Rhythm & Wind. Som komponist er hun inspireret jazzens mestre som Ellington, Mingus og Abdullah Ibrahim. Hendes musik bliver nu opdaget og anerkendt i Ghana, hvor hun har turneret regelmæssigt siden 2015.

Lamine Cissokho er fra Casamance-regionen i det sydlige Senegal og kommer fra en familie af mandinka-griots, hvis traditioner dateres tilbage til det 14. århundrede. Koraen overføres fra far til søn, ligesom melodierne og teknikken. Lamine har boet i Sverige siden 2001 og har optrådt på koncerter og festivaler i over femten lande blandt andet sammen med Youssou N’Dour.

Ayi Solomon, virtuos percussionist, bor i Danmark. Ayi Solomon voksede op i Accra, men forlod Ghana i begyndelsen af 80’erne med reggaebandet Classic Vibes. Siden da har han skabt en stor karriere på den internationale jazz- og verdensmusikscene. Han spiller med med Kojo Antwi (GH) i Ghana og har spillet med musikere som: Randy Brecker, Jerry Bergonzi, Adam Nussbaum. Især kendt i DK for sit samarbejde med New Jungle Orchestra og Palle Mikkelborg. Han er co-producer på 6 albums med Katrine Suwalski.

Kl. 14
Forsalg 50 kr: https://billetto.dk/e/kasola-trio-billetter-786184

Facebook: https://www.facebook.com/events/557788853034097/

JIM er en trio sammensat af tre spændende newcomers på den europæiske jazzscene: Ivar Asheim fra Norge på trommer (Trond Kallevåg Hansen, Andreas Røysum, Billy Meier), den tyske saxofonist Jon Sensmeier (ALIGAGA, Young Immigrants) og bassisten Martin Brunbjerg Rasmussen fra Danmark (Little North). Sammen tager de lytterne med på en legende rejse, når de udforsker det sparsomme saxofontrioformat. Med et bevidst øje for formatets rige arv, taler trioen frit med både moderne og traditionelle tunger, fra abstrakte teksturer til det tungt svingende. Deres glædesfyldte og generøse musik, bevæger sig ubesværet mellem kompositoriske og improvisatoriske ideer, som om de svæver fra ø til ø.

https://soundcloud.com/martin-brunbjerg…/sets/jimi-riot

Kl. 20
Entré 100 kr. (studerende 70 kr.)

Facebook: https://www.facebook.com/events/730758858259861/

PJ Fossum trio er ledt af pianist og komponist Paul Jacob Michel Fossum, i selskab med den polske bassist Rafał Rózalski og norske trommeslager Ivar Myrset Asheim. Projektet dykker ned i moderne klavertriolyde og trækker i høj grad på roots samt afgreninger af jazz og den sorte amerikanske musiktradition såvel som improvisationsmusik. Hver af medlemmernes musikalske stemme bringer et unikt perspektiv til denne gruppe, hvilket skaber en interaktiv og livlig gruppe-lyd.

PJ Fossum er pianist, synthesizer- og elektronisk musiker. Han er bosiddende i København, men er oprindeligt fra Canada og er efter at have prøvet kræfterne af i New York blevet formet til en alsidig og genrebrydende kunstner. Med fokus på improvisations- og jazzmusik spænder han fra ambient til avant garde, bebop til barok, indie-rock til impressionisme og blander alle disse indflydelser sammen på en opfindsom og udtryksfuld facon på både akustiske og elektriske instrumenter, hvorved han skaber farverige og opfindsomme verdener af lyd.

Kl. 21
Entré 80 kr

Facebook: https://www.facebook.com/events/734580781345243/

Comments are closed.