Gamle Events

We invite you to a new manifestation of Vibrant Matter, this time at Christianshavn Beboerhus. A 4 hour immersive sound experience, interwoven with live music performances.

Price: 50 kr.
Door: 19.00
First performance : 20.00

______Vibrant Matter is a series of eclectic summer happenings, co-curated by the booking Agencies @SUBETĒ and @PARA.
To get notifications follow us on instagram: @vibrant_matter_
We want to create an inclusive space and won’t accept any kind of hateful or discriminating behaviour.

29. Juli kl.20 Entré 80 kr

Kvartetten Machina Mundi blev etableret under Corona-krisen og har en lokal karakter. Bandet består af professionelle kunstnere som optrådte ofte før nedlukningen — nemlig saxofonist Lubos Soukup, pianist William Larsson, bassist Graig Earle og trommeslager Daniel Johansson. 

Musikerne spiller rytmisk musik med en masse af improvisation. Bandet har en modern lyd, som er hovedsageligt skabt med fender rhodes, keyboards og elektronik. De har brugt meget tid på at komponere helt ny musik og arbejdet på samspil. Nye kompositioner er avanceret med lange former og spændende udvikling. 

Se video: Her 

 

LUBOS SOUKUP (sax og klarinet)

Lubos Soukup er en professionel saxofonist, klarinettist og komponist, som bor i København. Han blev uddannet i Musik performance fra RMC i 2013. Han han været freelance musiker siden den. Lubos er en succesfuld komponist, som har udgivet 10 CDer med sin egen musik. Han skriver kompositioner med de individuelle bandmedlemmer i tankerne, så hver af dem får en chance for at bidrage til musikken på den måde, som passer dem bedst. Hans fængende melodier taler direkte til publikum, men de er også sofistikerede nok til at engagere musikeksperter med deres subtile referencer til gamle jazzlegender som Wayne Shorter, Thelonius Monk og til klassisk- og folkemusik. I 2017 modtog han en Talentpris fra DMF og Marilyn Mazur. Hvert år spiller Lubos mange koncerter både i Danmark og i udland. 

https://lubossoukup.com/ 

 

WILLIAM LARSSON (fender rhodes, keyboards)

William Larsson voksede op på den lille ø Hönö i Göteborgs skær i Sverige. Som 8-årig begyndte han at tage klaverundervisning. Da han var 10 år gammel, fik han sit første trommesæt, og seks år senere, blev trommerne erstattet med jazz piano. William studerede på Skurup i Sverige og på Rytmisk musikkonservatorium (RMC) i København, hvor han har tilbragt perioder med studier i Berlin og Amsterdam. William er nu bosiddende i København, hvor han spiller med mange forskellige musikere. Han har spillet med internationale navne som Lage Lund, John Hollenbeck, Gilad Hekselman.

 

GRAIG EARLE  (kontrabas)

Graig Earle er en meget efterspurgt bassist på begge sider af Atlanten. Siden han kom til Danmark i 2004 for at studere på Det Rytmiske Musikkonservatorium har han været aktiv som komponist og bassist i en bred vifte af musikalske sammenhænge med både de yngre generationer og jazz veteranerne. Sammen med trioen, ”Rosendal.Earle.Templeton” vandt han DMA ”Årets Jazz Plade” pris i 2008, og i 2007 var han både nomineret for en Juno-award (Canadiske Grammy) for bedste jazzudgivelse med ”The Richard Underhill Group” som bassist og arrangør, og vandt en DMA-Jazz Award for ”årets danske crossover jazzudgivelse” med Simon Toldam’s ”Prügelknabe”. Han har udgivet CD’er på Cope Records, Stunt/Sundance Records, Fresh Sound, Gateway og ILK Records i Danmark. Han har turneret og spillet koncerter hyppigt i Canada, Kina, USA og Danmark, samt over 25 andre lande i Europa, Syd- og Central Amerika og Asien. Graig sætter høj pris på Canadisk-Dansk samarbejde, og har lavet 4 længere turnéer i Canada sammen med danske orkestre, og 5 i Danmark ned Canadiske musikere. Graig har i længere perioder studeret Carnatisk musik i Sydindien og har derigennem tilegnet sig mange aspekter af denne musiktradition. Graig har i det sidste par år været aktivt medlem af Magnus Thuelund Trio, Marko Martinovic Kvintet, Kiss Kiss Bang Bang, Niels Lan Doky Trio, New Music Orchestra, Nancy Harms Quartet, Marius Neset Quartet, Gilad Hekselman Quartet, Peter Jensen Sekstet, JazzNord Ensemble, m fl.

 

DANIEL JOHANSSON (Trommer)

Daniel kommer oprindeligt fra Ängelholm i Skåne, men har været bosat i København siden 2008, hvor han startede på Rytmisk Musikkonservatorium, og blev færdiguddannet i 2013. I de seneste 20 år har Daniel turnéret i Norden og rundt i Europa. Han har haft glæden ved at arbejde med musikere så som; Chris Minh Doky, Svante Thuresson, Malene Mortensen, Marius Neset, Oscar Grönberg, Anders Wimark, Live Foyn Friis, Jeppe Zeeberg m fl.

Jazz Fesivalen er ved at være afsluttet og det fejrer vi med en festlig musik quiz som omhandler al mulig musik, som ikke er jazz. Vi drikker også øl og drinks og lægger op til løssluppen festlig stemning. Vores vært guider Jer igennem 3 runder:

1. Runde: Lyt og Gæt!
– Titel
– Årstal
– Kunstner
2. Runde: 90ernes tekstunivers!
Musikstykkets tekst bliver læst op af værten og på denne baggrund skal deltagerne kunne gætte titlen + bonus spørgsmål.
3. Runde: Chartertur til Spanien 96!

Spørgsmål vil omhandle musik, der blev spillet på værtens tur til Spanien, året hvor kabel-tv’et blev udrullet i værtens hjem (hos far og mor) og MTV hurtigt blev den foretrukne TV kanal.

Aftenens Vært: André Rostrup

Gratis entré

Xenia Xamanek
With base in Copenhagen, Xenia Xamanek make music that bends genres and insists on the ambiguous.
Their music often welcomes an unanticipated mixture of sounds, both inclusive and unapologetic in its diversity.
For this show they will present unreleased music of hard-hitting deconstructed beats, pushing to and drawing inspiration from club and reggaeton music referencing their danish/honduran/nicaraguan heritage.
Xenia has also co-founded the new music platform UUMPHFF.

Kl. 21
60 kr: https://billetto.dk/e/xenia-xamanek-billetter-551760

Danni Sell skaber et atmosfærisk energiniveau, der går fra mystiske historiefortællinger, sang, rap og techno, trance og skøre lyde. Alt fra 80 bpm, til helt op i skyerne på 200 bpm.

Et univers af instrumenter kommer i brug – som Didgeriidoo, der smelter sammen med alverdens tromme lyde og percussion, som igen samarbejder med synthesizer, der laver umenneskelige lyde ud af menneskelige lyde… og en mundharpe, der vælter og rusker rundt i toner med guitaren og tilsammen omformes til loops, som altid bliver skabt on the spot “live” – uden brug samples. I alt 13 instrumenter bliver spillet på – næsten – samme tid.

Danni Sell’s styrke, og den måde han udtrykker på, er en vigtig del af hans liv, han vil gerne sprede glæde ud til folket, give lysten til at nyde og give “idontgiveafuck” slip. Specielt dansen er en fantastisk gøren i vores hverdag, og jo flere mennesker han kan ryste nogen energier i sig jo bedre. Ikke nødvendigvis bevæge sig, men danse igennem livet i sig selv. Få alle celler i en til at flyve med lysets hastighed. Danni Sell kalder genrén “Organic trance” eller “Co2 neutral techno” så hvis man er en rigtig danse trold og har lyst til at se noget… vupti, så kan man ja, danse som man vil og glemme fortid, nutid og fremtid.

Kl. 20.00
40 kr: https://billetto.dk/e/danni-sell-i-beboerhuset-billetter-554542

Arrangementet er desværre AFLYST!

Francesca Burattelli
As a interdisciplinary artist Francesca Burattelli, when on stage, weaves together experimental pop and orchestral music. Her unique voice is the bearing element welding collages of composition and storytelling to a whole.

The vocal itself looking weary back and forth between futuristic elegance and the south Italian song tradition, while the music unravels electronic dissonance, manipulated strings and synthetic choir

Listen: https://soundcloud.com/francesca-burattelli

PIAG3T
PIAG3T presents the music piece “Showing You Things”. The piece is divided into different collaborations between close friends, daydreaming and long vocal pieces.   

Kl. 20
60 kr: https://billetto.dk/e/piaget-francesca-burattelli-billetter-551777

Hviledag arbejder med kompositioner og blander indtryk af analog, digital og akustisk lyd. Lyden bliver formgivet og manipuleret live gennem spolebåndoptagere. Musikken eksperimenterer med omsluttende og hengivne tapeloops, der kan stå stille eller udvikle sig. Til koncerten kan du høre hvordan oplevelsen af lyden ændrer sig – musikkens og din egen forandring over tid.

Merdh Laleh er fri form ambient musik kogt sammen til en tåget suppe af melankoli, håb og mystik. Et umuligt forsøg på oplyst ekstase, dømt til at fejle fra start. Stikord: lilla, blå, rød, richterskala, omsluttende, nedbrydende, genopbyggende

Kl. 21
60 kr: https://billetto.dk/e/hviledag-merdh-laleh-billetter-551761

Ancestral Modernism: Stone, Strings and Stories åbner porten til to intime og magisk aftener, hvor publikum får en særlig chance for at opleve spændet fra den urgamle lyd af sten til “civiliseret” lyd og historiefortælling af (anslåede) strengeinstrumenter: biwaen fra Japan, koraen fra Gambia, og clavichordet, der har sit historiske ophav i Europa. Publikum kommer ud på en fysisk “rejse” for at opleve fortidsmusikken tværs over kontinenter og tid i de forskellige rum og etager i Christianshavns Beboerhus.

Tony di Napoli (Frankrig) – Sten
Junko Ueda (Japan) – Biwa og vokal
Dawda Jobarteh (Gambia) – Kora og vokal
Ying-Hsueh Chen (Taiwan/Danmark) – Klavichord

Dør: kl. 19/20.30
Entré: 80 kr. https://billetto.dk/e/ancestral-modernism-string-stone-and-stories-billetter-549353

OBS det samme program spilles både 16. og 17. juli.

Sten er et af naturens urgamle elementer; et mirakuløst materiale som vi mennesker nemt glemmer at ære. Hver enkelt sten er tusinder af millioner år om at blive formet. Instrumenter af sten har eksisteret i næsten alle civilisationer. Interessant nok hører man sjældent stenen brugt som musikinstrument i dag.
Tony Di Napoli – en fransk-italiensk instrumentbygger, skulpturist og litophonist – kommer for første gang til Danmark for at give en af hans dragende koncertoplevelser, hvor publikum vil blive overrasket over stenens mange overtoner og klanglige potentiale. Lyden af sten har også en umiddelbar og beroligende effekt på det menneskelige sind – klangene taler til den primitive del af vores hjerne.

Biwaen fra Japan har en utrolig historie, som går helt tilbage til det 7. århundrede. Instrumentet blev ofte benyttet i den buddhistiske tradition og hofmusikken samt hos de japanske historiefortællere. Det vestafrikanske strengeinstrument koraen eksisterede måske allerede fra det 12. århundrede og har også en lang og rig tradition bag sig, hvor instrument og teknik er gået i arv i familier igennem århundreder. Både Junko Ueda (Japan) og Dawda Jobarteh (Gambia) har dedikeret hele deres liv til at bevare den enestående kulturarv, de hver især bærer med sig.

Slagtøjsspiller Ying-Hsueh Chen, som er også pianist, vil spille kendte klassiske værker fra 1600-1820 på et claivchord – et næsten glemt instrument med en yderst charmerende lyd.

Clavichordet var et populært hjemmeinstrument og et yndet rejseinstrument for komponister fra ca.1500 til ca. 1820 i Europa, men blev senere erstattet af pianoforte pga. sit lidt “hviskende” lydniveau. Derfor har næsten alle store komponister før 1820 også brugt instrumentet til at komponere midt om natten for ikke at genere deres naboer. Mange klassiske væker af Byrd, Scarlatti, Mozart, og Beethoven blev “født” på et clavichord.

“Ancestral Modernism: String, Stone, and Stories” er en del af koncertrækken Element, hvor hver koncert bliver en meditativ og radikal undersøgelse af nogle af jordens og menneskets mest basale elementer.

Om Ancestral Modernism
Ancestral Modernism er et internationalt koncertkoncept, der tilbyder en magisk oplevelse af tidløs sammenhørighed gennem nutidige og fortidige kompositioner, rodfæstet i årtusinders traditioner. Vigtigheden af indsigt i vores mangfoldige menneskelige kultur træder især frem nu, hvor ekkokamre og politiske bevægelser har en mærkbart polariserende effekt på vores samfund. Her forsøger Ancestral Modernism at bibringe med det smukkeste fra vores forskellige verdener. Konceptet startede i 2014 af Ying-Hsueh Chen, og har præsenteret 60 koncerter på højt, internationalt niveau i Danmark, Sverige, Taiwan og Korea.

Foto af Alexandro D’Amino

Ancestral Modernism: Stone, Strings and Stories åbner porten til to intime og magisk aftener, hvor publikum får en særlig chance for at opleve spændet fra den urgamle lyd af sten til “civiliseret” lyd og historiefortælling af (anslåede) strengeinstrumenter: biwaen fra Japan, koraen fra Gambia, og clavichordet, der har sit historiske ophav i Europa. Publikum kommer ud på en fysisk “rejse” for at opleve fortidsmusikken tværs over kontinenter og tid i de forskellige rum og etager i Christianshavns Beboerhus.

Tony di Napoli (Frankrig) – Sten
Junko Ueda (Japan) – Biwa og vokal
Dawda Jobarteh (Gambia) – Kora og vokal
Ying-Hsueh Chen (Taiwan/Danmark) – Klavichord

Dør: kl. 19/20.30
Entré: 80 kr. Billet Link
OBS det samme program spilles både 16. og 17. juli.

Sten er et af naturens urgamle elementer; et mirakuløst materiale som vi mennesker nemt glemmer at ære. Hver enkelt sten er tusinder af millioner år om at blive formet. Instrumenter af sten har eksisteret i næsten alle civilisationer. Interessant nok hører man sjældent stenen brugt som musikinstrument i dag.

Tony Di Napoli – en fransk-italiensk instrumentbygger, skulpturist og litophonist – kommer for første gang til Danmark for at give en af hans dragende koncertoplevelser, hvor publikum vil blive overrasket over stenens mange overtoner og klanglige potentiale. Lyden af sten har også en umiddelbar og beroligende effekt på det menneskelige sind – klangene taler til den primitive del af vores hjerne.

Biwaen fra Japan har en utrolig historie, som går helt tilbage til det 7. århundrede. Instrumentet blev ofte benyttet i den buddhistiske tradition og hofmusikken samt hos de japanske historiefortællere. Det vestafrikanske strengeinstrument koraen eksisterede måske allerede fra det 12. århundrede og har også en lang og rig tradition bag sig, hvor instrument og teknik er gået i arv i familier igennem århundreder. Både Junko Ueda (Japan) og Dawda Jobarteh (Gambia) har dedikeret hele deres liv til at bevare den enestående kulturarv, de hver især bærer med sig.

Slagtøjsspiller Ying-Hsueh Chen, som er også pianist, vil spille kendte klassiske værker fra 1600-1820 på et claivchord – et næsten glemt instrument med en yderst charmerende lyd.

Clavichordet var et populært hjemmeinstrument og et yndet rejseinstrument for komponister fra ca.1500 til ca. 1820 i Europa, men blev senere erstattet af pianoforte pga. sit lidt “hviskende” lydniveau. Derfor har næsten alle store komponister før 1820 også brugt instrumentet til at komponere midt om natten for ikke at genere deres naboer. Mange klassiske væker af Byrd, Scarlatti, Mozart, og Beethoven blev “født” på et clavichord.

“Ancestral Modernism: String, Stone, and Stories” er en del af koncertrækken Element, hvor hver koncert bliver en meditativ og radikal undersøgelse af nogle af jordens og menneskets mest basale elementer.

Om Ancestral Modernism
Ancestral Modernism er et internationalt koncertkoncept, der tilbyder en magisk oplevelse af tidløs sammenhørighed gennem nutidige og fortidige kompositioner, rodfæstet i årtusinders traditioner. Vigtigheden af indsigt i vores mangfoldige menneskelige kultur træder især frem nu, hvor ekkokamre og politiske bevægelser har en mærkbart polariserende effekt på vores samfund. Her forsøger Ancestral Modernism at bibringe med det smukkeste fra vores forskellige verdener. Konceptet startede i 2014 af Ying-Hsueh Chen, og har præsenteret 60 koncerter på højt, internationalt niveau i Danmark, Sverige, Taiwan og Korea.

Foto af Nah Seung Yull


Latin Vibes er en kvartet der spiller i den klassiske latin jazz stil. Musikken er inciterende, dynamisk, til tider intim, sensuel og altid swingende. Samspil og spilleglæde er nøgleord i musikken. Repertoiret er udvalgt omhyggeligt; det er deres egen specielblanding af jazz standards, show tunes, latin og sågar gamle rock klassikere, alt sammen tilsmagt med Sabor – The Latin Feeling!
De har alle en lang historie indenfor jazz og latin musik. Vi har hver især og i forskellige fælles sammenhæng spillet både i Danmark og rundt omkring i verdenen.
De har som kvartet spillet sammen igennem mange år efterhånden, hvor vi har mødtes spontant for at spille pop-up koncerter forskellige steder i byen. Drivkraften er – og har altid været – kærligheden til genren latin jazz, og nydelsen af at spille sammen.

Start: kl. 19.00
Pris: 60

BEBOMusic inviterer til en stærk aften i guitarens navn på Christianshavns Beboerhus. De tre guitarister Nicklas Sørensen, Anders Holst og Emil Palme bruger deres instrument på vidt forskellige måder og når omkring psykedelisk ambient, folket fingerspil og klanglige undersøgelser med sten og strenge.

NICKLAS SØRENSEN
Til daglig er Nicklas Sørensen guitarist i det anerkendte københavnske band Papir, der spiller energisk og langstrakt psykedelisk rock i den eksperimenterende ende.
På egen hånd er hans musik mere afdæmpet og minimalistisk i udtrykket, men stadig med hans dybt personlige guitarspil i centrum.
Han har udgivet to solo albums på El Paraiso Records, der begge udforsker grænselandet mellem repetitionsmusik, psychedelia og ambient.

ANDERS HOLST
I marts 2020 udkom Anders Holst’s solo album for akustisk stålstrengs guitar, SpirituumTerrae, på det amerikanske label Scissor Tail Records.
Musikken på albummet er en hyldest til jorden vi lever på og alle dem der er her og harværet her før os.
At spille musik på en trækasse med strenge på er en tradition der går meget langt tilbage i tiden, og musikken der er blevet spillet på dem har krydset alle verdenshave og kontinenter på kryds og tværs utallige gange igennem tiderne.

EMILPALME
Dengrænsesøgende elguitarist og komponist Emil Palme (Baujillaud,Yngel, Bona Fide, Lunden mfl.) udgiver i slutningen af dette år sitdebut soloalbum ”Ripen”.
Musikken findes i mødet mellem punkens uperfekthed, neo-klassicismens nysgerrighed og folkemusikkens urkraft. Emil Palme har udviklet et udtryk, hvor sten stryges mod elguitarensstrenge og kan fylde bredde vidder eller zoome helt ind på det mikroskopiske og intime. Stenen er et grundstof i hans personligelyd, der skuer fremad og længes tilbage.

Foto: Satya Prapanca

Dør: kl. 19
Entré: 70 kr
Billetter: https://billetto.dk/e/bebomusic-praesenterer-nicklas-sorensen-anders-holst-emil-palme-billetter-550220

BEBOMusic præsenterer Du ka svøm + Oliver Laumann

Dør kl. 19
Entre: 70 kr.

DU KA SVØM
Du Ka Svøm er en stjernetrio bestående af tre af de mest kreative og alsidige musikere på den danske musikscene: Jonas Stampe alias Snöleoparden, Martin Ullits Dahl aka Prins Nitram og Kresten Osgood.

Gruppens fundament er den frie association og improvisation, men der bliver også nikket i retning af danske sangskrivere som Sebastian og Pia Raug. Humor. Ironi. Alvor. Du ka svøm favner det hele, uden at du ved, hvilket ben, du skal stå på.

“Alt hvad vi ved og en blanding af krigs-musak afløst af kortere skift med dejlig varm tis i bukserne, featuring Kevin Costner (med svømmehud og geller) på en drømmedag med et fødselsdags-mærke uden diplom. En nær fortid møder døve strandløver med boom blasters, vinden løfter deres frisurer frem, mens lugten af den stille havbund vælter muskeldyrene omkuld.”

Kresten Osgood, trommer, voc
Snöleoparden: guitar, voc
Prins Nitram: bas/guitar, voc

OLIVER LAUMANN
Trommeslageren Oliver Laumann er svær at sætte i bås, men han bevæger sig frit mellem improvisation og sangskrivning, og han har tidligere været medlem af den aktivistiske musikgruppe Goodiepal & Pals. Til aftenens koncert medbringer han en indtil videre unavngiven gæst.

BEBOMusic presents.. Sculptors In Space-Time

Kl. 20:00 – 23:00
Tickets 70DKK
https://billetto.dk/e/bebomusic-presents-sculptors-in-space-time-billetter-550597

To celebrate the launch of Passive/Aggressive’s latest Festskrift publication;
BEBOMusic warmly welcomes you to an evening dedicated to RHYTHM!
Entrance includes a free copy of the publication.
Festskrift IV is edited by Anders Bach Pedersen, Niels Bloch and Greta Eacott.

With performances by:

N.E. Girl [DJ set]
I 2017 flyttede Esther Kay (N.E. Girl) fra London til København, og har i den grad sørget for at bringe den britiske attitude med sig. Du kan forvente både jungle, dupstep og alt hvad der ellers kan kastes under paraplyen af UK bass-music, når N.E. Girl vender plader sprængtfyldt med energi og liv.

Kristian Paulsen
Kristian Paulsen er en dansk percussionist, der eksperimenterer med en hybrid af akustiske instrumenter og mekaniske objekter. Med slagtøj som det centrale omdrejningspunkt for sin musik, integrerer han tempelklokker og gonger i motoriserede konstruktioner. Kombinationen skaber et ambient, akustisk lydbillede af overtoner og resonans. Kristian er også den ene halvdel af tromme/percussion-duoen Erna – som tidligere har gæstet internationale spillesteder som Café OTO – og er desuden medstifter af det københavnske undergrunds-pladeselskab Wetwear.

Tickle
Tickle police will play their debut concert. Simin Stine Ramezanali and Sila will improvise on topics like breakbeats, drum-broing, doom fills and growing up in rural Denmark, Jylland.

Kresten Osgood solo
I de sidste 20 år har Kresten Osgood været centralt placeret i dansk musikliv og har optrådt med mange af landets toneangivende musikere. Han er bl.a. blevet kaldt, det bedste der er sket i dansk jazz siden 80erne og vildmanden i det danske jazzvåbenskjold. De fleste, der har stiftet bekendtskab med Osgood, kender da også hans brændende hjerte for musikken og voldsomme appetit på nye ideer….

Line up:

  • N.E. GIRL (DJ SET)
  • Kristian Paulsen
  • TICKLE (Simin Stine Ramezanali og Sila)
  • Kresten Osgood

Accordion World maner ånderne op af jorden i et spirituelt musisk møde, der kombinerer klassisk musik med æterisk bølgende improvisation. Forestil dig en traktor som svæver elegant over svenske skove – det er celestial life og kansas arbejdstøj. Musikken danser, bølger og bevæger sig fremad som en autonom organisme med plads til individuel spellcasting.

Lars-Göran Ulander – sax
Kuno Kjæbye – violin
Erik Kimestad – trompet
Rune Lohse – trommer

Kl. 21.00
Entré: 60 kr
Billetlink: https://billetto.dk/e/rune-lohses-accordion-world-billetter-548409

Vi inviterer til en aften i den skæve musiks ånd! Med os har vi innovator Søren Kjærgaard på piano, og lava-saxofonist Sölvi Kolbeinsson. Dette bliver et musikalsk møde af nye dimensioner, med den københavnske spillestil beriget af Berlins indflydelse. 

“Mundt&Forchhammer Meets..” er en koncertrække, hvor de to unge musikere Jacob Mundt(kontrabas) og Simon Forchhammer(trommer) møder nogle af deres absolutte yndlingsmusikere i koncert under Copenhagen Jazz Festival 2021. Koncerterne vil finde sted på forskellige venues i København og inkluderer navne som, Lotte Anker, Ned Ferm og Sölvi Kolbeinsson.

Kl. 20.00
80 kr: https://billetto.dk/e/mundt-forchhammer-meets-soren-kjaergaard-solvi-kolbeinsson-billetter-536880

Hogo Fogos musikalske univers stammer fra de 4 verdenshjørner. Ofte grænsesøgende i sine improvisationer, andre gange insisterende i sine melodiske ostinater.
 
Michael Dalgas – trommer
Søren Lund – bas
Spencer Gross – guitar
Lars Emil Riis – piano

Kl. 20.30
Kr. 100
Billet Link

Hein Westgaard er en norsk guitarist og komponist fra Oslo. De tre musikere mødte hinanden i København i 2017 og har siden da spillet sammen i mange forskellige konstellationer og senest i denne trio.
Gruppen arbejder med Westgaards kompositioner, men bruger også improvisation og samspil uden for faste rammer, som en vigtig del af bandets identitet og udtryk.

Westgaard siger om trioen:
“Jeg ser på bandet som et musikalsk eksperimentarium hvor vi bygger et unikt sammensvejset udtryk som trækker på inspirationer fra jazz, country, rock, fri improvisasjon, klassisk- og samtidsmusikk og folkemusikk, og der hvor skellet mellem komposition og improvisation bliver flydende og elastiske.“

Hein Westgaard- Guitar (NO)
Petter Asbjørnsen- Bas (NO)
Simon Forchhammer – Trommer (DK)

Kl. 20.30
80 kr.

Red Gazelle Trio er en blanding af melankolsk poesi & inciterende grooves. Musikken skifter fra ørehængende melodier med lyriske soloer til drømmende fælles improvisationer.

Trioen med guitar, bas og trommer tager publikum på en rejse gennem stemningfuld nordisk jazz. De skaber vemodige lydlandskaber med psykedeliske pedaleffekter, hviskende bækner og en nænsomt rungende bas eller lyriske linjer under en cool tilbagelænet puls. Musikerne viser også et temperament med temaer der bobler af rå energi, kantede grooves og krasbørstige soloer.
Fælles for alle numrene er, at de har klare ørehængende melodier, som musikken tager sit udspring fra. Kristoffer Vejslev beskriver processen således: “Vi starter ud med en melodisk ide, som vi bygger videre på i fællesskab. Hermed gennemstrømmer gruppens karakter alle numrene uanset hvem der kommer med udgangspunktet”. Red Gazelle Trio har eksisteret siden de tre musikere tog nogle af deres tidlige skridt i jazzens univers og det har medført et telepatisk sammenspil mellem dem.

Gruppens debut plade Udkig blev anmelderost herhjemme og er stadig i rotation på P8. Deres andet album In The Midst Of It All udkommer til sommer. “Der er en filosoferende ro og åbenhed i musikken. Der er også et råt temperament […] et fantastisk triospil. Peter Prices stædige bas og Simon Forchhammers viltre trommer er et godt match til Kristoffer Vejslevs konstant udviklende guitarspil” – Jazznyt, Niels Overgård
“Vi kan slet ikke få armene ned efter et brag af en koncert i fredags! Det var en helt magisk aften” – Buddhas Jazz Club
Red Gazelle Trio består af:

Kristoffer Vejslev, guitarist og komponist – uddannet på Konservatoriet i Amsterdam (CvA). Har udgivet to anmelderroste albums herhjemme og i udlandet med hans Amsterdam baserede gruppe Vulture Forest (læs anmeldelser).
Peter Price, kontrabas og komponist – uddannet på Syddansk Konservatorium. Har
udgivet albums med bl.a. Björnsson/Mørck (læs anmeldelser) & Malte Dueholm Trio
(læs anmeldelser).
Simon Forchhammer, trommer – uddannet på RMC. Medvirker i ALAWARI (vinder af
Ung Jazz-konkurrencen 2017), Hein Westgaard Trio (Pt. I finalen på Jazzintro, 2020), Asger Thomsens Autolysis (læs anmeldelser), m.fl.

Kl. 20.30
80 kr

BEBOMusic præsenterer:
Horse Orchestra er en ægte smeltedigel: 20’ernes New Orleans møder 60’ernes freejazz tilsat hiphop – med afstikkere til rock og renæssancemusik, noise og fri improvisation – og skaber et originalt, humoristisk, postmodernistisk udtryk som rækker langt ud over jazzmusikken. For Horse Orchestra er humor lige så vigtigt som den instrumentalistiske ekvilibrisme og de overbevisende kompositioner.

Bandet består af musikere fra Norge, Sverige, Danmark og Island og er et vidnesbyrd om en ny generation i nordisk jazz, som har styr på deres musikhistorie, og som samtidig formår at åbne musikken op for et langt bredere publikum, der er vidne til en humoristisk og livsglad musikalsk fest som er så smittende at man med glæde lader sig indhylle i alle gruppens ofte ekstreme klanglige eksperimenter.

Bandets første album, Living the Dream (2014) vandt to priser ved Danish Music Awards og i 2016 udkom Horse Orchestras andet album Four Letter Word til begejstrede anmeldelser.
Horse Orchestra har optrådt i Danmark, Norge, Island, Tyskland, England, Serbien, Hong Kong og Kina.

Erik Kimestad – trompet
Ingimar Andersen – saxofoner
Petter Hangsel – trombone
Kristian Tangvik – tuba
Jeppe Zeeberg – klaver
Nicolai Kaas Claesson – bas
Rune Lohse – trommer

Kl. 20
70 kr. Billetter: https://billetto.dk/e/bebomusic-praesenterer-horse-orchestra-billetter-548309

Comments are closed.