Vejslev Exploration Band

Vejslev Exploration Band er en sammensmeltning af tradition, bebop, nordisk musik og modern mainstream jazz. Musikken bevæger sig mellem det underspillede og det hæsblæsende, fortiden og nutiden. Vejslev Exploration Band startede i sommeren 2020, da Kristoffer Vejslev begyndte at spille med Andreas Toftemark, Andreas Fryland og Mathias Jensen.

Med dette projekt er Kristoffer Vejslev vendt tilbage sine rødder. Det er en kærlighedserklæring til den musik, som har været med til at forme ham som guitarist og komponist. Musikken er en sammensmeltning af Kristoffers og farens kompositioner. Den bevæger sig inden for både straight-ahead jazz, bebop og nordisk jazz. Bandet befinder sig i et musikalsk univers der drager paralleller til kunstnere som Kurt Rosenwinkel, Mark Tuner og Jakob bro.

Musikernes forskellige tilgange til jazzen har givet kvartetten en egen lyd, hvor Jensen og Toftemarks bagage fra New York, Frylands Københavnske baggrund og Kristoffers nordiske lyd skaber en stemning, hvor tradition møder nyskabelse, og det underspillede og
fandenivoldske går hånd i hånd.

Kl. 20.00
80 kr.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.