Bliv Aktivist

Vi er nemlig ikke et kommunalt drevet hus, men vores helt eget. Et selvstyrende hus, et foreningsdrevet hus, dit hus!

Når det nu er dit hus, er det også dit ansvar at passe på det og være med til at skabe den særlige beboerhus ånd, som giver plads til så mange kulturbærende og kreative udfoldelser, på mange planer – store som små.

Vi har brug for dig, din energi og din hjælp for at kunne bevare huset, som det er; med en hyggelig cafe, et godt spisehus, gode værksteder, lokaler til alle slags formål, fede koncerter og masser af andre kulturarrangementer

Har du tid og overskud, har vi en masse forskellige opgaver, du kan hjælpe os med både i den daglige drift og til vores større arrangementer. Så giv en time eller lidt mere en gang om året, måneden, ugen eller dagen! Hjælp os med både at bevare og udvikle huset og få medindflydelse og tilhørsforhold gennem frivillig deltagelse.

Det er dit beboerhus, så pas på det, det er ingen selvfølge, men skabes af mennesker som dig.

Kom ned i huset og tag en snak om dine ideer eller skriv til oline@beboerhus.dk

 
Lige adgang til musikscenen!
Christianshavns Beboerhus arbejder i 2021-22 sammen med foreningen SHOCK for at åbne musikscenen for musikere i Danmark med anden kulturel baggrund. Med støtte fra bl.a. Tuborg Fondet skaber vi en genrefri koncertrække med musikere med mere og andet i bagagen end højskolesangbogen og Kim Larsen. Vi ønsker at nedbryde barrierer og fordomme om etniske minoriteter med gode musikalske begivenheder, der samler os på tværs af kulturelle baggrund, og skabe begejstring og bevægelse i mødet med musikken. 

Første koncert i rækken var med YUKKA og RYONG med Suzie The Cockroach som DJ.

Hold Jer opdateret her på hjemmesiden eller på SHOCK og Beboerhusets Facebook sider.


Vi leder altid efter frivillige, også Jer med anden kulturel baggrund, som kan hjælpe til med afvikling af koncerterne. Opgaverne kan være lige fra opstilling til oprydning, til bar- og dørpasning.  Skriv et par ord om hvordan og hvorfor du gerne vil bidrage til projektet til bruno@beboerhus.dk.  Så vender vi tilbage til Jer hurtigst muligt.

 

Comments are closed.