Aftenrutine & BEBO

Beboerhuset præsenterer sammen med pladeselskabet og forlaget Aftenrutine en aften dedikeret kunstnere fra den sprudlende danske musikscene.

Dør: kl. 20
Entré: 80 kr.

## Andreas Odbjerg ##
Andreas Odbjerg er en dansk sanger og sangskriver. Han er en del af duoen moses:”andreas” som havde deres folkelige gennembrud med udgivelsen af “gazeller”, som bl.a. var p3’s uundgåelige og et af de mest spillede numre på dansk radio i 2017. Andreas har en bachelor i sangskrivning fra RMC og udover sit eget virke som artist, er han meget aktiv som sangskriver – bl.a. som en del af holdene bag “Paris” med Vera og Lord Siva og “What Sucks About Love” med Chris Burton og Tory Lanez. Andreas Odbjerg debuterede som soloartist i foråret 2018 med singlen “icemoneyassbitch” og har sidenhen udgivet hyldestsangen til Anne Linnet “anne linnet” og sangen “dét helt okay”, som er en kærlighedssang til hans far med udgangspunkt i et helt normalt kompliceret far-søn forhold. Med over 250 koncerter på cv’et inklusiv bl.a. Store Vega, Tinderbox, Royal Arena og Hotel Cecil, er Andreas mere tryg på en scene end nogle andre steder. med kombinationen af Andreas’ englestemme og upassende historier om livets eskapader, formår Andreas at gengive en lille del af essensen af det at være mennesker, med alt hvad det indebærer af grin, gråd og eftertænksomhed.

## Andreas Ole Nielsen ##
Andreas Ole Nielsen er stud.theol. og debuterede som forfatter i 2016 med ungdomsknaldromanen ‘Alle dem der tror på telekinese ræk min hånd op nu’. Andreas vil læse om lokativisk tid, hukommelse som havzoner, Carl Gustav Jung, m.m.

## Tidlige Armbånd ##
Ja-hatten er på, når Tidlige Armbånd går i øvelokalet, udgiver plader og spiller koncerter. Hele bandets proces og udtryk er præget af en legende tilgang, der søger væk fra de gyldne middelveje, uden om kedelige kompromisser og hæfter sig ved de skæve indfald. Det udmønter sig i koncerter, hvor en slæbende og hashtåget ballade, hektisk klaverboksning, lavmælt harpe, pumpende backtracks og indøvet koreografi står side om side.

For Tidlige Armbånd er kompleksiteten kun spændende så længe den ikke bliver hemmelig, og de overfører ja-hattens kompromisløshed til et ja-rum for både dem selv og deres publikum. Tidlige Armbånd er en invitation til at lege med i et rum, hvor man gerne må undres, gerne må grine og gerne må elske og hade det hele på samme tid. Tidlige Armbånd blev dannet i 2013 og har udgivet et album og fem EP’er.
Tidlige Armbånd er Kristen Landro, Jakob Gustav Winckler, Mija Milovic, Søren Leerbech og Anders Hjernø.

## Brother Magnus ##
Brother Magnus spiller meditativ, rytmisk kompositionsmusik på 2x trommer og 2x guitar. Musikken arbejder med forskydninger og spejlinger. Den undersøger kollektivet og dogmets frihed.

“With an unorthodox mirrored setup of two drummers and two guitarists, Danish Brother Magnus weave together a finely a balanced mix of quiet and drowsy sequences with kraut-like outbursts of energy. If you’re missing the soundtrack to the next time you’re sleepwalking, this is surely it.” – Festival Of Endless Gratitude, 2018

## Musik Til Mor ##
Bag bandnavnet Musik Til Mor står Rasmus Bak, der siden 2012 har forfinet et minimalistisk gør-det-selv udtryk. En hjørnesten i Baks projekt er autonomien og muligheden for at gå sine egne veje. Musik Til Mor vil denne aften præsenterer sit nye soloværk ζωή.

Med et hav af minimalistiske guitarstemmer skaber Musik Til Mor et indeterministisk tæppe af lyd, der kun afbrydes af de langsomme spartanske trommerytmer og den ensomme vokals messende strofer. Teksterne kredser om troen og livet og om det mørke og lys, der omkranser dem begge. Med tænkere, som bl.a. Hildegard af Bingen og Mester Eckhart, har den kristne mystisk ydet store tekstlige bidrag til ζωή, der samtidigt er inspireret af den rumænske digter Paul Celan, der skrev sig dybt ind i den menneskelige afgrund.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.