At rejse sig i skriften – Aflyst

Velkommen til en aften med oplæsning fra de tre danske forfattere Vagn Remme, Linda Karen Prahl J. og Charlot Roslev, som vil læse op fra deres seneste udgivelser og tale om at rejse sig i skriften.

Vagn Remmes seneste roman, Her er jeg fra 2021, handler om en lille dreng der får tæsk af en ældre dreng på vejen. Og i sådan en grad, at drengen, til sidst går i stykker og kommer både på kant med livet, men også sig selv. Det er en ting at kæmpe sig tilbage i livet, det er enkelt nok, men at gå ved siden af sit eget liv, og opleve at den person man følger ikke kan tåle det, at den person igen og igen falder sammen, dét er opgaven.

Linda Karen Prahl J. læser op fra sin debut, digtsamlingen Stabilgrus fra 2020. Hvordan er det at gro fast i villakvarteret? Er der i virkeligheden noget som helst stabilt under os, eller under kvinden i Stabilgrus? Var det livet i provinsen, de skulle kæmpe så hårdt for, denne villastilstand, dette frivillige fængsel udstyret med kun en længsel: at komme væk, komme ud på kanten, hvor livet kan mærkes…

Charlot Roslev vil bl.a. læse op fra Rift fra 2019. Den sårbarhed der er i det at gå rundt med en rift konstant, et billede på ens liv, fra det ene angstanfald til det andet, hvordan livet føles for sent, ikke fordi livet er slut, men fordi hovedpersonen, den der ikke burde have angst, den der burde kunne stå op om morgenen og udfører simple ting som at være mor for eksempel, at det er hvad man kigger på, at såret ikke hele og følger med hele tiden.

Aftenen er støttet af Statens Kunstfond Gratis entré.

Kl. 20.00

https://www.facebook.com/events/251419617014002/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.