Bisse – Klaverkoncert nr. 2 – “Ved Dæmonernes Port”

Start dato: 7. oktober 2021

Slut dato: 9. oktober 2021

Bisse indbyder publikum til sin Klaverkoncert nr. 2 “Ved Dæmonernes Port” tre aftener i streg på Christianshavns Beboerhus fra torsdag d. 7. okt. til og med lørdag 9. oktober 2021. Hver aften kl. 20.30.

Forsalg udelukkende i Beboerhusets café. Billetpris: 100 kroner. Evt. overskydende billetter vil blive solgt i døren fra kl. 20.

Om koncerten udtaler Bisse: “Jeg glæder mig til at fortælle historier og synge mine sange, som en anden barpianist, på Beboerhuset. Jeg har længe savnet de lidt mere uhøjtidelige koncerter. Aftener hvor man kan komme gående ind fra gaden og høre noget ukendt musik. Aftener hvor der er plads til improvisation og fri leg – og hvor baren måske endda er åben under koncerten! Christianshavns Beboerhus er sådan et sted. Og så er det et legendarisk sted i dansk rockmusik – Gasolin’s gamle hjemmebane. Det er også her at Dæmonernes Port står – den samme port, som Kim Larsen sang om i “Langebro”. Jeg er spændt på mit møde med denne port ind til underverdenen og fortiden, og ikke mindst er jeg spændt på mødet med min indre barpianist.”

Bookmark the permalink.

Comments are closed.