Crush + support: Exstoa

Crush
Bag synonymet Crush findes sanger, sangskriver og musiker Annsofie Salomon, som indkapsler og svæver mellem mytologiske universer, universalromantiske fortællinger og naturens grundelementer. Lytteren væves ind i et ejendommeligt tekstunivers, opfindsomt harmoniske melodier, og tiden sættes på pause, mens Salomons stemme klangligt svæver henover sangene som en ånd. Fans af Joanna Newsom, El Perro Del Mar og Angel Olsen vil ikke blive skuffede.

Publikum kan denne aften forvente en eksperimenterende optræden med et stort nærvær, der hylder klassisk sangskrivning med et futuristisk twist og samler sange fra en kommende udgivelse på pladeselskabet Tambourhinoceros.

Exstoa
Exstoa er aliasset for den danske bassist, sanger og komponist Ida Urds musikalske soloprojekt. I foråret 2019 udkom debut-EP’en Embracing Solitude, som er skrevet og indspillet på en rejse til Japan.

Exstoa skaber et stemningsfuldt, ambient og minimalistisk univers, og vil på denne aften i en duo-konstellation bestående af Ingri Høyland og Ida Urd, præsentere musik fra EP’en Embracing Solitude samt helt nyt materiale.

Kl. 19.00
Entré 60 kr

Bookmark the permalink.

Comments are closed.