Danni Sell i Beboerhuset

Danni Sell skaber et atmosfærisk energiniveau, der går fra mystiske historiefortællinger, sang, rap og techno, trance og skøre lyde. Alt fra 80 bpm, til helt op i skyerne på 200 bpm.

Et univers af instrumenter kommer i brug – som Didgeriidoo, der smelter sammen med alverdens tromme lyde og percussion, som igen samarbejder med synthesizer, der laver umenneskelige lyde ud af menneskelige lyde… og en mundharpe, der vælter og rusker rundt i toner med guitaren og tilsammen omformes til loops, som altid bliver skabt on the spot “live” – uden brug samples. I alt 13 instrumenter bliver spillet på – næsten – samme tid.

Danni Sell’s styrke, og den måde han udtrykker på, er en vigtig del af hans liv, han vil gerne sprede glæde ud til folket, give lysten til at nyde og give “idontgiveafuck” slip. Specielt dansen er en fantastisk gøren i vores hverdag, og jo flere mennesker han kan ryste nogen energier i sig jo bedre. Ikke nødvendigvis bevæge sig, men danse igennem livet i sig selv. Få alle celler i en til at flyve med lysets hastighed. Danni Sell kalder genrén “Organic trance” eller “Co2 neutral techno” så hvis man er en rigtig danse trold og har lyst til at se noget… vupti, så kan man ja, danse som man vil og glemme fortid, nutid og fremtid.

Kl. 20.00
40 kr: https://billetto.dk/e/danni-sell-i-beboerhuset-billetter-554542

Bookmark the permalink.

Comments are closed.