Doed Asfalt // Echo, Bravo

Doed Asfalt er rockmusik inspireret af forskellige rockbands som for eksempel Dinosaur Jr., Hüsker Dü, Wipers og Jay Reatard.

Til at starte med var Doed Asfalt et forsøg på at spille musik, der passede til det, navnet beskriver: Den slags vej, det tager en evighed at tilbagelægge, selvom der ikke umiddelbart er noget, der holder dig tilbage. På samme måde er Doed Asfalt rockmusik, der går virkelig hurtigt, men er begrænset til nogle få, simple idéer. Den kommer ikke rigtigt nogen vegne, selvom den anstrenger sig for at prøve. Det er hurtigt, melankolsk og forhåbentligt også sjovt.

Doed Asfalt er en trio bestående af Esben Rasmussen (vokal og guitar), Emil Findalen (bas) og Anders Hamann (trommer).

Debut-ep’en ‘Hesitant’ udkom 22. september og er indspillet af Mathias Rosenkilde og mixet af Jacob Brøndlund.

I starten af 2024 går Doed Asfalt i studiet og indspiller deres debutalbum.

//

Echo, Bravo er et ungt band fra København, der spiller en blanding af post-punk, noise, freejazz og (danse) musik, med poetiske tekster om forskellige ting. Musikken er ret kaotisk men samtidig også struktureret. Det sidste års tid har Echo, Bravo spillet en del koncerter, især på Christiania. Til koncerter er det vigtigt for bandet at inkludere publikum og skabe et udtryksfuldt og luksus rum for alle. Live bliver stemningen ofte vild, krautet, cirkusagtig og til tider eksperimental med bas, trommer, guitar, trompet og vokal der smelter sammen i en catchy lyd af støj, ord og søde melodier

Kl. 20
Forsalg 90 kr: https://billetto.dk/e/doed-asfalt-echo-bravo-billetter-879265

Bookmark the permalink.

Comments are closed.