EVIG MY / DAHLIA

Dahlia er et nyt sangskrivnings-projekt skabt af Josephine Kjærulf Sommer og Smilla Herold Ibsen i efteråret 2022. De to unge sangskrivere er gået sammen, for at løfte hinanden og skabe et samlet kunstnerisk udtryk. Med sig har de Robert Dueholm Stenbäck (guitar) og Victor Eduard Lill-Johansen (bas). Dahlia´s lyttere bliver ledt ind i et poetisk univers, hvor personlige fortællinger, bliver sammenflettet med musikalsk nysgerrighed. Musikken er påvirket af medlemmernes forskellige musikalske baggrunde indenfor jazz, folkemusik, og indie.

Evig My
Evig My er et upcoming band fra København der består af fire unge musikere. Musikken inviterer lytteren ind i forsanger og sangskriver, Vera My’s, intime tekstunivers. De hudløst ærlige fortællinger udfolder sig i et rum af drømmende blæserarrangementer, sjælesmørende klange og euforiske rytmer, der giver hjertet lyst til at danse.

Musikken henter inspiration fra pop, folk og jazz, og bruger det danske sprog til at udtrykke tanker fra et ungt livs hverdag.

Vera My // Vokal & guitar
Emilie Skovdal Kejser // Trombone, klaver og vokal
Asta Hegnet // Bas
Mikkel Wilstrup // Trommer

Kl. 20
Forsalg 50 kr: https://billetto.dk/e/evig-my-dahlia-billetter-790093

Facebook: https://www.facebook.com/events/582830366653167/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.