Finn Irs

Finn Irs

kl. 19.30 Gratis Entré

Siden udgivelsen af sin EP “Usvigeligt Lykkelig – med Dylan og dig” i oktober sidste år har Finn Irs i flere omgange været blandt de mest spillede på DR’s P5. Med sange som ’Tabte Horisonter’, ’Som Den du Er’ og ’Afdansningsbal’ har han markeret sig som et nyt og spændende navn på den danske musikscene.

Nu har Finn pakket en kuffert med sine allerbedste sange til en lille forårstur, som vil bringe ham rundt omkring på de danske spillesteder. Finn er en klassisk singer-songwriter, med ærmet fuld af charmerende historier om kærligheden og livet, garneret med iørefaldende omkvæd. Stilistisk smager det måske lidt af Krebs, Afzelius og Dylan, men er først fremmest Finn Irs. Kendt territorium, men helt ny musik.

Der er ingen kaniner i den hat, som er blevet Finns varemærke i tiden efter X Factor. Mange husker stadig, hvordan Finn og Rie indtog sendefladen på DR, som tiltrængte repræsentanter for de voksne seere, og hvordan duoen helt uden hokus pokus satte musikken i centrum og fortolkede klassikere som Low og Neil Young.

Men nu handler det kun om Finns egne ligefremme, fængende og fine sange. Der er ro på bagsmækken og tid til refleksion. Finn har noget på hjerte. Han har nogle historier i bagagen, som handler om det liv, vi alle sammen lever på godt og ondt.

Præcis det, kan du opleve på første parket, når Finn lægger vejen forbi Christianshavns Beboerhus frerdag den 29. Juni. Musikken leveres med stort musikalsk overskud af Finns skønne hold af spitzenklasse-musikere. Vi ses!

Lyt her: YouTube

Se mere: Finnirs.dk

Bookmark the permalink.

Comments are closed.