Foredrag og Workshop: Indre velvære og helbredelse gennem meditation

MEDITATIONSWORKSHOP OM INDRE VELVÆRE OG HELBREDELSE

GRATIS  –  ALLE ER VELKOMNE

kl. 19.00 – 21.00

I denne workshop arbejder vi for det første med at finde ind til det sted inden i os, hvor der er udstrakt ro, harmoni og velvære. Dernæst at kunne hvile der, hjemme i os selv og tillade hele vores væsens naturlige selvhelbredende kræfter at virke. Og ultimativt at skifte fokus fra egoets problemfyldte verdensoplevelse, til en selvoplevelse og en verdensoplevelse der har masser af rummelighed, klarhed og frihed.

Selv om dette er en fortsættelse af sidste års workshop, betyder det ikke at man ikke kan begynde her. Det virker lige godt for både begyndere og let øvede. Kort sagt alle kan have gavn af det og er hjertligt velkomne.

Vores mål med workshoppen er at give alle deltagere en gør-det-selv pakke med hjem, som indeholder stressfrigørende meditation, selvheling og adgang til fysisk, psykisk og åndeligt velvære.

Det fungerer bedst hvis man deltager i hele forløbet, men det er ikke en forudsætning.

Titlerne på de tre arrangementer er :

1 : Om blot at være

2 : Bevidsthedens åbning

3 : At være klarhed

Kom som du er og vel mødt

Om os: Vi en glad københavnsk amatørmeditationsgruppe der hedder Åben meditationsgruppe og som består af mennesker med forskellige baggrunde, kulturer og tilgange til meditation. Vi mødes en gang om ugen, mediterer sammen, inspirerer og støtter hinanden i at være dem vi dybeste set er

Bookmark the permalink.

Comments are closed.