Foredrag, Workshop og Samvær: Indre frigørelse gennem meditation

Den røde tråd i dette workshopforløb er at man gennem meditation lærer at vende hjem til sig selv og finde ro, afklaring og indsigt på daglig basis. Man kan på første hånd opdage sit sinds virkemåder og energiresurser og med øvelse kan man blive herre eller frue i ens eget liv,

Man lærer sig selv at slappe af i dybden, åbne op og give slip på uhensigtsmæssige og ofte smertefulde tankemønstre, hvilket frigør ellers bunden energi og giver plads til ægte glæde og frihed til at opdage større dimensioner af sig selv. Og så er det let og spændende at lære. Arrangementerne er bygget op af tre fortløbende dele, som skulle udstyre en til at kunne eksperimentere og udforske på egen hånd.

Overskrifterne på dem er :

Man d. 29/4 kl.19: At vende hjem til sig selv

Man d. 6/5 kl.19: Det klare sind

Man d. 13/5 kl.19: Åbenhed og frihed

Arrangementerne er gratis – alle er velkomne

Om arrangørerne:

Vi er en Københavnsk meditationsgruppe der hedder Åben meditationsgruppe, som nu har lyst til at videreformidle metoder til afstressning og forbedret livskvalitet. Vi er en gruppe usekteriske og udogmatiske udøvere, med vidt forskellige baggrunde og tilgange til meditation, der hver lørdag mødes og mediterer sammen og inspirerer hinanden i Energicenter Voldparken i Husum.

Facebookgruppe: Åben meditationsgruppe.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.