Forlaget Kornmod præsenterer: Julie Felding / Marc Hasselbalch / Alba Liv

JULIE FELDING
Julie er sangskriver og musiker. Hun har de sidste mange år spillet sange primært som gademusikant forskellige steder i verden, og denne aften byder på hendes kun anden officielle koncert. Det er samtidig en markering af hendes første udgivelse, et langt og overdådigt bånd, der samler en række sange skrevet over de sidste mange år. Julie spiller autoharpe, guitar, banjo og klaver med mere, og hun er en helt særlig musiker, som vi glæder os meget til at præsentere.

MARC HASSELBALCH
Marc har med baggrund i forskellige former for støjmusik og teksturel udforskning skabt et ganske særligt univers. Ofte er hans kompositioner baseret på generative elementer, og skabt med både software og båndmanipulation. Marc bygger sindrige systemer, der frembringer ganske magisk lyd, og på den måde, er det en af de koncerter, hvor alt simpelthen kan ske.

ALBA LIV
Alba er musiker, billedkunstner og performancekunstner. Og så har hun skrevet en helt igennem magisk bog, som de færreste kender (find den, hvis du kan). Alba udtrykker sig kreativt på alle mulige platforme, men altid med sin egen omsorgsfulde og undersøgende tilgang til hvad end hun laver. Hun har udgivet fire lange plader de sidste to år og er derudover også en fremragende coverdesigner. På denne aften vil hun fremfører nykomponerede sange akkompagneret af fynske ambientmusikere.

Kl. 20
70 kr: https://billetto.dk/e/kornmod-praesenterer-julie-felding-marc-hasselbalch-alba-liv-billetter-614253

Se mere på www.forlagetkornmod.bandcamp.com

Arrangementet er støttet af Københavns Kommune og Statens Kunstfond

Bookmark the permalink.

Comments are closed.