Galsterei, Lånte Fjer & Jon Aslak

Jon Aslak er en dansksproget sangskriver der vil, til denne aften sammen med Lånte Fjer og Galsterei, underholde alene med sin guitar, sine sange og sin halvnasale stemme. Der er rødder til folkemusik og sangene er skrevet på akustisk guitar.
I foråret udgav han EP´en ´FarveL´og arbejder på nyt materiale, der snart vil udkomme.

lånte fjer er et åbent projekt med Gabriele Amatullis sange og musik som omdrejningspunkt. Han skriver og spiller dansksprogede sange, der trækker på inspiration fra singer-songwriter-folk og visetraditionens poetiske tekstunivers og flagrer tematisk et sted mellem barndommens drømme, desillusioneret samfundskritik og bittersød romantik.
I aften spiller han alene ledsaget af sin guitar.

Galsterei er et halvgammelt tysk ord, der stammer fra helgammelt nordisk ‘galđr’. Det dækker over noget syngende hekseri, der f.eks. skulle kunne lette svære fødsler, gøre nogen vanvittig, sænke fjerne skibe og afgøre kriges udfald. Odin var kendt som Galstrens Fader, og han kendte 18 forskellige galstre!
Galsterei er også Steffen Galster, der leger med sine sange, sin stemme og mandolaerne Nelson og Elvis.
Det er ikke sikkert, at det virker, men hvis nogen har en verden, der skal reddes, eller bare en svær fødsel, noget vanvid, et skib eller en krig, der skal ordnes, giver jeg det alligevel gerne et forsøg.

www.facebook.com/galsterei
www.youtube.com/channel/UC3b5rjDD0rBbGcKK0tY1YMQ
www.soundcloud.com/galsterei

Så kom og få en hyggelig aften med musik på Christianshavns Beboerhus. Vi glæder os!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.