GNOM album release + Tettix Hexer

D. 9. juni udkommer GNOMs debut-album “Bitumenic” via Don’t Look Back Records og dagen før, d. 8. juni, inviterer Beboerhuset til release-koncert, hvor GNOM selv spiller, og magiske Tettix Hexer yderligere leverer energi til natten.

GNOM ligger i et afsindigt krydsfelt af trance, new age og black metal. Musikken er et emotionelt overload; en æterisk damp af savtakkede synthesizere, fløjlsteksturer og hårde guitar riffs. Det er lige dele instrumentalt, som det er båret af skrigevokaler, men de pulserende trommer og melodier stopper aldrig: mere vil have mere, og GNOM er den ustoppelige parasit. En brutal sorg og en følsom ro.

Med GNOM står musiker og producer Anders Bach for første gang på egne ben som solist. GNOM præsenterer sin musik live i et eksplosivt duoformat mellem Anders på trommer og Rune Risager på guitar. Det er et hyperintenst og tårevædende dramatisk spektakel fra start til slut.

Video-link: https://youtu.be/ktOUevztFKw
Album preorder: https://gnomallcaps.bandcamp.com/album/bitumenic

For at fuldende aftenen har vi inviteret Tettix Hexer, en velkendt og energisk kunstner på den københavnske undergrundsscene, kendt for at ændre ved koncertformatet. Ved hjælp af biometriske forstærkninger skaber Tettix Hexer intenst hårdtslående liveshows, et sensorisk knudepunkt i harmonisk kaos.
Bag navnet står den excentriske og visionære danske lydskulptør, radiovært, komponist og producer: Jens Leonhard Aagaard, der arbejder i krydsfeltet mellem teknologi, kaosmagi og skønhed.
I de senere år har Tettix Hexer brugt sit musikalsk sprog som en teologisk tilgang til at udviske kløften mellem menneskelig og kunstig intelligens.
Han udforsker ideen om fremtidsfjerne, empatiske AI-minder gennem antropocæn mytologi. Med digital havearbejde, vokaloid fonettix og sonisk alkymi blomstrer Tettix Hexer utallige variationer af nutiden

Kl. 20
Forsalg 80 kr: https://billetto.dk/e/gnom-album-release-tettix-hexer-billetter-820996

Facebook: https://www.facebook.com/events/1648634035577360/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.