Hagenville + Dire Straits Project

Det bliver dobbelt op på god musik når de 2 københavnske bands Hagenville og Dire Straits Project slår pjalterne sammen lørdag d. 6 april i Christianshavns Beboerhus.
Du får 2 koncerter for én pris – whats not to like!

Hagenville
Den halvakustiske rock n roots kvintet Hagenville kan betegnes som et fristed mellem København og Nashville hvor kærligheden til musik, venskab og nærvær er ved lov! Med stor passion for de amerikanske musiktraditioner, blander Hagenville sine originale sange med deres nordiske blod og toner.
Hagenville’s karakteristiske sound er et low-fi blend af rockriffs, dusty slideguitar og akustisk guitar, med en solid rytmisk bund af kontrabas og trommer/percussion.
Det er både finfølte sange med catchy hooklines, bluesy ballader og goodtime western rock ’n’ roll om livets mange facetter, der gør sig til kende i Hagenville’s sangunivers. Med smittende energi spiller Hagenville sig udover secenekanten og ind i publikums musikalske hjerte!

Lineup: Thomas Mørch / lead vokal – J. J. Kelkka / lead guitar, & kor – Søren Poulsen / akustisk guitar & kor – Theis Lyngsie / Bas & Kor – Søren Michael /Trommer & perc.

Dire Straits Project
Selv om Dire Straits ophørte i 1995 lever musikken videre i bedste stil. Coverbandet Dire Straits Project leverer sin egen fortolkning med lange guitar soloer og flotte introer. Så hvis du savner Dire Straits sprøde guitarlyd, har du chancen for guitar på højeste plan.
De fire musikere i Dire Straits Project der i løbet af de sidste fire år har dykket ned i den britiske hit-gruppes sangkatalog for at finde det bedste af det bedste. Nu er de kommet op til overfladen med deres egne fortolkninger.
Publikum kan forvente svingende versioner af blandt andet “Sultans Of Swing”, ”Once Upon A Time In The West”, og rigtig mange andre af Dire Straits tidlige kæmpehits, og lidt af nyere dato bl.a. Brothers In Arms og Money For Nothing. Vi har til dato ca. 50 koncerter på CV’et som spænder lige fra intimt arrangement i Nyhavn til stor koncert i Operaen på Christiania, Classic Rock Festival, Krudttønden, Islands Brygges 110 års fødselsdag og Christianshavns Nytårskur 2019.
Dire Straits var en britisk rockgruppe der eksisterede i årene 1977-1995. Gruppen blev dannet af Mark Knopfler (guitar og sang) John Illsley (bas) David Knopfler (rytme-guitar) og Pick Withers (trommer) Selv om de var i en tidsalder, hvor punkrock var på sit højeste, spillede de Country-inspireret rock`n`roll. Dire Straits blev meget populære og succesrige. Selv om de var totalt modsatte af hvad der populært på det tidspunkt

Det blir dobbelt op på goodtimes i Beboerhuset!

Entré: 70 kr. Billetter købes i døren – kom i god tid!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.