Hedegaard Duarte Bossa2 // Copenhagen Jazz Festival

Denne duo fordyber sig i verdenskendte Bossa Novaer af Antonio Carlos Jobim og andre store brasilianske komponister.

Oplev hvad et livs indlevelse i Brasiliansk Musik har betydet for en pianist der valgte at satse alt, da han som 24årig rejste til Sambaens og Bossa Novaens land – I interaktion med en af Brasiliens ypperste bassister med omfattende international karriere og samarbejde med mange af Brasiliens største artister.

En passioneret rejse gennem Rio de Janeiros boheme kultur, strande, landskaber og sociale modsætninger. Koncerten er en hyldest til Bossa Novaen, som bevæger sig i et romantisk billedsprog gennem temaer som kærlighed, håb, tro, livsglæde og tilgivelse.

Jesper Hedegaard – pianist og komponist, har specialiseret sig i Brasiliansk Musik siden 1976 og har boet og optrådt i Brasilien i mere end et årti. Her modtog han prisen Trofeu Caymmi i 1987 og spillede med lang række af Brasiliens bedste musikere, herunder Celso de Almeida, Paulinho Trompete, Marcelo Martins og Rômulo Duarte. Endvidere har han optrådt i Tyskland, Norge, Sverige, USA samt senest i Portugal.

Rômulo Duarte (BRA) – bas, er en af Brasiliens fremmeste bassister. Han har med sit suveræne spil været med helt i top sammen med mange af Brasiliens store mestre som for eksempel Gilberto Gil, Milton Nascimento, Roberto Menescal, Ney Matogrosso, Luiz Melodia, Leila Pinheiro, og João Donato. De sidste 3 år bosat i Danmark hvor han blandt andet har optrådt med Thomas Clausen og i Niels Lan Doky International Jazz Collective.

Kl. 20
100 kr: https://billetto.dk/e/hedegaard-duarte-bossa2-billetter-646353

Bookmark the permalink.

Comments are closed.