‘Hypersea’ Release

Vi er glade for at kunne annoncere vores kommende compilationalbum ‘Hypersea’. Vi fejrer udgivelsen på Christianshavns Beboerhus d. 1. september. Til begivenheden vil der være koncerter af ill, Skarv og Ingri Høyland, og DJ-set af Ryong 💦

‘Hypersea’ tager form af en collage af musik inspireret af Astrida Neimanis ‘Hydrofeminism: Or, On Becoming a Body of Water’. Et udsnit af kunstnere, som vi finder inspirerende, er blevet inviteret ind til at skabe et stykke musik med udgangspunkt i denne tekst, og det har været op til kunstnerne at fortolke denne tekst og lade den flyde ind i deres eget arbejde.

Albummet er blevet en samling af musik indeholdende en flydende søgen, hurtige fodtrin, skiftende og fragmenterede korstykker, brudte beats og hjerter, beroligende synthesizere, hård vind, omsorgsfulde kroppe, latter, opløftende melodier, polyfoniske saxofoner og lange rumklange.

‘Hypersea’ er kurateret af Alto Aria og præsenterer musik fra Hôy la, ilinx, Saltmother, Julia Becker, ill, Angel Wei, Lyra Valenza, Faber, Jason Lee, Bysund, Holger Seidelin, Astrid Nørgaard, KRY, Laenz, Varnrable, Messell, Alto Aria og Skarv.

Kom forbi hvis du er i byen 💧

Alt godt,
Rhizome

Artwork af Mads Krue Bugge

Kl. 20
Forsalg 80 kr: https://billetto.dk/e/hypersea-release-pa-christianshavns-beboerhus-billetter-854723

Facebook (with description in english): https://www.facebook.com/events/653875613459573/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.