KEJSER

Med sin sanselige popmusik og storladne beatpoesi er Kejser på en dybfølt mission for at erobre Danmark. Kejser indtager Christianshavns Beboerhus til en storslået koncert i intime rammer på Kulturnatten, fredag d. 13 oktober forud for udgivelsen af debutalbummet ‘Drømmen på Plakaten’, der kommer til november i år.

Kejser er en vision om at forføre virkeligheden, gøre den til noget ekstraordinært. Det beviste de med debut-EP’en ‘Misser’, der blev udgivet i 2021, hvorfra singlen “Diskokugler & Balloner” blev en del af soundtracket til SEINs ungdomsserie Vakuum.

Singlen blev udgivet sammen med en flot, dyster og Tarantino-inspireret musikvideo, der høstede pæne ord fra GAFFA.

Oven på udgivelsen af ‘Misser’ fulgte en række koncerter i København på bl.a. Loppen, Lille Vega og en eksklusiv showcase koncert i Brooklyn, New York. Senest har Kejser spillet på dette års Frigjort Festival. Til september udgives singlen “Troen”, der er forud for Kejsers debutalbum ‘Drømmen på Plakaten’, der udkommer senere i år. Pladen er skabt i samarbejde med stjerneproducer Anders Boll (Ganger, Lowly, Goss mfl.).

Kejser gør intet halvhjertet, og alt det, der normalt kan virke trivielt og gråt, bliver bombastisk og farvestrålende i musikken. Så snyd ikke dig selv for at få en oplevelse langt ud over det sædvanlige, når Kejser og band indtager dette års kulturnat på Christianshavns Beboerhus.

Kl. 21
Fri entré

Bookmark the permalink.

Comments are closed.