KONVOJ + The Tree House Colours

THE TREE HOUSE COLOURS

Røskva Neumann, Matt Garner og Jacob Speake fra København har i mange år lavet musik sammen. De trækker på inspiration fra rigtig mange genrer – først og fremmest garagerock, men også dance og psychedelia. Trioens debutalbum Where Shadows Slant blev sendt på gaden 1. oktober 2021.
 
The Tree House Colours musik tager udgangspunkt i beatmusik, hvor navne som John Cooper-Clarke, Mark E. Smith fra The Fall er klare referencer pga. den ordrige vokal. Men inspirationen fra Oasis er også tydelig. Derudover trækker enkelte numre på en lang række forskellige genrer. På ”False Future Fail” males der med brede psykedeliske strøg, så man næsten er i Doors-land. I ”Put It On” er vi i grænselandet mellem blues og tidlig rock´n´roll, og i ”Amager” er der dømt filmisk western-stemning. Denne sang blev til en aften, hvor Matt efter en fest krydsede Amager Fælled og pludselig blev ramt af en ubehagelig stemning af lyset og skyggerne fra bygningerne omkring det grønne areal i midten af byen. Albummets titel er taget fra denne sang, der er en underfundig kritik af det samfund, vi bygger op, hvor naturen langsomt udryddes.
 
Tekstmæssigt er Matt især inspireret af forfattere som Samuel Beckett og vores egen Helle Helle. Røskvas høje tempo på trommerne og varme stemme bringer kræft og kulør til bandets udtryk. Jacobs innovative guitar lyd er præget af rytmisk indflydelse og bevægelse, ikke mindst pga. sin baggrund som salsa og musiklærer.
 

LYT HER

Facebook

KONVOJ

Med airplay på P6 BEAT og udgivelsen af debutalbummet Basher i 2021 ser KONVOJ sig ikke tilbage. Med 186.000 km/t tæsker KONVOJ’en igennem senmodernitetens ødemarker og leverer sonisk motorvejspoesi. Som en modpol til det mere etablerede dyrkes det farlige og umiddelbare som kompasset for bandets musikalske trip. Midt i feedbackinfernoets flammehav og lyden af et indisk trafikuhelds bastardunge, som ingen vil have, formår KONVOJ’en at gøre hvad musikken som kunstform ikke har formået i mere end et kvart århundrede – at være revolutionær! 

LYT HER

Facebook

Bookmark the permalink.

Comments are closed.