Maja Brøns – releasekoncert

Fredag d. 20. maj er en festaften!
“Imens vi venter på solen” af Maja Brøns udgives fysisk og digitalt, og du inviteres hermed til fejring og koncert på Christianshavns legendariske beboerhus!

Kl. 16.30 Velkommen
Kl. 17.00 Koncert**
Kl. 18.00 Bobler og hej
(salg af mad og drikke i baren)

Entré: 90 kr via MobilePay: 60290345 = Blikflak (vis kvittering)

Maja Brøns er en sproglig og musikalsk begavelse, der på sit debutalbum jonglerer med tematikker fra sin virkelighed som kvinde i midten af 30’erne. Med inspiration fra personligheder som Trille og Joni Mitchell skriver hun sange med varme, sanselighed og udsyn til naboen og næsten.

** Denne aften er Maja akkompagneret af Karen Duelund Guastavino (saxofoner, autoharpe mm.) og Jesper Thorn (kontrabas).

”Imens vi venter på solen” bevæger sig i grænselandet avant-pop, nordisk jazz og folk-pop. Sangene tager udgangspunkt i egne digte delvist skrevet under Corona-krisen og i det paradigmeskifte, som overgangen fra ung kvinde til mor er. Det er sange om at finde fodfæste i en kaotisk familie og om at finde kærligheden og holde på den; om brændende at ønske sig en baby og om ikke at behøve at stå fast i modvinden alene. Alt i et poetisk formsprog hvor særligt månen spiller en rolle i det natlige tekst-landskab.

Pladen er komponeret og produceret af Maja Brøns i samarbejde med Sebastian Vinther Olsen og et hav af dejlige musikere.

“Imens vi venter på solen” udgives på pladeselskabet Blikflak.

Album-illustrationer af Freja Hyldgaard.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.