megaXpres præsenterer: Birds and Robotics / Arik / Julian

megaXpres præsenterer:::Birds and Robotics

Denne aften fejrer vi udgivelsen af Birds and Robotics’ album Luftpost som udkommer på megaXpres fredag den 17/09-21. Bag Birds and Robotics står Michael Schiøler Tingsgård, som spiller et live-set midt på aftenen.
Om albummet skriver han: “Jeg laver musik i mine forældres kælder en stor del af min tid. Jeg kan godt lide at lave sange om fugle, minder og kærlighed og min oldemor og at alting ændrer sig igen og igen.”

“Albummet Luftpost er lavet over en længere periode hvor jeg blandt andet havde købt en trommemaskine af en ven fra nettet og så havde jeg lavet nogle sange, blandt andet om døde rapstjerner, fugle, min oldemors flugt over Øresund og sådan nogle ting, også en del om kærlighed og at kigge mod solen men ikke helt op i den for det kan man ikke så godt for sine øjne.”ARIK

Arik er aliaset for rapperen Armin Karami som er Kurdisk flygtning fra Iran og har boet på de danske Asylcentre i 6 år. Nu har han endelig fået ophold med sin familie. Arik har en lang række singler bag sig og er nu i gang med at indspille tracks til et album.

Hør og se nummeret LEILA:
https://www.youtube.com/watch?v=mNN9LXClahE
Følg ham på instagram her:
https://www.instagram.com/arik_karami_official/

Aftenens 3. og sidste act bliver udført af Julian, som vil performe en dans for os – en dans som kombinerer lindyhop, kontact impro, tango and yoga bevægelser.

Kl. 19.30
50 kr. Købe billetter her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/2s1iczicti

Bookmark the permalink.

Comments are closed.