Nausia – Vinterjazz

Nausia er en energiudladning uden lige, som efterlader publikum både rørt og blæst bagover med deres mix af bl.a. alternativ rock, spirituel jazz og minimalisme.
Den københavnske kvintet bestående af to saxofoner, guitar, bas og trommer er svær at putte i en genrekasse, men musikken har fra start af handlet om at både frembringe instrumental trance ved melodisk repetition samt at bryde ud i vilde, kraftige, euforiske udbrud.

Nausia har de seneste par år spillet utallige koncerter rundt i Danmark samt Sverige heriblandt en skelsættende koncert på Roskilde Festival i sommers. Anmeldere på årets Roskilde Festival havde aldrig hørt noget lignende, og Politikens anmelder var efterladt i chok efter bandets koncert på Huset under Copenhagen Jazz Festival. Bandet udgav i slutningen af 2021 deres andet album ”Good Intentions”, som har høstet roser fra anmeldere i både ind- og udland. Bl.a. modtog albummet 5 stjerner i Gaffa samt en anmeldelse af den legendariske rock-journalist David Fricke i MOJO Magazine. Om pladen skrev han “Good Intentions is at once a dynamic and haunted advance, cycles of circular-Coltrane suspense and free-rock tensions that at times suggest Mogwai with reeds on the ESP-Disk label.”
Nausia er i øjeblikket i gang med at arbejde på deres 3. album, og de fem venner glæder sig meget til at præsentere både nye og gamle sange til brag af en koncert på Beboerhuset!

Kl. 20
Forsalg 100 kr: https://billetto.dk/e/nausia-vinterjazz-billetter-902129

Facebook: https://www.facebook.com/events/1408460463040832

Bookmark the permalink.

Comments are closed.