Orgel Trio

MELDGAARD / BOSS / OLESEN

En konkave af radierende rør – En kollektiv komposition for ukonventionelle pibeorgler.

En kollektiv komposition, der udforsker orglernes mere alternative lydsider. I den kollektive komposition indgår bl.a. et MIDI-styret pibeorgel, en præpareret salmecykel samt et kisteorgel.

Anders Lauge Meldgaard er en af de mest succesfulde kunstnere på den eksperimentrende scene i Danmark, fordi, han altid formår at skabe musikalske helheder og kommunikere noget meningsfuldt igennem sine sære og usædvanlige musikalske universer.

Sandra Boss er en eksperimenterende lydkunstner fra København. I hendes værker formår hun, at skabe helt nye musikalske oplevelser og landskaber ved at kombinere elementer fra både elektronisk og klassisk musik sammen med lydkunsten, hvor lydkilderne kan stamme vidt forskellige steder fra – lige fra kirkeorglet til en høretest-maskine. Sandraboss.dk

Jonas Olesen, alias ir, skaber soundscapes, lydcollager og klangmontager med computer og synthesizere. Han får computeren til at lyde som en hakkende og spruttende gammel maskine, men formår netop ud af dette porøse univers at skabe et charmerende og nytænkende udtryk. Han dekonstruerer sit materiale ved at klippe det op og loope det i tilfældige tempi.

JOHANNES LUND / CHRISTIAN RØNN

Fælles tidskrummende luftmolekylemassage i lige og buede rør – for orgel og saxofon.

Johannes Lund, saxofonist, er en rutineret musiker og har indgået i et utal af konstellationer på den danske scene for eksperimenterende musik.

Christian Rønn, organist, er en særdeles aktiv komponist, performer og producer, som primært arbejder med elektronisk musik / free improv / filmmusik og eksperimenterende musik.

Læs mere her:
Facebook

Bookmark the permalink.

Comments are closed.