Orgelheimers / M. REXEN og Keith

Keith Thomas Lohse, 55. Forhenværende nuværende allestedsnærværende. Absolut ikke den bedste, men som tingene står for tiden: den eneste til jobbet. Digter, drømmer, løgner – og ligesom dyre ulækre oste, alt for overmoden og vred

Keith smækker sine ord sammen med komponist, sanger, og scene kunstneren M. Rexen. M. Rexen har skabt symfoniske værker og samarbejdet med en bred vifte af kunstnere både i Danmark og internationalt. M. REXEN har komponeret musik til prisvindende film som “Escapar” og “Niels og Carl”. Han er blevet hædret med en æresbevilling fra Carl Prisen, præsenteret af Hanne Boel, og en pris fra DJBFA for sin ekstraordinære udholdenhed og bidrag til kunsten.

Vi opfordrer alle interesserede til at opleve M. REXEN og Keiths bemærkelsesværdige musikalitet og poesi.

The Orgelheimers er musikkens svar på tandsmør, og med en voksende fanbase der – ud over Mads’ mor Karin – nu også tæller både en journalist og en børne-tv vært, har Orgelheimerne nu fået så meget selvtillid, at de nu vil give sig i kast med Café-scenen (hvis ikke billetterne rives væk – og vi udvider til Salen) i Beboerhuset på Christianshavn.

Kom og se det gå galt…

Med venlig hilsen

Nikolaj Aage Johnson, David Besiakov,

Michael “Tandsmør” Maretti og Mads Nørgaard

Kl. 20
Forsalg 80 kr: https://billetto.dk/e/orgelheimers-m-rexen-og-keith-billetter-903265

Facebook: https://www.facebook.com/events/1046533793332249

Bookmark the permalink.

Comments are closed.