Red Gazelle Trio – Vinterjazz

Red Gazelle Trio er en blanding af melankolsk poesi & inciterende grooves. 

Musikken skifter fra ørehængende melodier med lyriske soloer til drømmende fælles improvisationer. I anledning af deres kommende album, hvor besætningen er udvidet med de prisvindende instrumentalister Ned Ferm (sax) og Jakob Sørensen (trompet), er gruppen for første gang udvidet til en kvintet. 

Red Gazelle Trio tager lytteren på en rejse gennem stemningsfuld nordisk jazz. De skaber vemodige lydlandskaber med psykedeliske pedaleffekter, hviskende bækner og en nænsomt rungende bas eller lyriske linjer under en cool tilbagelænet puls. Musikerne viser også et temperament med temaer der bobler af rå energi, kantede grooves og krasbørstige soloer. Fælles for alle numrene er, at de har klare ørehængende melodier, som musikken tager sit udspring fra. 

Kristoffer Vejslev beskriver processen således: “Vi starter ud med en melodisk ide, som vi bygger videre på i fællesskab. Hermed gennemstrømmer gruppens karakter alle numrene uanset hvem der kommer med udgangspunktet”. Gruppen har eksisteret siden de tre musikere tog nogle af deres tidlige skridt i jazzens univers og det har medført et telepatisk sammenspil mellem dem. Albummene Udkig og In The Midst Of It All er anmelderoste herhjemme og i udlandet og er kommet i rotation på P8 samt de udvalgte Spotify playlister Jazz X-press, Jazz Today og Destination: Jazz.

Kl. 20
Forsalg 100 kr: https://billetto.dk/e/red-gazelle-trio-vinterjazz-billetter-905381

Facebook: https://www.facebook.com/events/896243571937829/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.