Rimeligt Rimede Expresiolyriske Digte Fra To Sider – Samlet Under En Lyd

Rimeligt Rimede Expresiolyriske Digte Fra To Sider – Samlet Under En Lyd

Morten Pabst Petersen
Specialskolelærer på Skrillingeskolen i Middelfart. Cand.mag. i Litteraturvidenskab, aktivist i Enhedslisten, digter, fodboldfan og hockey nørd. Født og opvokset på Amager, så min første fremad A kamp som femårig kl. 10 midt i kirketiden, husker ikke hvem det var imod, men kom der hver søndag de næste mange år, hvor jeg også samlede flasker under den gamle trætribune mens folk de jublede eller græd eller råbte skældsord efter dommeren. De fleste var vist kommet lige fra værtshus.
Flyttede til Søllested på Fyn med børn og kæreste senere til Middelfart og der har jeg hængt ud lige siden.

Kent Højholdt
Musiker/lydkunstner som i 80´erne spillede i diverse bands og lavede performens, hvor synthesizer, sampler og computer var arbejdsredskaberne.
Idag udvikler og bygger jeg selv elektroniske instrumenter, bl.a. en kuffert med diverse modularsynth moduler og andre selvbyggede instrumenter som indgår i samlingen af lydgenererende redskaber.

Niels Balling
Autodidakt menneske, nyudnævnt folkepensionist med barnebarns certifikat
Skabs Inuit, digter, musiker, halvstuderet røver, kok, elitesportsramt sarkastisker med humor i ascendanten og BZér
I 50 år arbejdsramt som projektleder indenfor den kulturelle og sociale sfære med ungdomsafstikkere til manuelt arbejde hvor som helst.
Amarkaner, Christianshavner, republikaner og socialist der behændigt har undgået at være parti ramt. – Slået, ikke født grim.

Gratis entré.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.