Saltmother – Heavy In Baby Blue release

– Kogeplader inviterer til releasefest på Christianshavns beboerhus d. 28. oktober –

Saltmother udgiver sin debut EP Heavy In Baby Blue på Kogeplader og fejrer det med koncert og DJ sets på Christianshavns Beboerhus. Kom og fejr med os!

SALTMOTHER

Saltmother er sanger og komponist Amanda Appels soloprojekt. Amanda skriver undersøgende og eksperimenterende popsange om kærlighed, lyst og seksualitet i det 21. århundrede.

Heavy In Baby Blue er en samling sange om besværlige relationer, tvetydigt begær, og det stille liv i lejeboliger. Som lytter bliver man nænsomt taget i hånden gennem Amandas på én gang eftertænksomme og udadvendte udtryk, der både lydsætter det helt nære, som små subtile kropssensationer, og refleksioner over mere strukturelle indflydelser på det private, som hormonpræventionens påvirkning af kærlighedsforhold.

I aftenens anledning har Amanda samlet et fuldt band der vil fortolke EP’ens sange, bestående af Alvilda Reiter Jakobsen, August Feldballe Korsgaard, Emil Bertelsen, Laura Marie Madsen og Søren Manscher.

Support: NV-4

NV-4 søger ned i fortiden for at finde nutiden. Denne bevægelse kommer til live i form af en intim og ærlig persona med en nysgerrig tilgang til kompositionen af soundscapes, beats, melodier og fortællinger. NV-4 arbejder med sin hang til at eksperimentere, hvilket placerer sangene på kryds og tværs af genrer, og skaber et flydende musikalsk udtryk.

NV-4 præsenterer en selektion af sange konstrueret af field recordings, distortion og blide melodier, fremført med en legesyg og intens stemme.

Entré 70 kr.

Program:

19.00: Døre åbner

20.00: NV-4 (live)

21.00: Saltmother (live)

22.00: Skt. DeLarge (DJ)

23.00: Domus Vista (DJ)

Heavy In Baby Blue udgives gennem Kogeplader.

Kogeplader er et kunstner-ejet, kunstnerdrevet indie-label fra København. Med fokus på den eksperimentelle musikalitet er Kogeplader ikke et genrespecifikt label, men forsøger derimod at opmuntre sine artister til at udforske og udfordre deres kunstneriske profil og musikalitet. Da pladeselskabet drives af kunstnerne selv, har alle deres andel i Kogeplader. Derfor er det i kunstnerens interesse, at en anden kunstner lykkes med sin kreative vision.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.