Sankt Hans på Elefantens Bastion

Beboerhuset inviterer endnu en gang Christianshavnere og alle andre, til Københavns hyggeligste midsommerfest på Christianshavn.

Årets tema for bålet er “Urania” – den ældste og mest vidunderlige af astronomiens muser, oftest forbundet med universel kærlighed og åndelighed, som vi vil have i højsædet for denne aften…..

Programmet lyder:

16.00: Åbning af pladsen og boder
16.30: Børnebål og snobrød
17.30: Spisning: Salg af mad fra grill
19.00: Bands fra Sofieklubben(Havrefras / Second Floor / Platin)
21.00: Bål og båltale
21.15: Fællessang v. Midsommervisen
21.30: TUHAF (live musik) Psykedelisk Tyrkisk Rock
22.30: Kvinder der kender din krop (DJs)
24.00: Tak for i år (pladsen lukker ned)

Lidt om det musikalske hovednavn og aftenens DJs:

Det dansk-tyrkiske orkester TUHAF spiller anatolsk, psykedelisk rock med vanvittige afstikkere mod nye terræner i en hvirvelvind af musikalske inputs.

Med syngende hjemve navigerer forsanger Berrin Bas sig igennem g-funk synthesizers, groovende trommer og psychrock-guitarer og hylder 70’ernes psych-guldalder i Tyrkiet. Sammen skaber Tuhaf særegne og meget dansable lyduniverser, som dvæler ved musikalske traditioner, men også stikker af i sorte huller af sufi-trance, hiphop-samples og skævvridende funk. Bandet fortolker gamle hjerteskærende ballader og badass tuffrock fra legender som Erkin Koray og Selda Bagcan.

Selectorduoen Kvinder Der Kender Din Krop spiller den musik, din krop gerne vil danse til. I øjeblikket dyrker de og har det vildest over boogie, soul og tidlig tidlig hip hop. Men på en solrig sommerdag kan de godt være forfaldne til tunge off beats. De sætter den gode musik i fokus og er stolte over at være selectors og udvalgt til at spille på Elefantens Bastion med mulighed for at gentage sidste års succes som Djs. De afspiller musikken fra minimalt udstyr, mixer så lidt som muligt – og nyder musikken så rent som den er lavet og tiltænkt.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.