Senso release: “The Void In Us”

SENSO er relatérbare følelser indhyllet i storslået pop/rock anført af forsanger Jens Konrad, som tydeligvis ikke er bange for at gå planken ud i hans tekstskrivning. Han formår at beskrive alt fra de store afgørende momenter i kærlighedslivet til menneskehedens små triumfer, begge med overbevisende præcision og indlevelse.

Københavns nye undergrunds-supergruppe, som de blev døbt af Soundvenue, har lovet at deres debutalbum lander i April 2022. Denne koncert på Christianshavns Beboerhus d.22 April, vil være bandets releasefest i København, udover fest vil bandet også fremføre hele det nye album.

Debutalbummet, “The Void In Us”, præsenterer et SENSO hvor catchy vokalmelodier, strygerarrangementer og atmosfæriske guitarer flyder sammen i både rørende klaverballader men også i energiske rocksange.

Selvom SENSO er nyt band har alle bandets medlemmer spillet live-musik i mange år, og derfor fremstår SENSO slet ikke nye på en scene. Da de fik lov at åbne den store scene på sidste års Journey Fest, var det tydeligt at se SENSOs individuelle erfaring.

Line Up:
Jens Konrad
Albert Hertz
Mads Uldum
Sofie Westh
Oliver Møller Neehammer

Kl. 20
70 kr: https://billetto.dk/e/senso-release-the-void-in-us-billetter-611625

Bookmark the permalink.

Comments are closed.