Skidefuld af historier i Christianshavns Beboerhus

Skidefuld af Historier – Tour 2020

Skidefuld af historier er et intensivt teaterprojekt, hvor nuværende og tidligere hjemløse og Hus Forbi-sælgere deler deres livshistorier i en professionelt opsat forestilling.

I efteråret 2019 samlede vi et hold af mennesker, der lever et liv, som mange dårligt begriber. Et liv, præget af hjemløshed, arbejdsløshed og pengeknaphed, men også en tilværelse med meningsfulde fællesskaber, broderskab og et livligt liv på gaden.

Deltagerne i teaterprojektet havde ikke alle erfaring med hverken teater, sang, dans eller musik. Men professionelle instruktører satte rammerne og, ud fra deltagernes egne historier, blev en autentisk, rørende og berigende forestilling skabt i løbet af bare 14 dage. Det var en kæmpe publikumssucces og forestillingen spillede for fulde huse i Christianshavns Beboerhus, Galaksen og Farum Musikhus.

Danmarks Tour 2020
På grund af den store efterspørgsel blev en opfattende Danmarks turne planlagt til foråret 2020. Men som alt muligt andet blev planerne spoleret af corona og turnéen blev derfor udskudt her til efteråret 2020 – Så hvis ikke du nåede at se forestillingen, har du nu chancen for at se denne helt unikke forestilling her i Christianshavns Beboerhus d. 30/11

Skidefuld af historier er skabt i et samarbejde mellem Christianshavns Beboerhus og Galaksen med støtte fra Christianshavns lokaludvalg. Turnéen er støttet af Furesø Kommune og Inger Hansens Legat samt private donationer.

Billetter kan købes via Galaksen på: https://galaksen.dk/program/skidefuld-af-historier-2/

Billetpris: 100 kr. ekskl. gebyrer og garderobe / 130 kr. inkl. gebyrer og garderobe.

Følg os på facebook.com/skidefuldafhistorier og Instagram #skidefuldafhistorier

Bookmark the permalink.

Comments are closed.