The Betty Quartet – Eftermiddagskoncert

Melodisk instrumental Jazz med en nordisk tone.
The Betty Quartet spiller original, fængende instrumentaljazz. Musikken er komponeret af den dansk/færøske sopransaxofonist Betty Ebenezer Magnussen. Betty skriver numre, der er relaterbare, iørefaldende og nordiske i klangen, karakteriseret ved stærke melodier og et varieret rytmisk udtryk.

De 4 musikere i The Betty Quartet skaber et nærværende musikalsk samspil, hvor balancen mellem det legende, lette – og det poetiske og dybsindige er elegant afstemt.
Kvartettens karakteristiske lyd, med Betty Ebenezer Magnussens sopransax i front, er unik og dragende – med en grundlæggende optimistisk stemning og et lyst tonesprog selv i de mest melankolske numre.

The Betty Quartet er:
Kapelmester, komponist og sopransaxofonist Betty Ebenezer Magnussen er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM). Udover sit virke i The Betty Quartet spiller hun sax I flere sammenhænge, blå. salonorkestret 14 Red Ladies med de danske farverige darlings: Jytte Abildstrøm og Daimi, i front.

Pianist Rikke Schelde er nærmest vokset op med tangenter unger fingrene. Hun har spillet siden hun var 7 år og er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium (RMC). Udover at være pianist i The Betty Quartet spiller Rikke også eminent salsaklaver i gruppen Salsa La Vista.

Gert Østergaard Pedersen er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium (RMC). Når han ikke spiller trommer i The Betty Quartet, arbejder han som komponist og musiker til danseforestillinger på det Kgl. Teater og ved Skånes Danseteater. Han har turneret i det meste af Europa.

Bassist Henrik Bjørn Rasmussen startede sin karriere i 1975 og har siden da spillet med både pop/ rock-navne og jazzpersonligher, bl.a. Anne Dorte Michelsen, Marilyn Mazur, Kasper Winding, Stig Møller og Pierre Dørge. I 2003 udgav han bogen The Nordic Bass.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/4IUEoNvMKU0mad3BlxIAXe
FB: https://www.facebook.com/thebettyquartet/
Instagram: https://www.instagram.com/thebettyquartet/

Kl. 16
Entré: 100 kr

Facebook: https://www.facebook.com/events/1299794761412900/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.