Vildskud Festival

Start dato: 3. august 2021

Slut dato: 7. august 2021

Vildskud Festival 2021 byder igen i år, i samarbejde med Teaterhuset, velkommen til en festival med teater, musik og farvestrålende omgivelser!

I år er Vildskud vendt tilbage til vores klassiske form og har igen spredt os ud på forskellige spillesteder i København med hovedsæde på det skønne Christianshavns Beboerhus

Der vil i år spille 8 forskellige forestillinger og afholdes flere arrangementer på Teaterhuset i HUSET-KBH, Anemonen, Teatret Zeppelin, uKirke og i Christianshavns Beboerhus.
Udover de mange forestillinger, byder vi publikum og det scenekunstneriske vækstlag på sociale arrangementer, god musik, hyggelig bar i caféen, højt humør og forhåbentligt godt vejr!

Følg os på Instagram @vildskudfestival, hvor du kan følge med i forberedelserne op til festivalen 2021!……………………………………………..

VILDSKUD er en scenekunstfestival spredt rundt på forskellige spillesteder København. Her hylder vi de skæve, spændende, nytænkende og kreative forestillinger i det spirende vækstlag. Vildskud Festival er en eksperimenterende platform, hvor den gode, vilde, sjove, eksperimenterende, interessante idé dyrkes og, hvor vi lader os indfange i alle slags kunstneriske optrædener og udtryksformer!

Link til billetter: https://www.yourticket.dk/arrangementer/?s=vildskud&fbclid

Bookmark the permalink.

Comments are closed.