World Cleanup Day

Den 21. september er der igen World Cleanup Day. En dag hvor hele kloden går sammen om at gøre vores hjem renere og lidt mere fri for skrald. Amnesty Events Copenhagen inviterer dig til at markere dagen sammen med os.

Vi mødes ved Christianshavn Torv kl. 12 og planlægger at gå mod voldene for at samle alt den skrald, vi kan opstøve.

🌎🌍🌏

Selv en lille indsats kan gøre en stor forskel!

Vi lever i en tid, hvor klimaet og kloden er i forandring. Vi oplever større naturkatastrofer end nogensinde før. Senest med orkanen Dorian og brandene i Amazonas jungle. I sådan et perspektiv kan de små tiltag virke håbløse. Vi tror dog på, at også de små bidrag har ret, og hey glem ikke: mange bække små gør en stor å.

Vi ser jævnligt billeder af store havdyr, der strander på land, fordi en alt for stor del af deres føde har bestået af plastik. Plastic Change skriver “For hver plastikpose, der bliver ryddet op, fjerner du i grove træk 20 gram plastik fra vores dyrebare natur. Det lyder måske ikke af meget, men hvis blot 5 procent af den danske befolkning samler bare én plastikpose op hver, fjerner vi allerede 5,7 ton plastikaffald fra naturen.”

Når man tager det i betragtning, virker det pludseligt meget nyttigt og meningsfuldt at bruge sin lørdag på at samle skrald i den danske natur ✨

 

Se mere her på Facebook

Bookmark the permalink.

Comments are closed.