Yuri Landman/Drummesses/Cph. Malevich String Plate Ensemble

Entré: 70kr
Dør: kl. 20

Yuri Landman
Er musiker og instrumentbygger fra Holland, som gennem årtier har afviklet workshops rundt omkring i verden med instrumentbygning og -design som sit omdrejningspunkt.
Han har bygget og designet instrumenter til store koryfæer som Sonic Youth, dEUS, Melt-Banana, Thys Chatham, Ex-Easter Island Head, Half Japanese, Kaki King og mange flere.
I 2012 udgav Yuri Landman og Bart Hopkin bogen Nice noise, som omhandler præparering af strengeinstrumenter og extended techniques for guitar.

Malevich String Plate Ensemble
Torsdag-fredag d. 28-29 november giver Yuri Landman en gratis workshop på RMC (se mere her: https://www.facebook.com/events/457911688176639/), hvor hensigten er, at deltagerne i samarbejde skal fabrikere et elektronisk strengeinstrument inspireret af den russiske suprematistiske maler Kasimir Malevich.
Om aftenen transporteres alle instrumenter til Christianhavns Beboerhus, hvor deltagerne vil spille en improviseret koncert som Copenhagen Malevich String Plate Ensemble.

Drummesses
Er en tromme duo bestående af Simin Stine Ramezanali og Sufie Elmgreen. De er begge billedkunstnere, musikere og komponister, der arbejder med en række forskellige formater og udtryk. Drummesses spiller enkle, energiske sæt over partiturer lavet af enten den ene eller den anden.

Denne aften spiller de Drummesses book I – Tropes Fills Omens og book II – History of the lock and key. Begge “bøger” udkommer i 2020 som play-along bog på One Take Records.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.