Asta Olivia Nordenhof & Glenn Bech // Christianshavns Bogfestival 2021

Oplev to unge, unikke forfattere, der begge eksperimenterer med tekst og form, og som tager fat i alvorlige emner, der berører os alle. Aftenen er delt op i to enkelte samtaler, og begge forfattere interviewes af Iben Engelhardt Andersen.

Asta Olivia Nordenhof debuterede i 2011 med den intime og eksistenssøgende roman ’Et ansigt til Emily’, og allerede her anedes konturerne af en helt særlig stemme. Den særegne stil fornemmes også tydeligt i digtsamlingen ’det nemme og det ensomme’ fra 2013, hvor de personlige oplevelser flettes sammen med mere samfundsprægede emner. Samfundet og det politiske er ligeledes omdrejningspunktet for det storstilede projekt om Scandinavian Star, som efter planen skal blive til hele 7 bind. Asta Olivia Nordenhofs skønlitterære projekt tager fat i store emner som kapitalisme, kærlighed og mellemmenneskelige relationer, og roserne er regnet ned over det første bind i serien ’Penge på lommen’, der udkom på Forlaget Basilisk i 2020. Hør om tankerne bag romanen og det store projekt.

Glenn Bech er et helt nyt navn på den danske forfatterscene. Han debuterede på forlaget Gyldendal tidligere i år med den autofiktive, insisterende og djævleuddrivende erindringsroman ’Farskibet’. Med en baggrund som psykolog besidder Glenn Bech mange værktøjer til at dykke ned i sindet, og i sin egenskab som forfatter får han i ’Farskibet’ åbnet en barndomskiste fuld af minder, traumer og samtaler. Den røde tråd i fortællingen er den giftige maskulinitet, og tilbageblikket er gengivet i mere eller mindre kaotisk form, da det typisk er sådan minder fungerer. Anmelderne har kastet mange roser efter den debuterende forfatter, og har bl.a. kaldt romanen for “en rasende flot debut”, “en overvældende kraftudfoldelse”, “et stærkt vidnesbyrd” og “et mesterværk”.

PRAKTISK INFORMATION
• Der er begrænsede pladser, og du skal have billet
• Er du forhindret i at komme på dagen bedes du melde afbud, så andre kan få glæde af billetten
• Du skal fremvise gyldigt coronapas samt ID ved fremmøde
• Når du går og står skal du have mundbind eller visir på
• Vi tager forbehold for de gældende corona-retningslinjer, og vi forbeholder os retten til at udsætte, aflyse eller rykke arrangementet i tilfælde af ændrede eller nye coronarestriktioner
• Vær opmærksom på at dette arrangement foregår på Christianshavns Beboerhus
• Der indgår en valgfri drikkevare i prisen
Kl. 20.00

BILLETTER:
http://billetto.dk/…/asta-olivia-nordenhof-glenn-bech…

CHRISTIANSHAVNS BOGFESTIVAL 2021
Arrangementet er en del af Christianshavns Bogfestival 2021, som er et samarbejde mellem en række lokale kulturinstitutioner og foreninger på Christianshavn. Bogfestivalen har eksisteret siden 2004, og præsenterer hvert år litteraturoplevelser i nye rammer. Under temaet ’Intet menneske er en ø’ ønsker Christianshavns Bogfestival i 2021 at vende blikket mod verden omkring os og mod os selv. Med litteraturen som rejseguide inviterer vi publikum på en tour til både nære og fjerne verdener, og vi belyser fiktionens evne til at skabe rum for drømme, eskapisme og refleksion.
Læs mere om Christianshavns Bogfestival og se resten af årets program: bibliotek.kk.dk/christianshavns-bogfestival-2021

Bookmark the permalink.

Comments are closed.