BEBOMusic præsenterer: Nicklas Sørensen, Anders Holst og Emil Palme

BEBOMusic inviterer til en stærk aften i guitarens navn på Christianshavns Beboerhus. De tre guitarister Nicklas Sørensen, Anders Holst og Emil Palme bruger deres instrument på vidt forskellige måder og når omkring psykedelisk ambient, folket fingerspil og klanglige undersøgelser med sten og strenge.

NICKLAS SØRENSEN
Til daglig er Nicklas Sørensen guitarist i det anerkendte københavnske band Papir, der spiller energisk og langstrakt psykedelisk rock i den eksperimenterende ende.
På egen hånd er hans musik mere afdæmpet og minimalistisk i udtrykket, men stadig med hans dybt personlige guitarspil i centrum.
Han har udgivet to solo albums på El Paraiso Records, der begge udforsker grænselandet mellem repetitionsmusik, psychedelia og ambient.

ANDERS HOLST
I marts 2020 udkom Anders Holst’s solo album for akustisk stålstrengs guitar, SpirituumTerrae, på det amerikanske label Scissor Tail Records.
Musikken på albummet er en hyldest til jorden vi lever på og alle dem der er her og harværet her før os.
At spille musik på en trækasse med strenge på er en tradition der går meget langt tilbage i tiden, og musikken der er blevet spillet på dem har krydset alle verdenshave og kontinenter på kryds og tværs utallige gange igennem tiderne.

EMILPALME
Dengrænsesøgende elguitarist og komponist Emil Palme (Baujillaud,Yngel, Bona Fide, Lunden mfl.) udgiver i slutningen af dette år sitdebut soloalbum ”Ripen”.
Musikken findes i mødet mellem punkens uperfekthed, neo-klassicismens nysgerrighed og folkemusikkens urkraft. Emil Palme har udviklet et udtryk, hvor sten stryges mod elguitarensstrenge og kan fylde bredde vidder eller zoome helt ind på det mikroskopiske og intime. Stenen er et grundstof i hans personligelyd, der skuer fremad og længes tilbage.

Foto: Satya Prapanca

Dør: kl. 19
Entré: 70 kr
Billetter: https://billetto.dk/e/bebomusic-praesenterer-nicklas-sorensen-anders-holst-emil-palme-billetter-550220

Bookmark the permalink.

Comments are closed.