Du Ka Svøm: Kresten Osgood, Prins Nitram & Snöleoparden + Oliver Laumann

BEBOMusic præsenterer Du ka svøm + Oliver Laumann

Dør kl. 19
Entre: 70 kr.

DU KA SVØM
Du Ka Svøm er en stjernetrio bestående af tre af de mest kreative og alsidige musikere på den danske musikscene: Jonas Stampe alias Snöleoparden, Martin Ullits Dahl aka Prins Nitram og Kresten Osgood.

Gruppens fundament er den frie association og improvisation, men der bliver også nikket i retning af danske sangskrivere som Sebastian og Pia Raug. Humor. Ironi. Alvor. Du ka svøm favner det hele, uden at du ved, hvilket ben, du skal stå på.

“Alt hvad vi ved og en blanding af krigs-musak afløst af kortere skift med dejlig varm tis i bukserne, featuring Kevin Costner (med svømmehud og geller) på en drømmedag med et fødselsdags-mærke uden diplom. En nær fortid møder døve strandløver med boom blasters, vinden løfter deres frisurer frem, mens lugten af den stille havbund vælter muskeldyrene omkuld.”

Kresten Osgood, trommer, voc
Snöleoparden: guitar, voc
Prins Nitram: bas/guitar, voc

OLIVER LAUMANN
Trommeslageren Oliver Laumann er svær at sætte i bås, men han bevæger sig frit mellem improvisation og sangskrivning, og han har tidligere været medlem af den aktivistiske musikgruppe Goodiepal & Pals. Til aftenens koncert medbringer han en indtil videre unavngiven gæst.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.