BEBOMusic presents.. Sculptors In Space-Time

BEBOMusic presents.. Sculptors In Space-Time

Kl. 20:00 – 23:00
Tickets 70DKK
https://billetto.dk/e/bebomusic-presents-sculptors-in-space-time-billetter-550597

To celebrate the launch of Passive/Aggressive’s latest Festskrift publication;
BEBOMusic warmly welcomes you to an evening dedicated to RHYTHM!
Entrance includes a free copy of the publication.
Festskrift IV is edited by Anders Bach Pedersen, Niels Bloch and Greta Eacott.

With performances by:

N.E. Girl [DJ set]
I 2017 flyttede Esther Kay (N.E. Girl) fra London til København, og har i den grad sørget for at bringe den britiske attitude med sig. Du kan forvente både jungle, dupstep og alt hvad der ellers kan kastes under paraplyen af UK bass-music, når N.E. Girl vender plader sprængtfyldt med energi og liv.

Kristian Paulsen
Kristian Paulsen er en dansk percussionist, der eksperimenterer med en hybrid af akustiske instrumenter og mekaniske objekter. Med slagtøj som det centrale omdrejningspunkt for sin musik, integrerer han tempelklokker og gonger i motoriserede konstruktioner. Kombinationen skaber et ambient, akustisk lydbillede af overtoner og resonans. Kristian er også den ene halvdel af tromme/percussion-duoen Erna – som tidligere har gæstet internationale spillesteder som Café OTO – og er desuden medstifter af det københavnske undergrunds-pladeselskab Wetwear.

Tickle
Tickle police will play their debut concert. Simin Stine Ramezanali and Sila will improvise on topics like breakbeats, drum-broing, doom fills and growing up in rural Denmark, Jylland.

Kresten Osgood solo
I de sidste 20 år har Kresten Osgood været centralt placeret i dansk musikliv og har optrådt med mange af landets toneangivende musikere. Han er bl.a. blevet kaldt, det bedste der er sket i dansk jazz siden 80erne og vildmanden i det danske jazzvåbenskjold. De fleste, der har stiftet bekendtskab med Osgood, kender da også hans brændende hjerte for musikken og voldsomme appetit på nye ideer….

Line up:

  • N.E. GIRL (DJ SET)
  • Kristian Paulsen
  • TICKLE (Simin Stine Ramezanali og Sila)
  • Kresten Osgood
Bookmark the permalink.

Comments are closed.