Double Concert w MARATHON MONKS & JOSE ANGEL WADPRO

PROGRAM
20:00 MARATHON MONKS
Feat
Phong Lê Bass & Keys
Fredrik Damsgaard Höfner Bass
Minh Lê Drums21:00 

WADPRO TROPICAL ELECTRO JAZZ
Feat
Jose Angel Blanco WADPRO Congas & MPC
Carl Winther Keys
Beni Henry Bass

22:30 DJ WADPRO Tropical House Set

MARATHON MONKS – NYT ELEKTRORETROFUTUREFUNK BAND RAMMER PLANET EARTH!
Forestil dig at musikere fra Parliament, Daft Punk og et af Miles Davis’ 70’er bands mødes i en tusmørkeblå gyde i en coronaramt metropol for at jamme, og du har lyden af Marathon Monks. Denne trio, bestående af en bassist, en basspillende keyboardist og en trommeslager, er funky, cool, hip beyond believe, legesyg, mørk, sexet og ikke mindst nyskabende!
Fredrik har kunnet høres sammen med bl.a. Steen Rasmussen Quinteto, Stefan Pasborgs Stax Tribute, Ginne Marker og Søs Fenger. Minh og Phong har sammen haft egne projekter, IGNUG (som vandt Karriere Kanonen 2010) og ThrKngs, som i begge tilfælde har spillet koncerter på bla. Roskilde Festival og SPOT. Udover egne projekter har de også arbejdet med navne som Kele (Bloc Party) og Tony Allen.
Sammen har de skabt ElectroRetroFutureFunk bandet Marathon Monks som et bud på, hvordan fremtiden lyder: funky!

Den hippeste DJ og Producer fra Havana, WADPRO, blander afrocubanske beats med Latin electrónica, afrojazz, afrolatin og cubansk chill out, i en vild trance indstilling af flow. Den avantgardistiske multikunstner præsenterer et postmoderne patchwork, der blander dybe spirituelle sprog med jazzistiske ritualer og futuristiske beats, hvilket resulterer i en eksplosiv performance – et hipt, moderne, stilfuldt, hyperenergisk funky udtryk. Han spiller først sine analogt optagegede beats of præsenterer dernæst et DJ sæt direkte fra Havana’s svedigste undergrunds dansegulve!

Forsalg 80 kr: https://billetto.dk/e/double-concert-w-marathon-monks-jose-angel-wadpro-billetter-622448
Dør 100 kr

FB event: https://www.facebook.com/events/355779463273295/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.