Forårskoncert: Nikkeldyr + Mjölk + Bekkurs + Heimat

Fire bands fra øvekælderen i Beboerhuset kommer op til overfladen og ”lufter” deres musik med en livekoncert.

NIKKELDYR
“Nikkeldyr spiller originale instrumentale kompositioner med højt til loftet. Her er både plads til gyngende grooves, meditative passager med støj og glasslæbne soloer samt simple melodiske temaer.
Kvartetten trækker på 80’ernes luftige lydunivers og inviterer lytteren med på en rejse, der reflekterer de skygger og lys, som vi alle indeholder”.

MJÖLK
“Mjölk er et ungt Christianshavnbaseret band som udforsker hele spektrummet, fra art-pop til post-punk, fra elektronisk indie til progressiv rock, fra det helt tilgængelige til det avant-garde, og fra det stille reflekterende til det støjende og voldsomme”.

BEKKURS
”Bekkurs spiller melodisk, hjemmegjort beatmusik med inspiration fra tresser/halvfjerdsernes rockscene. Bandet er samlet af erfarne musikere fra bl.a. legendariske bands som Bifrost, Gnags og Alrune Rod. Fra at have gjort numrene med engelske tekster har vi de sidste par år arbejdet med sange på dansk.
Musikere: Torben Andersen (keys. vocal), Ole Poulsen (guitars), Mogens Fischer (trommer) og Mads Hiromasa (bas)”.

HEIMAT
”Heimat er etnisk/metal/industrial band. Deres lyd er en unik blanding af Balkan, etno-musik, heavy guitarer og elektronik. Heimat eksperimenter med traditionelle melodier og instrumenter fra Balkan (Saz, Tapan o.l.) og blander dem sammen med nutidige stilarter indenfor metal og elektronisk musik.
Alle medlemmer af bandet er født i Bosnien-Hercegovina, men flygtede til Danmark i begyndelsen af 1990’erne på grund af krigen i det tidligere Jugoslavien.
I øjeblikket indspiller Heimat deres første EP, der vil blive udgivet af Hikikomori Records. Indtil nu har de udgivet 2 numre på kompilationen Hikikomori Records Presents: Demos Rarities & unreleased tracks”.

Kl. 19.30
Entré: 60 kr

Bookmark the permalink.

Comments are closed.