Fugleflugten

Fugleflugten er klar med ny musik – og den skal opleves live!

Fugleflugten indtager Beboerhuset d. 17. maj. Med sig tager de en spritnye toner, som denne aften vil blive luftet for første gang. De nye numre bakkes op af kendinge fra arkivet.

Fugleflugten er kendt for deres energiske live-shows, hvor publikum tages over vindblæste bakketoppe og gennem rolige dale. Fugleflugten har spillet live-koncerter siden 2017, hvor de gennem tiden har været omkring Roskilde Festival, Musik i Lejet, Alive Festival, Vega og seneste i efteråret 2021, hvor de spillede for et udsolgt Hotel Cecil.

Fugleflugten har flere gange været i rotation på P6 Beat, hvor særligt Mig & Migselv, Salamander og Solar Plexus har fundet vej ud i æteren.

Support: Hvor Er Skygge
‘Som en flyver i natten har Hvor Er Skygge på kort tid fået luft under vingerne med sin atmosfæriske, genretrodsende drømmerock. I et univers af rastløshed og ungdommelig længsel sammensætter sangskriveren og multikunstneren shoegaze-guitar, elektroniske beats og dansksproget poesi, der har sikret singlerne ‘Elli’ og ‘Slør’ rotationer på både P3 og P6. Denne aften spiller Hvor Er Skygge sange som vil være at finde på hans første længere udgivelse – en udgivelse som med rolige skridt kommer nærmere og nærmere’

Kl. 20.00
Forsalg 90 kr: https://billetto.dk/e/fugleflugten-i-christianshavns-beboerhus-billetter-815160

Bookmark the permalink.

Comments are closed.